Вучић сазвао хитну седницу Савета за националну безбедност

Usla voda u usi.
Frka
Hapse mu krimi drugare
Protesti na sve strane
Tuzilastvo otkazuje poslusnost
Pacovi napustaj njegov tonuci brod
I Raskoj oblasti ozbiljna frka, Islamska zajednica najavlju da ce pozvati na opsti protes
Tramp ga oduvao kao muvu
Kod Putina na hoklici pored baba sere
Izrael hoce da mu hapsi glavnog savetnika
Na ulice ne mogu da izadju a da ih narod goMnima ne gadja
Ni stand na pijaci vise ne mogu da postave

Само једна опсервација на 'тужилаштво '

Мафијаши из судства само покушавају да уговоре већи ддео колача за себе ....

Nikakav problem.
I Tadic i Djilas i Dinkic, i svi redom iz bivse, sadasnje, i svih vlasti od 1990. do danas.

Svako ko je ukrao dinar na robiju.

Jedan dan robije za svaki dinar koji ukrade neko kome je narod poverio funkciju i narodne pare.
moze ... al sumnjam da je se to desiti za bivsu vlast..

Ја мислим да је то други профил Тихијев
Mozda.
Zabole me.
Kada imamo novog Komsiju (Petrovic sa cudnin V) koji je od stida utekao posle blamaze sa Americkim izborima, zasto ne bi imali i lazne Tihe, Glasne, Grub(ij)ane.... i slican okot?

Zasto je po tebi korupcija toliki problem, mnoge korumpirane drzave su izuzetno bogate i uspesne. To je kao da se zalis na trzisnu ekonomiju i umesto nje hoces postenu, plansku. Legalno jurenje za profitom je mnogo veci problem od korumpiranosti.

Законом у тим другим земљама је забрањено да се прода колективна земља ....за такве цене...нарошито у сврху шпекулације

као арапима што је продата па да се откупи за 100 пута вечу вредност

Закони о екстрапрофиту забрањују такве делатности

https://nova.rs/vesti/biznis/srbija-kupuje-zemlju-za-500-000-evra-arapima-ga-prodali-za-14-000/

Земља јепродата па купљена од арапа да би се 'исплатила' камата на кредит од 2014 те од милијарду који

https://nova.rs/vesti/biznis/nijedan-kredit-nije-poklon-pitanje-je-samo-sta-mi-dajemo-azerbejdzanu/

Poslednja izmena:
u srbiji ne mogu postojati dvije islamske zajednice ovu sarajevsku treba zabraniti...

Ти си муслиман па ти смета друга муслиманаска 'заједница' које нису у граници србије

Иначе у Србији има две муслимаске заједнице Београдска и Ново Пазарска.. и понешто више независних вођа муслиманских фракција

Која је 'твоја'?

Код држава секуларних односно 'хришћана'...може колико год хоће

Држава србија није верска држава

Не знам шта је циљ те читаве представе око тужилаштва и хапшења ових пајаца (опет), али сам 99% сигуран да је представа.

БИНГО ( подпуно си у праву )

Па ту представу 'ДАМ НЕ ДАМ' је досад радио XYZ пута .. бата Гаша .. и остала Братија...

bingo-bluey.gif
bingo-bluey.gif
bingo-bluey.gif

Polako imamo Šapića koji nije bio u ranijoj vlasti a nije ni SNS, nego je svoj.
Tadić
Protić
Korać
Velja Ilić
Bojan Pajtić
Vuk i Danica Drašković
ima ih još

Значи имамо лопове који су добијали паре да упропасте све до 2012те ..а онда лопове који су продавали упропаштено после 2012те

И ти си имао корист од ових лопова који су продавали упропаштено после 2012те или само штету одоних који су упропаштавали до 2012те ?

Како то да ниси 'у блокади ' када се пленуми и блокаде боре да све корупције открију ?

Нигде пленуми нису ограничилина СНС корупцију .... Порука је била судству да не ради свој посао ....

Значи порука је за све случајеве.... Суд је практично исти и у Време Тадића и Вучића ....

Чај је и ДС направио грешку јер није исту Загорку забранио бављењем професијом

Нејасно је у чему је твој проблем... ?!

Слажеш се са блокадама и пленумима или не ?

Polako imamo Šapića koji nije bio u ranijoj vlasti a nije ni SNS, nego je svoj.
Tadić
Protić
Korać
Velja Ilić
Bojan Pajtić
Vuk i Danica Drašković
ima ih još
Sapic - clan SNS i SNS gradonacelnik
Vesic
Gordana Comic
Mali
Nedimovic