Vučić rekao kad će raspisati izbore

Da, Zaječar i Kosjerić su im pokazali da ne stoje baš najbolje. Čak i sa masovnom krađom, ne mogu da budu sigurni u pobedu pa će sada da odugovlače.
Крађе нема или је она занемарљива.

У односу на претходне локалне изборе, излазност је порасла за по 15% у тим општинама, што је донело неизвестан резултат.
Потпуно по мом очекивању.

За Косјерић, са 84% излазности, ту мислим да тешко може боље, што се опозиције тиче. Практично сви су изашли.
У Зајечару, где се стало на 63%, ту би се могло још порадити. Поготово што је опозиција ту наступила са много листа, односно више њих у опозицији су то само формално, а чињенично им је једина сврха да одвлаче гласове од главне опозиционе листе.

Колико већа излазност, толико веће шансе опозиције.
Испод 60%, остаје све потпуно по старом (укупно Србија)
На 70% може да буде неизвесно, али не гарантујем да је довољно. То би барем значило снажну опозицију.
На 75% - мислим да је то довољно.

Не причати шарене приче о крађи, него мотивисати публику да гласа.

Слобода, ако дођемо до ње, неће бити рођена из лепоте, него из дисциплине.

У односу на претходне локалне изборе, излазност је порасла за по 15% у тим општинама, што је донело неизвестан резултат.
Потпуно по мом очекивању.

За Косјерић, са 84% излазности, ту мислим да тешко може боље, што се опозиције тиче. Практично сви су изашли.
У Зајечару, где се стало на 63%, ту би се могло још порадити. Поготово што је опозиција ту наступила са много листа, односно више њих у опозицији су то само формално, а чињенично им је једина сврха да одвлаче гласове од главне опозиционе листе.

Колико већа излазност, толико веће шансе опозиције.
Испод 60%, остаје све потпуно по старом (укупно Србија)
На 70% може да буде неизвесно, али не гарантујем да је довољно. То би барем значило снажну опозицију.
На 75% - мислим да је то довољно.

Слобода, ако дођемо до ње, неће бити рођена из лепоте, него из дисциплине.
da, krađe je i bilo i bila je obilna...min 20% tj svaki peti glas je ukraden...duplo više je bilo kupljenih glasova što je krivično delo podmićivanja i za to će odgovarati

Krađe ima i bila je masovna. Od kupovine glasova do pritisaka na birače. Tamo je bila ratna zona.

Kako da ih motivišeš ako nemaš pristup medijima? Ti ljudi tamo imaju pristup isključivo režimskim propagandnim medijima.

To ne računaš u krađu? Ja računam. Jer demokratski proces i slobodna volja ne mogu da pristeknu iz medijskog mraka.

Da nije bilo kupovine, pritisaka i medijskog mraka, Vučić bi tamo osvojio manje od 10%. Tako da je krađa bila ogromnih razmera. Bukvalno je izigrana volja građana.

IMG_6140.jpeg

Back