- Poruka
- 97.292
Pa hrvati dolazi u moje selo da kupuju kuće kao i rusi.
Нека купују, па ћемо и ми једном искористити реципроцитет олује и бљеска...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hrvati dolazi u moje selo da kupuju kuće kao i rusi.
Sa 10 na 3 godine ugovora? Bas bratski. ? Mogli bar na 5. Ovo je bas malo u odnosu na sada već stari ugovor i jos povecana cena.
Ne, ne idem. Što ću tamo? Ne isplati se. A i kažem, neću iz principa puniti proračune drugih država. I još k tome država sumnjivih namjera.Ideš preko Save, u Bazniju, a?![]()
Stari moj, nisu tebi sve na broju. Ti si izgubio vezu sa realnošću.Dok nas Vucic pljacka na peletu, drvetu, uglju i struji, Putin nas cascava sa najnizom cenom gasa u Evropi.
Zato moj predsednik jeste Vladimir Vladimirovic Putin. Jer on daleko vise brine o srpskom narodu od Vucica i Chaleta Brnabe.
Bolje ziveti 3 godine na +25C zimi grejuci se na ruski gas po ceni od 310 dolara, nego 30 godina kao hrvatski/engleski/nemacki bednik na +13C grejuci se na norveski gas po ceni od 3500 dolara.
Ne, ne idem. Što ću tamo? Ne isplati se. A i kažem, neću iz principa puniti proračune drugih država. I još k tome država sumnjivih namjera.
Pa jesam. I odustao kad sam bolje razmislio.Aha...ipak si razmišljao o tome?![]()
Pa jesam. I odustao kad sam bolje razmislio.
Ne bih. Kažem, zašto da punim proračune drugih država umjesto svoje? I to država sumnjivih namjera.A da se isplati, išao bi?
Ne bih. Kažem, zašto da punim proračune drugih država umjesto svoje? I to država sumnjivih namjera.
Mda... Nego, znaš li kak smo učili u školi da je Juga okružena BRIGAMA! E pa i mi smo isto nešto tako. Može se za svakoga naći ponešto....I Baznija ti je država sumnjivih namera?
Ne bih ti bio u koži...![]()
Mda... Nego, znaš li kak smo učili u školi da je Juga okružena BRIGAMA! E pa i mi smo isto nešto tako. Može se za svakoga naći ponešto....![]()
![]()
Mda... Nego, znaš li kak smo učili u školi da je Juga okružena BRIGAMA! E pa i mi smo isto nešto tako. Može se za svakoga naći ponešto....![]()
![]()
A to košta koliko?Ono sto srbija moze da uradi po hitnom postupku je pomoc narodu da postavi solarne sisteme koji svakako nece ici u sistem, vec smanjiti opterecenje na elektroenergetski sistem....
Koga? Srbiju ili individualno?A to košta koliko?
Ono sto srbija moze da uradi po hitnom postupku je pomoc narodu da postavi solarne sisteme koji svakako nece ici u sistem, vec smanjiti opterecenje na elektroenergetski sistem....
A vidiš kod nas u Hrvatskoj, problem je ljeto, a ne zima. Ljeti je najveća potrošnja struje, zbog vrućina i klima uređaja. A suše ima sve više, pa ni hidroelektrane ne rade kak spada.solari su utopija.
Cisto neka dopuna za letnji period i to je to. Al Srbija leti ima viskove struje nas problem je zima. A nedostatak struje zimi moze da se resi samo uz pomoc Rusije, gasnim ili atomskim centralama.
Ili da lozite i dalje blato u Obrenovcu.
ma na utisku nedelje rekose da sad uvozite struju, jos nije leto, i svaki dan eps pravi gubitke jer je iz uvoza skuplja nego sto potrosaci placajuAl Srbija leti ima viskove struje nas problem je zima.
ma na utisku nedelje rekose da sad uvozite struju, jos nije leto, i svaki dan eps pravi gubitke jer je iz uvoza skuplja nego sto potrosaci placaju