Вучић: Ускоро идем код Макрона, понашање опозиције за КиМ бедно

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
33.224

Вучић: Ускоро идем код Макрона, понашање опозиције за КиМ бедно​


Председник Александар Вучић најавио је данас да ће ускоро отићи у Паризу и сусрести се са француским председником Еменуелом Макроном.

„Да га обавестим (Владету Јанковића), ускоро опет идем у Париз. Опет идем код Макрона. И биће много важних гостију овде. А они (опозиција) ће да буду увек на нивоу (европосланик Андреас) Шидера и Виоле фон Крамон. Свако своме јату“, истакао је Вучић.

Председник Србије је тако прокоментарисао изјаву Владете Јанковића да је Вучићу после Бањске значајно смањен кредибилитет у свету који је на издисају, да се то види по начину на који се третира у европској заједници и међународним скуповима, као и да више не пије "поноћни коњак" са Макроном.

На изјаву Јанковића да је то све последица Бањске и, како је рекао, „бедног Вучићевог копрцања“ које траје већ годинама, а чему сада истиче рок, Вучић је истакао да је управо понашање по питању КиМ бедно.

„Копрцање бедног да не признам независно Косово? Моје копрцање је јуначко да не признам независно Косово. А њихово понашање је бедно. Кад смо већ код коњака, много више волим вино него коњак. Случајно, најтежи дани које сам имао су били у Гранади, баш после Бањске и баш тад сам са Макроном пио коњак и то баш у поноћи. То је трећи, четврти пут да у поноћ пијемо коњак“, навео је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-kod-Makrona-ponasanje-opozicije-za-KiM-bedno

“Moje koprcanje je junačko da ne priznam nezavisno Kosovo”. Извините председниче, где то поше да сте овлаштени да признате или не признате независност било ког дела Србије?
:think:
 
више не пије "поноћни коњак" са Макроном.

у-ла-ла :zgrudvanje:

abg1xKL_460s.jpg
 

Back
Top