Vučić: "Razmatramo izgradnju nuklearke"!

UPOZORENJE !!!! OPREZ!!!
ČLANAK KOJI SLEDI MOŽE IZAZVATI VELIKE DUŠEVNE PATNJE I UZNEMIRENOST POJEDINIH ČLANOVA FORUMA!!!

Izvinjavam se na velikim slovima ali moram da brinem o zdravlju ljudi ..

https://nova.rs/svet/rusija-gradi-n...-mediji-o-susretu-putina-i-vucica/?ref=fbnova

Rusija gradi nuklearku u Srbiji: Ruski mediji o susretu Putina i Vučića​

SVET Autor:Anđela Krstovic25. nov. 202114:11 > 14:5517 komentara
Podeli:

Play Video
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da njegova zemlja razmatra mogućnost izgradnje nuklearne elektrane na svojoj teritoriji i da o tome već pregovara sa ruskom korporacijom Rosatom, piše ruska agencija RIA.

Vest je objavila ruska agencija RIA u tekstu pod naslovom „Rusija će dobiti nuklearnu bazu u Srbiji“.
1637845681-vucic.jpg
Foto:Screenshot/ria.ru
Dalje u tekstu ruske agencije ne navode se detalji pomenutih pregovora, već novinar Sergej Savčuk analizira da li je Srbija uopšte potrebna nuklearna eklektrana.

Ako Bog da nuklearka u Srbiji! Da budemo ekonomski nezavisni od okruzenja i imamo jeftinu energiju!

DAnasnju privredu i industriju pokrece jeftina struja, gas i nafta. Ko to nema - obrao je bostan.

Ako Bog da nuklearka u Srbiji! Da budemo ekonomski nezavisni od okruzenja i imamo jeftinu energiju!

DAnasnju privredu i industriju pokrece jeftina struja, gas i nafta. Ko to nema - obrao je bostan.

Али Вучић је потпуно неодговоран за тако сложен посао.

Нуклеарка подразумева потпуну одговорност (институционалност), а не забава и популизам.

Nadam se u Ruse.

Не може Рус да ти донесе слободу да би ти (ми) био сам одговоран за своје поступке.

Ослободити институције и струку, јер слобода доноси одговорност, па ћемо сами бити одговорни и градити нуклеарку (а само неке материјале ћемо наручити/увести)

Poslednja izmena:
U Ruse OK, al u ove sto donose zakon o referendumu i da svaki kyrcev investitor moze da ti otme zemljiste bolje da se ne nadas.

То када једна сила са корпорацијама крене експропријацијама да черечи Србију, доћиће сви да то раде.

Међународни односи су зверињак и када намиришу крв, свако хоће своје парче.

А, Вучић ствара услове да нас разнесу за сва времена.

Na drugoj temi izvesni kolega je dao hronologiju akcidenata te raznih nesreća u bivšoj nam zemlji , verujem da je i u inozemstvu slična statistika. Elem statistike pokazuju da je uzrok u svim tim nesrećama ljudski faktor a i u onih par slučaja gde je konstantovano da je do nesreće došlo zbog neispravnosti uređaja zapravo kriva je neredovna ili greška u kontroli . Znači i tu je glavni krivac ljudski faktor.
E sad zamislite jednu Srbiju gde su ljudi pozavršavali megatrend fakultete i dobijali diplome kod Miće i Pere za par somića , i sad ti tipovi koji na žalost čine ekonomsku elitu u Srbiji i povezanost sa svim nivoima vlasti kao mačja creva nemoguće je i zamisliti kako isti neće biti zaposleni u kako kaže Drug Ilija "našem najvećem nuklearnom centru".
Znači nuklearkama treba reći Ne, dok se ne uljudimo .
S druge strane stanje oko nedostatatka struje je ozbijna jer su do sada sve vladajuće partije desetlećima uljuljkivale narod pričom kako ima struje misleći valjda na to kako ima struje dok su oni na vlasti. No struje zaista nema , taj lignit je nekvalitetan i toksičan a ni to neće trajati doveka. Iako ima prostora za još nekoliko većih hidroelektrana izgleda da ni to neće biti dovoljno zbog ekspanzije industrije i saobraćaja (npr. elektro automobila). Međutim bolje je da i nemamo struju , da budu restrikcije i da se uvede par nepar nego da se napravi nuklearka u koju će Mićini kadrovi voditi jer to je siguran recept za nov Černobil.

Нико ни тангенцијално повезан са СНС не треба да управља ничим компликованијим од неке пилане.

Мислим да око тога можемо сви да се сложимо.
Занимљив је случај лажног доктора Малог.

Студент генерације на економском у БГ, магистрирао у САД, и тамо подобијао неке награде као један од најбољих студената... Радио за Дилојт и Туш и још којекакве белосветске консалтинг компаније... ДОС-ов миљеник, крш и лом функција и каријера вазда у успону

Вероватно је један од главних шрафова опстанка овог система јер држи ову распалу банду неспособних у затвореној финанансијској конструкцији.

Нико ни тангенцијално повезан са СНС не треба да управља ничим компликованијим од неке пилане.

Мислим да око тога можемо сви да се сложимо.
Naravno, ali ako se stvarno budu dohvatili nuklearki ... uh, nemaš pojma koliko si srećan što si daleko.

Студент генерације на економском у БГ, магистрирао у САД, и тамо подобијао неке награде као један од најбољих студената... Радио за Дилојт и Туш и још којекакве белосветске консалтинг компаније... ДОС-ов миљеник, крш и лом функција и каријера вазда у успону

Вероватно је један од главних шрафова опстанка овог система јер држи ову распалу банду неспособних у затвореној финанансијској конструкцији.
Ja ne znam da li mi je čudniji slučaj lažnog doktora Malog ili slučaj Ivice Dačića, takođe studenta generacije a nesposobnog da nauči engleski jezik.

Nešto tu debelo smrdi.

Koje generacije je on student generacije???

Ja ne znam da li mi je čudniji slučaj lažnog doktora Malog ili slučaj Ivice Dačića, takođe studenta generacije a nesposobnog da nauči engleski jezik.

Nešto tu debelo smrdi.
Bre lazu, proslo preko 30 godina ne mozes to vise ni proveriti ko je bio student generacije...

Nešto tu debelo smrdi.
Ма права су душу дала за оне који меморишу текст без укључивања мозга. А приде им типа 10% студената на првој години има просек 10.0... деле шаком и капом.

Дачић је један од оних што сем љигављења у политици никад ништа у животу нису радили... И који би одсечени од политике завршили у народној кухињи јер не би успели ни да се прехране.

Мали је малодругачији случај

Back