Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra

...Aj mi smo navikli, a kako će siroti Sfreupljani?

Struja 35%

Како је ЕУробљанима само ЕУробље зна ...али ..њихове/и политишарке/ри брину за њих

7e2dc66_ftp-import-images-1-9zti6devnbaf-69139aa2a64f4d7a8f6d83f5edae34d7-1-9d365803442c452bab5d41143becd453.jpg

slabo jedem svinjetinu ja

uglavnom piletinu ribu ponekad teletinu i jagnjetinu

hrana jeste skupa a to je zato sto sve vlasti od 5. oktobra 2000te bez razlike unistavaju srpskog seljaka i domacu proizvodnju hrane.

Prosta logika - cim nesto nemas domace , cim ne proizvodis vec uvozis to je skuplje nego drugde

Kraj.

A svi blokaderi ovde se bune protiv subvencija seljacima a hoce jeftinu hranu? To je prosto nemoguce.

Npr ja gajim grozdje, sljive, dunje.

Ako bi mi drzava dala subvencije po hektaru ovoga sto sam zasadio 10.000 evra ja bi svo to grozdje, sljive i dunje dao narodu za dzabe.

Jel posteno?

E vidis tako je u EU. Oni imaju ogromne subvencije, njihove seljake uopste ne interesuje koja je otkupna cena mesa mleka i voca , vina, rakije oni to daju za dzabe, jer zive bukvalno od tih subvencija.

Tako je struktuirana poljoprivreda u celoj EU i mora da bude kod nas inace smo totalno propali jer nemamo carine da zastitimo domacu proizvodnju.
EU nije svetska sila zbog subvencija francuskim seljacima.

Vec uprkos subvencija seljacima.

EU je sila zbog slobodne trgovine, i jer imaju najbolje banke i firme na svetu, uz americke.

EU seljaci vuku Evropu unazad, a ne unapred.

Potrosacki krediti, kontrola cena, pa to je komunjarski jad i beda, i normalna drustva se ne razvijaju zbog toga, nego uprkos tome.

Prvo ekonomija i firme da zarade pare, pa onda od tih para delite subvencije, ne obrnuto.

Ne znam, i ne zanima me.

Nadam se da je kapitalisticki, ali pretpostavljam da je kao i sve u Srbiji- komunjarski.

Nee podrzavam blokadere zbog njihovog programa za cenu hrane.

pa zato vas narod nece bajo vi nemate plan za bilo sta osim da sednete u fotelje mesto naprednjaka!

ne ide to tako

Vidi budzet EU preko 40% subvencije seljacima a kod nas jedva 3%

1000010278.gif

Ne znam, i ne zanima me.

Nadam se da je kapitalisticki, ali pretpostavljam da je kao i sve u Srbiji- komunjarski.

Nee podrzavam blokadere zbog njihovog programa za cenu hrane.

Шта се ти јављаш ..Који си ти 'блокадер'...Ако си добио конступацију не значи да си блокирао већ блокиран

pa zato vas narod nece bajo vi nemate plan za bilo sta osim da sednete u fotelje mesto naprednjaka!

ne ide to tako

Pogledajte prilog 1773777
Budzet EU je mali deo drzavnih para koje imaju drzave EU.

Idi pogledaj koliki deo budzeta svake pojedinacne clanice EU, koji su mnogo veci od budzeta EU, ide na to.

Ne moze se ici napred sa subvencijama i ostalim komunjarskim metodama u ekonomiji.

Шта се ти јављаш ..Који си ти 'блокадер'...Ако си добио конступацију не значи да си блокирао већ блокиран

Ne mozete da na Vucicev program: 'Reketirajmo srpske privatnike uvek i svuda', idete sa programom 'Reketirajnmo jos vise srpske privatnike uvek i svuda'.

Vucicevo komunjarsko reketiranje i pretnja srpskim firmama su osnova njegove vlasti.

ne ide to tako

...а да ти окачиш цео линк до те странице...

Уствари немој

http://news.bbc.co.uk/hi/english/static/in_depth/europe/2001/inside_europe/budget/

Шта је на слици ..Буџет 2000те ..Данас је 2025та

https://eucrim.eu/news/eu-budget-2025/

Значи за 20 година 100% увећање

У србији

1755875595188.png

1755875634944.png

100 пута или 1 000% више ....

Budzet EU je mali deo drzavnih para koje imaju drzave EU.

Idi pogledaj koliki deo budzeta svake pojedinacne clanice EU, koji su mnogo veci od budzeta EU, ide na to.

