Vučić sa meštanima u Gornjim Nedeljicama: Zemlju vam ne oduzima država, zemlju ste prodavali vi privatnoj kompaniji "Rio Tinto"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.737
...

Vučić sa meštanima u Gornjim Nedeljicama: Zemlju vam ne oduzima država, zemlju ste prodavali vi privatnoj kompaniji "Rio Tinto"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...mlju-vam-ne-oduzima-drzava-zemlju-ste/v5s2bd9

E ovo je vec bezobrazluk ovako spinovati i manipulisati ljudima...

Kao eto nije im drzava otela nego su oni prodali Rio Tintu..
PA DA NIJE BILO INICIJATIVE I PRITISKA DRZAVE NIKO NE BI NI POMISLJAO NA TAKVO STO...

A plus sto ih masa idalje nije prodala i pored primamljivih para globalne NWO komapnije...

...

...

Vučić sa meštanima u Gornjim Nedeljicama: Zemlju vam ne oduzima država, zemlju ste prodavali vi privatnoj kompaniji "Rio Tinto"​

https://www.blic.rs/vesti/politika/...mlju-vam-ne-oduzima-drzava-zemlju-ste/v5s2bd9

PA DA NIJE BILO INICIJATIVE I PRITISKA DRZAVE NIKO NE BI NI POMISLJAO NA TAKVO STO...

A plus sto ih masa idalje nije prodala i pored primamljivih para globalne NWO komapnije...

...

Si ti normalan dečko?

U kom tripu ti živiš?

Ko normalan ne bi pristao da proda svoju zemlju u nekoj nedodjiji za ogromne pare i stotine hiljada evra?

Si ti normalan dečko?

U kom tripu ti živiš?

Ko normalan ne bi pristao da proda svoju zemlju u nekoj nedodjiji za ogromne pare i stotine hiljada evra?

Koliko vidim ti bi tako i rodjenu familiju prodao samo ako ti neko da dobre pare ?
O Kosovu da i ne pricam...to bi ti odavno utopio...

...

Koliko vidim ti bi tako i rodjenu familiju prodao samo ako ti neko da dobre pare ?
O Kosovu da i ne pricam...to bi ti odavno utopio...

...

Ja bi prodao neku nebitnu zemlju u nedodjiji, i kupio stan u BG na Vodi.

I tako bi svi vi što se praviti pametni.

Druze, da zanemarimo sad i kriminal i politiku i korupciju i pranje krvavih para kroz taj Beogrd na vodi...
Mada ovo poslednje i ne bi toliko zanemario jer karma je cudo...
Ali i bez toga u Beogradu na vodi ti se slivaju jedno 3 podzemne reke...(otuda onih 30 pumpi sto ispumpavaju...)
To sto je tenhologija napredovala da uradi drenazu na taj nacin....ne znaci da je tamo zdravo ziveti...
Stari ljudi znaju, a i citave civilizacije graditelja, zasto to nije zdravo...ziveti na podzemnim vodama...

...

..PA DA NIJE BILO INICIJATIVE I PRITISKA DRZAVE NIKO NE BI NI POMISLJAO NA TAKVO STO......

па да, за све ће тако рећи, сами сте се цепили, нико вас није теро....и није....

Ово ме подсећа на оно трабуњање комуниста како смо изгубили Косово јер су Срби Шиптарима продавали имања.

Па да продавали су ко не би. Прво Сфрј пошаље дневно милион долара шиптарлуку па онда они тероришу Србе да им продају и чак већина је одолела.

Смрдљива комуњарска прича.

...

...
E vidis taj pristup se vidi kod Vucica od pocetka vladavine.

On je rekao ovako , meni su stanovnici Srbije, seljaci Srbije opterecenje i trosak...
Jer osim sto im dajem novac za podsticaje, posle moram da dajem novac za zdravstvo , za policiju za skole...
Ako tu zemlju damo Arapima, onda imamo samo prihode od zakupa a nikakve obaveze.

E sad, ja ne znam kako je moguce da niko ziv nije gledao taj TV intervju u nekoj emisiji u udarnom terminu 20h 21h, ali verujem da takve recenice ljudi ne zapaze, jer takvi su ljudi...

Covek se uhvatio uloge koju su mu savetovali , a to je da se ponasa kao odgovoran zemljoposednik....

Ovo ko da je sam vucic napisao.

Ko god da si radis odlican posao.
Posto je bg na vodi vucicev.
Ako naidje Vicic nek nagradi ovog bota, zaista dobro promovise sns biznis.

Imanje je prodalo 50 porodica od ukupno nekoiko hiljada ljudi iz tog kraja. I sada Vučić koristi tu činjenicu da 50 ljudi prodalo imanja sa pričom kako je sve gotovo kao da su svi prodali imanja. A reč je o tome da on očajnički želi da progura taj projekt kao da je životno zainteresovan za njega. Šalim se; on i jeste životn zainteresovan za njega samo što se stolica polako izmiče ispod njegovih nogu a kanap na vešalima zateže.

Sine pa kad se obogatimo na izvoz litijumskih baterija dzabe sto dobijemo rak kostiju od litijuma kupicemo beskonacni um na fejsbuku, elektronski cemo uploadovati nase foldere iz mozga na fejs i zivecemo bez tela. Ili ako elon mask teraformira mars do tada mozemo tako prebogati da odemo na mars kompletno cela nacija a ondak referendum i odcepimo se od solarnog sistema i demokratski proglasimo mars velikom Srbijom.

Back