Vučić traži dodatne garancije EU

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Aleksandar Vučić traži da u novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koja je za 2. april zakazana u Briselu, učestvuju i Nemačka i Britanija, saznaje B92.

196483468751547d5787148327861929_orig.jpg

Foto: EUhttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=28&nav_category=640&nav_id=699649
Prema našim informacijama, prvi potpredsednik Vlade Srbije smatra da bi tom sastanku trebalo da prisustvuje neko od ministara inostranih poslova najuticajnijih zemalja EU, poput šefova diplomatije Nemačke ili Velike Britanije, Gida Vestervela ili Vilijema Hejga, koji bi bili dodatni garant i podrška u cilju da se u sedištu EU postigne dogovor.
Odluku o tome da će i on 2. aprila ići u Brisel, Vučić će doneti sutra, posle sastanka državnog vrha, koji je, kako saznajemo, zakazan za 12 časova.

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je u Skupštini Srbije da je Vučić i do sada učestovao u pregovorima, da se o dijalogu s Prištinom konsultuju i s predsedinkom Tomislavom Nikolićem, da o tome postoji potpuno jedinstvo i da je dogovoreno da će odluke doneti ili zajedno ili nikako.

"Naš stav je da ćemo učiniti sve da pregovori ne propadnu", rekao je Dačić. Vučić danas nije bio u parlamentu na sednici na kojoj poslanici postavljaju pitanja.

Već danima se u medijima pojavljuju informacije o tome kako bi Zapad želeo da se Aleksandar Vučić dodatno angažuje u dijalogu o Kosovu između Beograda i Prištine.

А гду су Кина и Русија, бедници,
зашто нисте позвали на преговоре и оне што не признају РЕАЛНОСТ, па онда рећи да се ништа није могло учинити?

Ово је Србска слога о којој су маштали наши стари. Коначно су се четници и партизани уједини под једним барјаком. Предаја Косова је само психолошки трик који ће збунити наше непријатеље пред коначни удар и васкрс немањићке славе и моћне Србије која ће бити страх и трепет за све наше душмане.

Ово је Србска слога о којој су маштали наши стари. Коначно су се четници и партизани уједини под једним барјаком. Предаја Косова је само психолошки трик који ће збунити наше непријатеље пред коначни удар и васкрс немањићке славе и моћне Србије која ће бити страх и трепет за све наше душмане.

Тако је, а онда ћемо преко Војводине, Мађаррске, Немачке, Северног пола, Јужног пола, Африке, Средоземља, Грчке и Македоније заћи иза леђа Шиптарима и...

зашто нисте позвали на преговоре и оне што не признају РЕАЛНОСТ, па онда рећи да се ништа није могло учинити?

Који болид....... јбт.... ПОЗИВА НЕМЦЕ И БРИТАНЦЕ - А ОНИ СВЕ ОВО И ЗАКУВАЛИ..... ужас....... ужас...... лепо сам ја раније рекао да ће он да почини ЗАВРШНИ ЧИН ВЕЛЕИЗДАЈЕ....... и сада кука
да му дођу налогодавци да га подрже...... ужас..........

Pa ne poziva Ruse da ovi iz EU ne bi provalili Tomin tajni dogovor sa Putinom

Управо тако. Тома ће Европи доћи главе. Неће то њих нешто нарочито оштетити, али нико не воли да испадне намагарчен, а нарочито не лукави Европљани. Због тога ће кисели осмеси остати залеђени на њиховим лицима када се буду уверили да их је Тома преварио. Могуће је да поједини доживе и тешке душевне ломове.

Управо тако. Тома ће Европи доћи главе. Неће то њих нешто нарочито оштетити, али нико не воли да испадне намагарчен, а нарочито не лукави Европљани. Због тога ће кисели осмеси остати залеђени на њиховим лицима када се буду уверили да их је Тома преварио. Могуће је да поједини доживе и тешке душевне ломове.

Imaš neki info kada će car putin da se javi tomi?

Ne razumete vi, mali je taktićar. :lol:

Тачно тако. Раб Божији Александар Вучић **** Европљане па растура. Када се Србија повуче са севера Косова, трљаће руке и мислиће да су завршили посао, али тек тад су у проблему.

Тачно тако. Раб Божији Александар Вучић **** Европљане па растура. Када се Србија повуче са севера Косова, трљаће руке и мислиће да су завршили посао, али тек тад су у проблему.

Бојим се само да се Србија под мудрим Пућком, растурајући Европљане&Амере, не повуче и из Новог Сада, Ниша,... .:sad2:

Који болид....... јбт.... ПОЗИВА НЕМЦЕ И БРИТАНЦЕ - А ОНИ СВЕ ОВО И ЗАКУВАЛИ..... ужас....... ужас...... лепо сам ја раније рекао да ће он да почини ЗАВРШНИ ЧИН ВЕЛЕИЗДАЈЕ....... и сада кука

Pa Rusija i Kina nisu u EU. Eto cak i Ameri rekose da nece da se mesaju. Mi srljamo u EU ta EU nam postavlja uslove i to je to. A uslov se zna ,priznanje tzv Kosova. To su Nemci odavno rekli samo sto su neki drugi iz EU govorili da to nece biti tako. Ali Nemci su ti koji ti uvek kazu kako stvari zaista stoje za razliku od Francuza,Engleza i slicnih go.vana.

ovo ti je sigurno ironija, kolko te ja znam
a koliko ti nije : sta ce daleka skromna Kina i bedna Rusija u Evropi ?
pa one se ne pitaju ni za svoj komsiluk (da ne nabrojam sad), a kamoli za Evropu

Koje dodatne garancije?Da siptari nece silovati,paliti srpske kuce,crkve i manastire,da nece ubijati decu i premlacivati srbe.
Zar postoje garancije ako prodaju i izdaju Kosovo i Metohiju a Srbija ga izgubi vjeki vjekova.Da nece EU ratovati protiv siptara
da zastite srbe,naravno da nece zasto su nas onda bombardovali i okupirali Kosmet?Zasto su pomogli hrvatima da proteraju
nas narod i svrstali se na stranu bosnjaka i hrvata u BiH.Za njih mi srbi pravoslavci smo njihovi neprijatelji jer se ne uklapamo
u njihov plan da krenu na Rusiju.

Pa nije Vucic kriv sto se rusi i kinezi ne pitaju ni za sta...:(

covek zove one od uticaja

Meni ovo liči na, odavno, skrojeni scenario! Kosku su nam, po dobro oprobanom običaju, bacili! Pa ako prođe, prođe! A ubeđeni su da će proći jer u suprotnom, narodu spasa nema! Tako kaže Vučko!:sad2: Pa ljudi moji, sva ova njegova BORBA PROTIV KORUPCIJE, koja usput i nije onakva kakva bi trebalo da bude, je veštačko stvaranje podrške u narodu a on zapravo ima podršku upravo samo neprijatelja koji radi o glavi Srbije!:dash:

Meni ovo liči na, odavno, skrojeni scenario! Kosku su nam, po dobro oprobanom običaju, bacili! Pa ako prođe, prođe! A ubeđeni su da će proći jer u suprotnom, narodu spasa nema! Tako kaže Vučko!:sad2: Pa ljudi moji, sva ova njegova BORBA PROTIV KORUPCIJE, koja usput i nije onakva kakva bi trebalo da bude, je veštačko stvaranje podrške u narodu a on zapravo ima podršku upravo samo neprijatelja koji radi o glavi Srbije!:dash:

каке корупције?

Back