Ne moze se ici napred sa subvencijama i ostalim komunjarskim metodama u ekonomiji.

ocito je da nemas veze blage sa ekonomijom

da nije subvencija hrana u EU bi bila 5 puta skuplja i u tom slucaju izvozili bi mi njima hranu a ne oni nama

nemas bukvalno veze blage

Ne mozete da na Vucicev program: 'Reketirajmo srpske privatnike uvek i svuda', idete sa programom 'Reketirajnmo jos vise srpske privatnike uvek i svuda'.

Vucicevo komunjarsko reketiranje i pretnja srpskim firmama su osnova njegove vlasti.

То се зове ПОРЕЗ.....

... поанта је да ниси надлежан ... Крста није надлежна за лупендрања тога типа

Какве куоњаре ..каква биа..каква дбе удба.....

Буразерске фирме у Србији су ПРОСПЕРИРАЛЕ од Вучића ....

ne ide to tako

Da li se naši seljaci bune

retko a i tada neorganizovano uz uvek prisutnu dozu relativizacije "nije AV kriv nego ovi oko njega"

Molim lepo, znači da im odgovara sve što se radi

Za 10% para koje ćemo stucati za EXPO moglo je da se napravi mnogo u infrastrukturi za poljoprivredu, da desetostruko uvećamo površine pod sistemima za zalivanje i da barem delimično rešimo problem ovih katastrofalnih suša.

Da li se seljaci bune protiv EXPO - NE
Da li su tražili da se pare razumnije potroše - NE
Da li su uopšte pustili glas posle ovih biblijskih suša koje uništavaju i višegodišnje zasade - NE, odnosno samo retki pojedinci

Treba li da žalimo seljake koji šapatom propadaju i nestaju ... možda da, možda ne
Meni se srce kida kada vidim kako nam je poljoprivreda unakažena i znam šta znači to što ćemo ostati bez hrane ali ne mogu ja da branim poljoprivredu više od onoga koji od toga živi i nema drugi izvor prihoda za sebe i svoju decu.

Tako da, žao mi je ali ...

ocito je da nemas veze blage sa ekonomijom

da nije subvencija hrana u EU bi bila 5 puta skuplja i u tom slucaju izvozili bi mi njima hranu a ne oni nama

nemas bukvalno veze blage
I opet, pogledaj budzete drzava Evrope, pa onda pricaj o 'subvencijama za poljoprivredu koje su 40% budzeta'.

To za 40% budzeta za seljacke subvencije u Evropi je potpuni spin i nije tacno.

Drugo, subvencije placaju gradjani, to nisu neke SF pare pale sa neba, nego pare koje se otmu Evropljanima, i subvencionise se cena hrane.

Znaci, Evropljani placaju hranu i kroz te subvencije.

Trece, subvencije su zlo ekonomije, i ne treba da postoje. Besmisleno je imati subvencije, pa ti mislis da je cena hrane nesto jeftina, a u stvari platis kroz subvencije I VECU CENU HRANE, nego koju plati neki socijalni Vulin slucaj koji ne placa porez uopste.

Агро продукција у србији је мизерна...Од 4 ара малина сви рачунају да могу да зараде 200 квадрата у београду годишње

nemas veze ni sa cim

narod dize ruke odnpoljoprivrede jer nema subvencija injer uvoznicki lobi unistava domacu proizvodnju

То се зове ПОРЕЗ.....

... поанта је да ниси надлежан ... Крста није надлежна за лупендрања тога типа

Какве куоњаре ..каква биа..каква дбе удба.....

Буразерске фирме у Србији су ПРОСПЕРИРАЛЕ од Вучића ....
Seljaci Srbije, uz penzionere, cine okosnicu birackog tela SNS-a.

Ti ovde pricas nesto o zlim privatnicima koji kradu seljake, a bez seljaka, SNS vlast ne bi ni postojala.

lupasgranice su potpuno.otvorene sa nase strane

Zato je nasa proizvodnja i propala

Jer EU seljak ima debele subvencije a srpski nema skoro nista
Seljacka proizvodnja je propala, a ti hoces ne da trziste odredjuje cene hrane, nego da subvencijama vlast odredjuje koji seljak moze da uspe na trzistu, a koji ce da propadne.

Seljaci nece da proizvode junece meso po ovoj ceni, koja je ogromna; ali ce da proizvode po manjoj, ali da im drzava dodaje subvencije kako joj se cefne, po burazerskim principima. Plus da balansiraju da ne udju u PDV i dele domacinstva na decu.

To sa subvencijama za seljake kao glavnom pokretacu poljoprivredne proizvodnje su price za malu decu.

Back