SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Није хумано... и Сиријци су људи, глупо је политичарити усред толке катастрофе...
Чак из Сирије ни нема извештаја, баш срамота
И ја сам се запитала да ли је ИКО отишао да помогне тим напаћеним људима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није хумано... и Сиријци су људи, глупо је политичарити усред толке катастрофе...
Чак из Сирије ни нема извештаја, баш срамота
Pa kako da odu kad je Sirija pod američkim sankcijama?И ја сам се запитала да ли је ИКО отишао да помогне тим напаћеним људима?
Изгледа да је рат у Сирији и даље страшан... то ми је једино логичко објашњење...И ја сам се запитала да ли је ИКО отишао да помогне тим напаћеним људима?
Da li si razmišljao o tome ko stvarno drži Idlib? Poslati spasilačke ekipe da ih Al Nusra (= Al Kaida) sve pobije nije mnogo pametno. Prosto naprosto baš taj deo Sirije uz tursku granicu je krajnje opasan, a fanatični Suniti bi Srbe izmasakrirali na licu mesta, bez obzira na to kojim povodom su došli.AUTORSKA
I dodatne spasilačke snage Aleksandar Vučić šalje u Tursku da se uvlači u d,,,Erdoganu a Siriji koja je na samoj granici bio zemljotres ne.
Sirija nije priznala Kosovo ali pošto je naš pedsednik kao ŠIPTAR onda se lepo vidi ZAŠTO.
Pratite samo predsednik čak i ne pominje Siriju braćo Srbi.Na primer da kaže ja bih poslao ali niko ne pruža bezbednost spasilačkim timovima ili slično nešto.
Ali avaj Srski narod i Vučićevi mediji su slepi na to.
Tamo Al Nusra (= Al Kaida) radi šta god hoće i ne bi pomogli nikome osim što bi se pridružili poginulima u zemljotresu - možda bi prvo sačekali da završe sa spašavanjem, a posle “uhvatili grupu špijuna”…И ја сам се запитала да ли је ИКО отишао да помогне тим напаћеним људима?
Tamo Al Nusra (= Al Kaida) radi šta god hoće i ne bi pomogli nikome osim što bi se pridružili poginulima u zemljotresu - možda bi prvo sačekali da završe sa spašavanjem, a posle “uhvatili grupu špijuna”…
Radi se o uobicajenoj pomoci u ovakvim situacijama. Ne iznenadjuje me to sto ima ljudi koji se bune javno ili tajno, kao i jos vise onih koji se raduju tudjim nesrecama, jer ja dobro znam kakvi su ljudi("pravednici") na ovim prostorima...AUTORSKA
I dodatne spasilačke snage Aleksandar Vučić šalje u Tursku da se uvlači u d,,,Erdoganu a Siriji koja je na samoj granici bio zemljotres ne.
Sirija nije priznala Kosovo ali pošto je naš pedsednik kao ŠIPTAR onda se lepo vidi ZAŠTO.
Pratite samo predsednik čak i ne pominje Siriju braćo Srbi.Na primer da kaže ja bih poslao ali niko ne pruža bezbednost spasilačkim timovima ili slično nešto.
Ali avaj Srski narod i Vučićevi mediji su slepi na to.
Postoji zove se Centar za vanredne situacije, Ne mogu da se setim ko ih je vodio ,znam da je umro od korone ,cesto bio na tv hteo da ih odvoji od policije ,Sada su zvanicno pri vatrogascima ,spasioci.Srbija bi trebala da ima jednu brigadu, nesto kao humanitarci...u slucaju zemljotresa, pozara, poplava, epidemija i slicno...napraviri sporazum sa okolnim drzavama i zajedno dejstvovati...u to ime, ukinuti komunalnu policiju, koja je u sustini samo parazit...u ovom slucaju, treba pomoci Tursku, jer i nas moze svasta zadesiti
belosvetsko licemerje, kADA SE ISTREBI POLA COVECANSTVA, CISTO DA ME NE PECE SAVESTНе знам какво је стање у Сирији, ретко ко и извештава о томе.
Видех у вестима да је у земљотресу страдао и Алепо, који је, колико се сећам, већ и превише страдао у рату.
Неправедно је да то нико не спомиње, и да никог не занимају људи у Сирији.
Jel bar nesto zna? Mislim ako ne znas koje su drzave Evrope,stvarno si neobrazovan.Jel pismena?Koje lupetanje! Nisu političari nastradali tamo već narod. Letos sam se zabavljao sa jednom Turkinjom. Pojma ona nema ni gde je Srbija, a kamoli Kosovo i šta se tamo dešava.
Vas Ruse posebno ne zanima upotreba hemijskog oružja od strane Alawi fašističkog režimaНеправедно је да то нико не спомиње, и да никог не занимају људи у Сирији.
Зато не помињати Сирију ?Zašto tako?
Kad su bile katastrofalne poplave 2014 godine kod nas, bilo je nekoliko spasilačkih timova iz Turske sa opremom koji su nam nesebično pomagali.
Zašto upletati politiku u tragedije i katastrofe koje se mogu desiti bilo gdje? U takvim okolnostima nema mjesta politici, vjeri, naciji..
Nema ljudskosti samo se interes gleda.Зато не помињати Сирију ?
Зато што је тамо већ годинама рат ? Зато што нам Сирија не може узвратити помоћ ?
Рећи истину да ми не шаљемо спасилачке екипе у Сирију није политика него чињеница.
Помоћи другом, посебно угроженој земљи као што је Сирија је људски, то није политика.