Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv, bezbedniji je u Kini nego u Srbiji.Ja sam ti prvi postavio pitanje istina i odgovorio sam na njega ali cekam tvoj komentar.Samo da dodam ako mu prete atentatom gde si ti videla da predsednik neke ozbiljne drzave tad ide na eskurziju.Cuvaju ga u bunkeru.Znaci atentat je izmisljen.
Kucnica....Pa ozalosceni su bili i Seselj sa sinovima,Toma, Misa Vasic, Simo Spasic… itd Vucic ima puno pudlica oko sebe.
Zvicer nije u Srbiji...Naprotiv, bezbedniji je u Kini nego u Srbiji.
Jel moguce dca nam ovde turas slike iz Pekinga, a celo otvaranje ( sve bez Vucica)
Jel moguce dca nam ovde turas slike iz Pekinga, a celo otvaranje ( sve bez Vucica)
traje dva i po sata?
U Kini bi mogao da ga vidis samo pred streljackim vodom. AI bi ga pronasao u roku odma kad bi pao sa neba i zaobisao granicu.Kucnica....
Zvicer nije u Srbiji...
Postoji nekakav protokol da svaki novi predsjednik neke države mora otići u diplomatski posjet Kini? Nikad čuo za to. A nisam znao ni to da Kina mora slušati naredbe Njemačke.Protokol... to dok su Nemci davali odobrenja .. pa uz Srbiju mora i hrvatska ..
Gde je Milanović danas?
Postoji nekakav protokol da svaki novi predsjednik neke države mora otići u diplomatski posjet Kini? Nikad čuo za to. A nisam znao ni to da Kina mora slušati naredbe Njemačke.
Jel bio Đilas sa Marinikom da podlože plamen?Jel moguce dca nam ovde turas slike iz Pekinga, a celo otvaranje ( sve bez Vucica)
traje dva i po sata?