Вучић: Руски ФСБ ради свој посао око „звучног топа”, не знам да ли ће доћи и ФБИ

Poruka
19.944
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да стручњаци руског ФСБ-а раде свој посао на утврђивању да ли је било употребе звучног топа на протесту у Београду 15. марта и поновио да се то није догодило, и додао да не зна да ли ће доћи и ФБИ пошто су дошли Руси.

„Не знам да ли ће доћи (ФБИ), посебно то нисам сигуран од кад је дошао ФСБ, зато пре мислим да они неће доћи, чим виде да је ФСБ дошао. Али ћете чути од руске службе која се са таквим стварима не игра. Али боље да вам не говорим ништа”, рекао је Вучић за ТВ Пинк.https://www.politika.rs/scc/clanak/670231/vucic-ruski-fsb-radi-svoj-posao-oko-zvucnog-topa-ne-znam-da-li-ce-doci-i-fbi
Hmmm, znaci dogadjaj 15/3 je bio u reziji FSB-a .

Znači, prvo je tvrdio da se ništa nije dogodilo, ali je ipak pozvao FSB da to "istraži"? Zvuči kao da netko pokušava stvoriti dojam ozbiljne istrage, dok u stvarnosti rješava stvar unutar poznatih krugova.

A sad još i nagađa da FBI neće doći "jer su Rusi već tu"? Zanimljivo je kako jedna strana očito smije istraživati, dok se druga automatski isključuje. I naravno, sve to ide uz neizostavno “bolje da vam ništa ne govorim”, klasična taktika kad nemaš konkretan odgovor, ali želiš ostaviti dojam da znaš nešto tajno i važno.

A možda bi FSB mogao usput istražiti i tko su bili oni čuveni strani agenti koji su navodno stajali iza prosvjeda? Ili su se i oni misteriozno rastopili u zraku, baš poput zvučnog topa?

Људи су навикли. Ако Вучић постане равноземљаш пола форума и Србије ће постати равноземљаши. Сад то јесте моћ али то више говори о нама него о њему.
Ја бих баш замолио претседника да пусти неку најјачу небулозу и да видимо како ту немогућу тезу "интелигентни" људи на форуму бране животом.

Pre ce biti u reziji CIA-e i Mi6-a jer je AVtihrist njihov igrac...

A Rusi mu samo dobro dodju kao alibi...
"Vi meni potvrdu o nemanju zvucnog topa...ja vama ostavim NIS...jos mesec dva..."

I naravno da FBI i Mi6 nece slati ljude da istraze njihovo delo ugovoreno sa AVtihristom...

Pa sama aparatura je americka...
A izvodjaci verovatno Englezi...kao i u slucaju atentata na Djindjica...kad su se jedino radovali Nikolic, Seselj i Vucic tj Zemunsko radikalski Mi6 klan

...

Људи су навикли. Ако Вучић постане равноземљаш пола форума и Србије ће постати равноземљаши. Сад то јесте моћ али то више говори о нама него о њему.
Ја бих баш замолио претседника да пусти неку најјачу небулозу и да видимо како ту немогућу тезу "интелигентни" људи на форуму бране животом.

Znaš otkad sam rekao da Šizoje može lično da siluje i ubije malo dete i da za to postoji video snimak, Nijeno i Nataša Rostova bi nas uveravali da to strane službe rovare.

Pre ce biti u reziji CIA-e i Mi6-a jer je AVtihrist njihov igrac...

IMG_20250401_093602.jpg

A ti Ciju pomeni ako hoćeš...

Znaš otkad sam rekao da Šizoje može lično da siluje i ubije malo dete i da za to postoji video snimak, Nijeno i Nataša Rostova bi nas uveravali da to strane službe rovare.

Primer rada moderacije:
Šizoje može da se koristi za predsednika...
Meni su upravo izmenili poruku jer je pominjanje 'ulične rulje' neprimereno
a pominjanje 'debele studentkinje' briše poruku uz opomenu

Primer rada moderacije:
Šizoje može da se koristi za predsednika...
Meni su upravo izmenili poruku jer je pominjanje 'ulične rulje' neprimereno
a pominjanje 'debele studentkinje' briše poruku uz opomenu

I onda kažu da je vama botovima lako :sad2:

20220412_222744.jpg

Znači, prvo je tvrdio da se ništa nije dogodilo, ali je ipak pozvao FSB da to "istraži"? Zvuči kao da netko pokušava stvoriti dojam ozbiljne istrage, dok u stvarnosti rješava stvar unutar poznatih krugova.

A sad još i nagađa da FBI neće doći "jer su Rusi već tu"? Zanimljivo je kako jedna strana očito smije istraživati, dok se druga automatski isključuje. I naravno, sve to ide uz neizostavno “bolje da vam ništa ne govorim”, klasična taktika kad nemaš konkretan odgovor, ali želiš ostaviti dojam da znaš nešto tajno i važno.

A možda bi FSB mogao usput istražiti i tko su bili oni čuveni strani agenti koji su navodno stajali iza prosvjeda? Ili su se i oni misteriozno rastopili u zraku, baš poput zvučnog topa?
FSB zapravo istražuje Hrvatsku,da vide kakva im je vojska,gde su stacionirani...Ovo oko zvučnog topa je paravan.Na**li ste.

Niko tu ne dolazi, već su konstantno tu. Mogu samo da otkriju da li neko nešto ima ili nema (što već znamo), a to šta je korišćeno a šta nije, mogu da znaju jedino ako im to neko kaže ili su učestvovali. Tako da, prilično besmislena "istraga". Više kao predstava za naivne.

Odlicno sad ce bacuske dodatno da ga ucenjuju😉 oko NIS
Ruski rulet …
небитно је ко ће да то прегледа...

нормалан свет верује да ће се то тек утврђивати ни по бабу ни постричевима оног момента када будемо имали функционалне институције

до тада , све радње ће бити сумњичаве и народ неће имати поверење...

небитно је ко ће да то прегледа...

нормалан свет верује да ће се то тек утврђивати ни по бабу ни постричевима оног момента када будемо имали функционалне институције

до тада , све радње ће бити сумњичаве и народ неће имати поверење...
A ko je urusio postojece institucije ? Da, to je bitno !

Back