Вучић тражи да Сајам постане највећа ковид амбуланта: Да се људи не смрзавају

Ja jednom sedeo i čekao u intezi davno beše, nago se deda i pita kolika je kamata na štednju a ona ko iz topa - nema kamate :lol:

OTkAd postoje kartice nema potrebe za štednjom.
Сада нема камате ни на динарску штедњу, али до пре пар година је било.

Па и ти га петљаш мало, шта има лекар да те шаље на тестирање, као уштедеће много пара, ако некоме не да право да се тестира. Отвориш центре за тестирање на свакој општини, држава са послодавцима поједностави право на изолацију/боловање и то је то у суштини, растеретиш амбуланте максимално.

А ми смо имали ситуацију да су контакти ишли у ковид амбуланту по потврду, не знам да ли је и даље тако. Па човече зар не може једна потврда коју је добио заражени члан породице да заврши целу причу за све контакте у породици.

И наравно морају и приватни медицинари да буду део система, не може ове године их признајемо, следеће не.
Ne petljam ja nego drzava.
Ponovio si ono sto ja od pocetka govorim

I banke namerno ubijaju u pojam.

Pa, majku mu, zaposlite još ljudi na šalterima!
Na zaposlenima bi hteli da uštede.

I te gužve su razlog da promenim banku.
Podigli su troškove održavanja računa, a u..srali kvalitet usluga.
У НС су неке поште затворене. Конкретно и једна мала код мене. Разлог? Ова ситуација.
Па где је ту логика?
Уместо да их је више, па да је мање људи у једној, они их сузили и трпају више људи у мање простора.
... луд збуњеног!

danas kažem u banci, što ne podelite brojeve ljudima ispred, da se ne čejka ispred banke...odgovor diplomatski, videćemo...od toga nema ništa
Ахаха...
Све будала до будале.
Поред фирме у којој радим има још неколико фирми, а немамо пешачки прелаз, кола јурцају као на аутопуту... Писали петицију да нам ставе ту пешачки, сваки дан прелази бар 300 људи. Одговор? Дословце- ако неко страда узећемо у разматрање.
Нема везе са банком али има са лудилом.

Narod da Odmah podiže celu platu vrlo brzo bi uveli štednju.
Да сви подигнемо све са рачуна, врло брзо би сво ово лудило стало. Мислим да је то боље и од протеста и од свега.

Back