AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.467
...Aj mi smo navikli, a kako će siroti Sfreupljani?
Struja 35%
Како је ЕУробљанима само ЕУробље зна ...али ..њихове/и политишарке/ри брину за њих

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Aj mi smo navikli, a kako će siroti Sfreupljani?
Struja 35%
EU nije svetska sila zbog subvencija francuskim seljacima.slabo jedem svinjetinu ja
uglavnom piletinu ribu ponekad teletinu i jagnjetinu
hrana jeste skupa a to je zato sto sve vlasti od 5. oktobra 2000te bez razlike unistavaju srpskog seljaka i domacu proizvodnju hrane.
Prosta logika - cim nesto nemas domace , cim ne proizvodis vec uvozis to je skuplje nego drugde
Kraj.
A svi blokaderi ovde se bune protiv subvencija seljacima a hoce jeftinu hranu? To je prosto nemoguce.
Npr ja gajim grozdje, sljive, dunje.
Ako bi mi drzava dala subvencije po hektaru ovoga sto sam zasadio 10.000 evra ja bi svo to grozdje, sljive i dunje dao narodu za dzabe.
Jel posteno?
E vidis tako je u EU. Oni imaju ogromne subvencije, njihove seljake uopste ne interesuje koja je otkupna cena mesa mleka i voca , vina, rakije oni to daju za dzabe, jer zive bukvalno od tih subvencija.
Tako je struktuirana poljoprivreda u celoj EU i mora da bude kod nas inace smo totalno propali jer nemamo carine da zastitimo domacu proizvodnju.
Računali su na one ruske milijarde za obnovu Ukrajine, al od toga nema ništa.Како је ЕУробљанима само ЕУробље зна ...али ..њихове/и политишарке/ри брину за њих
![]()
Kontrola cena, i udbaski potrosacki krediti udbaske Postanske Stedionice- siguran put u ekonomski analfabetizam.
Treba neko da mu oduzme Postansku Stedionicu dok nije upropastio pola Srbije sa tom besmislicarskom udbaskom bankom.
Ne znam, i ne zanima me.koji je plan vas blokadera za cene hrane da cujem?
Čuo sam da hoće da pojeftini kulen sa 1600 na 2000 dinara?![]()
Ti si trgovac trovač zato te ne zanima taj deo pljačke građana.Ne znam, i ne zanima me.
Nadam se da je kapitalisticki, ali pretpostavljam da je kao i sve u Srbiji- komunjarski.
Nee podrzavam blokadere zbog njihovog programa za cenu hrane.
koji je plan vas blokadera za cene hrane da cujem?
Ne znam, i ne zanima me.
Nadam se da je kapitalisticki, ali pretpostavljam da je kao i sve u Srbiji- komunjarski.
Ne znam, i ne zanima me.
Budzet EU je mali deo drzavnih para koje imaju drzave EU.pa zato vas narod nece bajo vi nemate plan za bilo sta osim da sednete u fotelje mesto naprednjaka!
ne ide to tako
Vidi budzet EU preko 40% subvencije seljacima a kod nas jedva 3%
Pogledajte prilog 1773777
Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra
Шта се ти јављаш ..Који си ти 'блокадер'...Ако си добио конступацију не значи да си блокирао већ блокиран
pa zato vas narod nece bajo vi nemate plan za bilo sta osim da sednete u fotelje mesto naprednjaka!
ne ide to tako
Budzet EU je mali deo drzavnih para koje imaju drzave EU.
Idi pogledaj koliki deo budzeta svake pojedinacne clanice EU, koji su mnogo veci od budzeta EU, ide na to.
Ne moze se ici napred sa subvencijama i ostalim komunjarskim metodama u ekonomiji.
Ne mozete da na Vucicev program: 'Reketirajmo srpske privatnike uvek i svuda', idete sa programom 'Reketirajnmo jos vise srpske privatnike uvek i svuda'.
Vucicevo komunjarsko reketiranje i pretnja srpskim firmama su osnova njegove vlasti.
ocito je da nemas veze blage sa ekonomijom
da nije subvencija hrana u EU bi bila 5 puta skuplja i u tom slucaju izvozili bi mi njima hranu a ne oni nama
nemas bukvalno veze blage
lupasgranice su potpuno.otvorene sa nase straneДа су отворене границе храна би била 50% јефтинија
pa zato vas narod nece bajo vi nemate plan za bilo sta osim da sednete u fotelje mesto naprednjaka!
ne ide to tako
I opet, pogledaj budzete drzava Evrope, pa onda pricaj o 'subvencijama za poljoprivredu koje su 40% budzeta'.ocito je da nemas veze blage sa ekonomijom
da nije subvencija hrana u EU bi bila 5 puta skuplja i u tom slucaju izvozili bi mi njima hranu a ne oni nama
nemas bukvalno veze blage
Агро продукција у србији је мизерна...Од 4 ара малина сви рачунају да могу да зараде 200 квадрата у београду годишње
Seljaci Srbije, uz penzionere, cine okosnicu birackog tela SNS-a.То се зове ПОРЕЗ.....
... поанта је да ниси надлежан ... Крста није надлежна за лупендрања тога типа
Какве куоњаре ..каква биа..каква дбе удба.....
Буразерске фирме у Србији су ПРОСПЕРИРАЛЕ од Вучића ....
Seljacka proizvodnja je propala, a ti hoces ne da trziste odredjuje cene hrane, nego da subvencijama vlast odredjuje koji seljak moze da uspe na trzistu, a koji ce da propadne.lupasgranice su potpuno.otvorene sa nase strane
Zato je nasa proizvodnja i propala
Jer EU seljak ima debele subvencije a srpski nema skoro nista