Vučić razočaran Nikolićem, povlači se iz politike?

Гласајте без обзира! Престаните да ширите дефитизам! Ништа нећете постићи тиме што нећете гласати, осим што ћете само додатно увећати удео оних који гласају за напредњачку хунту.

Има на нашој политичкој сцени и оних који се противе политици марионета, и за такве треба да гласамо, чак и ако су и сами далеко од онога што ми желимо. Лаж је рећи да нема оних који се никада неће придружити овим издајницима, и лаж је рећи да ништа не можемо променити. Не можемо, јер не покушавамо.

Ако ништа, бар можемо спречити промену устава, а то и јесте њихов следећи циљ. За то им је неопходна двотрећинска већина. Зато, гласајте!

tako je, izlazite i glasajte za one koji imaju kakve takve šanse protiv usnijine hunte!

zašto vučić sad treba da bude presedenik?
ovo?
Николић је аморална љуштура чију спремност на издају никако не треба потценити. Његово јавно србовање је неуверљива представа за лаковерне, баш као и предизборно србовање остатка напредњачке хунте. Могуће је да се противио измени уставу, мада ми је тешко поверовати да изрод типа Николича има било какве принципе. Он је постао непожељан првенствено зато што Уснати жели његово место, а зашто га дотични жели је већ друга прича.. тешко је рећи.

Poslednja izmena:
to je bez veze.)
funkcija premijera je jača. očito mu iz nekog razloga treba presednička funkcija.
(tj. ne njemu nego onome ko vuče konce u ovom jadu ).
Није без везе.
Као председник, за све његове брљотине може да криви премијера, а цехови стижу...
Председничка функција је политички комотна, а имаш одличан "преглед игре"...

Mozda hoce da menja ustav,prizna Kosovo kao drzavu,pere ruke...........ukljuci mozak.

to nisu ingerencije predsednika...možda hoće da bude vrhovni komandat i povede nas u rat za oslobađanje svetih srpskih teritorija

- - - - - - - - - -

pa to se radi u skupštini. a ako narod to dozvoli pa i treba tako.

zašto mu treba presedničko mesto?

da bi dokazao da može bolje od Tadića da uzurpira kompletnu vlast

Znas koliko mene boli qurac za Vucica,Nikolica i ostale jajare, nekad mi bude zao ovog naroda kako zivi i mre' muci se da prezivi...ponekad mi dodje da se napijem od tuge.

Па ту се слажемо, уморна сам од тих одавно прежваканих прича. Буђелар танак а блебетање бескрајно.

to nisu ingerencije predsednika...možda hoće da bude vrhovni komandat i povede nas u rat za oslobađanje svetih srpskih teritorija

- - - - - - - - - -

da bi dokazao da može bolje od Tadića da uzurpira kompletnu vlast

Dao siptarima +383 srusio barikade hoce da sever Kosova integrise sa Pristinom ti mi pricas da hoce da nas vodi u rat za oslobadjanje svetih srpskih teritorija,na cemu si ti?

:hahaha:

BE30kfA.jpg

u kakvoj mi zemlji zivimo,i jos se smejemo:lol:

Dao siptarima +383 srusio barikade hoce da sever Kosova integrise sa Pristinom ti mi pricas da hoce da nas vodi u rat za oslobadjanje svetih srpskih teritorija,na cemu si ti?
Предизборна представа која је очигледно заварала многе. У случају избијања рата, Николић и слични му изроди би били на првом лету за иностранство.

pa to se radi u skupštini. a ako narod to dozvoli pa i treba tako.

zašto mu treba presedničko mesto?

Nemoj meni te price, znas za koga poslanici rade ko je sve tamo doveden i kako se stiskaju tasteri.Kravu Bikulju mozes uvesti u nas parlament bar ce izustiti Muuuuuuuuu oni samo aminuju i aplaudiraju mozga nemaju, bar tako vidim stvari do sada.

Back