Vučić saopštio predloge SNS za ministre

mislim da se dvoumio dal da ga već sad stavi za premijera i time svog naslednika kad se bude povlačio iz politike...no izgleda da na zapadu ipak više veruju Anetu...Mali se kao ministar finansija pokazao kao vrstan manipulator time imamo li novca i koliko...poznat je i po umotvorini "da nismo uzeli kredit morali bi da se zadužujemo" ... tek kad odu sa vlasti znaćemo koliko su nas stvarno zadužili
Zao mi je sto sam glasao za njih 2012. Iskreno se kajem. Nisam ni sanjao u kakvu ce se parodiju od zemlje Srbija pretvoriti :(

Haha Neca se malo otela reklo bi se, mislim da je mala skapirala poentu, ono sto bahatije i bezobraznije to bolje (sto bi rekli iz BG Sindikata, samo bahato, bezobrazno to je ovde fora), ono sve je agresivnija i bahatija, mislim cak i fizicka transformacija je uocljiva na njoj, nekako deluje dosta nabudzenije i upadljivije i napadnije nego pre (kao da ono zna sta hoce i tu nema pardona), ono Nevina Djuric vise uopste ne deluje tako cedno i nevino, lepo sam ja rekao jos onda kada je prvi put pocela da se pojavljuje u javnosti , e ova mala cim jos samo malo stasa za koju godinu i jos si malo da oduska pravicemo mi Diksi od blata. :D

Screenshot_20221025-135002_Chrome.jpg

Back