mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.228
Biće pre dva nešto za ništa, nis i generalštab amerima za ništa a možda ni to.neka ti ameri poklone nesto njihovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biće pre dva nešto za ništa, nis i generalštab amerima za ništa a možda ni to.neka ti ameri poklone nesto njihovo.
mislis kao i ova kupovina naoruzanja od izreala, ja citao zapadni medij o tomeVojna tajna![]()
nemam pojma...
imaju valjda 51 % ... a kolke su to pare danas ...
ali isto se pitam kao i ti, odkalne nam sad da otkupimo ....
ja zato tipujem da postoji kupac iz senke za tih 50%, neki arapin ili kinez, da to nisu srpske parePa dosta, milijarde evra.
Al neće smeti to da daju Rusima pošto su u ratu s, kako oni sami kažu, nato patkom
To su srpske pare tj pare poreskih obveznika koje su pokradene.ja zato tipujem da postoji kupac iz senke za tih 50%, neki arapin ili kinez, da to nisu srpske pare
a moguce da para uopste i nema, da ide badava blekroku, a ruje da ce da dobiju q, ali tako im i treba jer su podrzavali aljeka, samo cete se posle smrzavati, no vecina vlade je za to - "nemacete corbe"To su srpske pare tj pare poreskih obveznika koje su pokradene.
Vucic je veci sin Latinke Perovic od svih drugosrbijanaca i opet ga prozivaju???
Nikog, drkkaju se na berziOpet odlozene sankcije na 30 dana... Kog ovi Ameri jebu uopste?
Ma nisam siguran da nešto s NIS mogu da ućare na berzu, nego, ono, ucena, iznuda. A ovaj naš sklon tome i da primeni, al i da (ga) primi. I tako i u ovoj zavrzalami. Nešto ga Ameri drže za damu, (al ko ga danas i ne drži za iste), pa ga cimaju tamo-vamo.Nikog, drkkaju se na berzi![]()
Ma nisam siguran da nešto s NIS mogu da ućare na berzu, nego, ono, ucena, iznuda. A ovaj naš sklon tome i da primeni, al i da (ga) primi. I tako i u ovoj zavrzalami. Nešto ga Ameri drže za damu, (al ko ga danas i ne drži za iste), pa ga cimaju tamo-vamo.
A s druge strane, uvek kad se neka priča oko nekog problema provlači suviše dugo, može da ukazuje i na dimnu zavesu, prikrivanje nečega mnogo bitnijeg. Pazite, potkupljiva je ta američka administracija, ono, niko nije gadljiv na pare. I sad, kad g. LittleWolfenson oće nešto da zabašuri, on izbaci u javnost nešto što je već dobro poznata problematika, al nikako da se to reši.
E, tako i ovo. Šta ako on stalno potplaćuje nekoga u dalekom i mrskom nam Vašingtonu, da taj neko, kao, će uvodi sankcije NIS-u, pa ih onda skine i tako u nedogled, a sve da mi ne bi videli neku drugu priču koja se iza brda neumitno valja.
Pa to i msilim. Ne znam jel su oni uopšte izlistani na neku drugu berzu sem Belex-a. A i tu je prestalo trgovanje akcijama 14.01. ove godine. Mada, to je svojevremeno bila fina akcija (za naše uslove) za one koji su jurili dividendu. Za generalnu dobit baš i ne.Ma kakav NIS, to je boranija.