Vučić u trodnevnoj poseti Kini: Predsednik na otvaranju olimpijskih igara, sastaje se i sa Si Đinpingom

Ja sam ti prvi postavio pitanje istina i odgovorio sam na njega ali cekam tvoj komentar.Samo da dodam ako mu prete atentatom gde si ti videla da predsednik neke ozbiljne drzave tad ide na eskurziju.Cuvaju ga u bunkeru.Znaci atentat je izmisljen.
Naprotiv, bezbedniji je u Kini nego u Srbiji.

Screenshot_20220205_141613.jpg

Protokol... to dok su Nemci davali odobrenja .. pa uz Srbiju mora i hrvatska ..

Gde je Milanović danas?
Postoji nekakav protokol da svaki novi predsjednik neke države mora otići u diplomatski posjet Kini? Nikad čuo za to. A nisam znao ni to da Kina mora slušati naredbe Njemačke.

Postoji nekakav protokol da svaki novi predsjednik neke države mora otići u diplomatski posjet Kini? Nikad čuo za to. A nisam znao ni to da Kina mora slušati naredbe Njemačke.

Ne postoji, već dok je Kina radila sa Evropom preko EU - čtaj Njemačkom, da bi se sastali sa Srbijom morali su u Srbiji da dobiju neku vrstu odbrenja, a sa druge strane Kinezi su imali paket ako pregovaraš sa Srbijom i želiš da ulažeš u Srbiju moraš i da uzmeš hrvatsku u paketu.. baš kao što je dugo vremena neka velika svetska kompanija morala/ bilo preporučljivo da u Srbiji radi prego hrvatske

Zato je Pelješki most dat Kinezima da ih "odobrovolje" za hrvatsku .. ali očigledno da Kinezi nisu baš zainteresovani i zato se hrvatska angažuje u CG da pokvari Kinezima , a ima i svoj interes naravno, valjda zato koketiraju sa RSrpskom da bi prikrili blokiranje Kine u CG

Sve u svemu sa moje tačke potpuno podržavam politiku hrvatske

Back