ВУЧИЋ ПРЕДАО ШИПТАРИМА енергетику на северу КиМ!

:hahaha::hahaha::hahaha: šta si sada ispovraćao ovde paceru jedan? Pa zar je bitno ko je gradio, gradilo se to je suština, ulaganje u infrastrukturu je najbitnije, postoje razvojni krediti, ali pošto si neuk ti to ne znaš, svaka država gradi infrastrukturu delom iz kredita , a delom iz budžeta. Objasni nam, mozgiću, na koji način se finansiraju kapitalni projekti u bilo kojoj državi na svetu? Ne znaš, paceru, samo ponavljaš neke glupe fraze koje su ti kazali da ponavljaš
Па ако није битно, дај да ти ја саградим кућу у твом дворишту, мислим кад си тако паметан.
Свака држава? У праву си, свака рибизла држава, у таквим државама, које немају будућност и где "елита" само гледа колика је провизија, ту Кинези држе лопате и мешају малтер, док гомила незапослених СрбаљаХ пије пиво испред продавнице од пара добијених на име социјалне помоћи.

, мислим кад си тако паметан.
Свака држава? У праву си, свака рибизла држава, у таквим државама, које немају будућност и где "елита" само гледа колика је провизија, ту Кинези држе лопате и мешају малтер, док гомила незапослених СрбаљаХ пије пиво испред продавнице од пара добијених на име социјалне помоћи.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:dečko, ja sam uvek u pravu, pojma nemaš , spinuješ temu, a spinovanje je obično znak nepoznavanja materije. Odluči se, ti i tvoja internet banda, serunjate o pelenama, Juri i bednim platama od 300 evra, a onda kažeš "гомила незапослених СрбаљаХ пије пиво испред продавнице од пара добијених на име социјалне помоћи". :mazi: Uvek će imati nekoga ko će raditi za bilo koji novac, u ovom slučaju kinezi.
Što se tiče ove glupe tvoje izjave "Па ако није битно, дај да ти ја саградим кућу у твом дворишту" objasni šta si time hteo da kažeš, mada opet kažem da lupetaš nepovezane gluposti i spinuješ temu. Kolika ti je dnevnica?

:hahaha: :hahaha: :hahaha:dečko, ja sam uvek u pravu, pojma nemaš , spinuješ temu, a spinovanje je obično znak nepoznavanja materije. Odluči se, ti i tvoja internet banda, serunjate o pelenama, Juri i bednim platama od 300 evra, a onda kažeš "гомила незапослених СрбаљаХ пије пиво испред продавнице од пара добијених на име социјалне помоћи". :mazi: Uvek će imati nekoga ko će raditi za bilo koji novac, u ovom slučaju kinezi.
Što se tiče ove glupe tvoje izjave "Па ако није битно, дај да ти ја саградим кућу у твом дворишту" objasni šta si time hteo da kažeš, mada opet kažem da lupetaš nepovezane gluposti i spinuješ temu. Kolika ti je dnevnica?
Да ти објасним, кад Кинези дају кредит, то значи да лова уопште не уђе у Србију, чак се ни не заврти, наши потпишу (то су ови исти што ти спремају сендвиче), нама као држави остане дуг, а Кинези упосле своје ресурсе и своју радну снагу од почетка до краја, као да овде нема људи који знају и хоће да раде, од инжењера па до оних који држе лопате. Е тако се то ради, а ко баш хоће нешто да ради, може, ено му Јуре, само пелене да спреми. Ко неће, нема везе, за њих има варијанта, мало задуживање, мало ћемо да одеремо фриленсере и ето им нека сића. чисто да им из очајања не падне на памет нека глупост, на пример да крену да протестују и да руше власт,

Да ти објасним, кад Кинези дају кредит, то значи да лова уопште не уђе у Србију, чак се ни не заврти, наши потпишу (то су ови исти што ти спремају сендвиче), нама као држави остане дуг, а Кинези упосле своје ресурсе и своју радну снагу од почетка до краја, као да овде нема људи који знају и хоће да раде, од инжењера па до оних који држе лопате. Е тако се то ради, а ко баш хоће нешто да ради, може, ено му Јуре, само пелене да спреми. Ко неће, нема везе, за њих има варијанта, мало задуживање, мало ћемо да одеремо фриленсере и ето им нека сића. чисто да им из очајања не падне на памет нека глупост, на пример да крену да протестују и да руше власт,
:hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash: da te naučim, pošto si objašnjenje izvukao iz svoje guzice, svaka država prihvata ugovor po uslovima koji joj odgovaraju. Da li će investitor angažovati svoju radnu snagu, ili bilo koju, to apsolutno nije bitno, očigledno pojma nemaš kako funkcioniše sistem ponude i potražnje. Kada uzimaš građevinski kredit u banci ne uzimaš nikakvu lovu, već dobiješ traženi ili odobreni iznos. Ideš po stovarištima i uzimaš predračune pa sa tim predračunima u banku, pa banka uplaćuje stovarištima za građevinski materijal. Isto je i sa angažovanjem firmi za završne radove, a koje radnike će angažovati firma to tebe ne interesuje, to je stvar firme... ti ne vidiš keš, ali pošto nikada u životu ništa nisi radio osim serunjao po internetu, teško da ćeš shvatiti kako to funkcioniše. Jesi li zaradio dnevnicu ili još da te malo zajebavam i ubijam argumentima?

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha::hahaha::hahaha::dash::dash: da te naučim, pošto si objašnjenje izvukao iz svoje guzice, svaka država prihvata ugovor po uslovima koji joj odgovaraju. Da li će investitor angažovati svoju radnu snagu, ili bilo koju, to apsolutno nije bitno, očigledno pojma nemaš kako funkcioniše sistem ponude i potražnje. Kada uzimaš građevinski kredit u banci, paceru jedan glupi, ne uzimaš nikakvu lovu, već dobiješ traženi ili odobreni iznos. Ideš po stovarištima i uzimaš predračune pa sa tim predračunima u banku, pa banka uplaćuje stovarištima za građevinski materijal. Isto je i sa angažovanjem firmi za završne radove, a koje radnike će angažovati firma to tebe ne interesuje, glupane jedan, to je stvar firme...tupsone jedan ti ne vidiš keš, ali pošto nikada u životu ništa nisi radio osim serunjao po internetu, teško da ćeš shvatiti kako to funkcioniše. Jesi li zaradio dnevnicu ili još da te malo zajebavam i ubijam argumentima?
Ахам, а замисли ја имам грађевинску фирму, али ми она седи неупослена, а кућу ми гради неко други, која је то натприродна појава?

:dash: :dash: :dash:tako ćeš ti do besvesti da lupetaš. Evo primera: moja ponuda je ovo bla...bla...bla...ako hoćete garanciju na moj rad morate ispuniti ove moje uslove ili zahteve. Tačka. Ako hoću nekome da dam garanciju za izvođenje mojih radova, naravno da će svaki, iole ozbiljan investitor, angažovati svoje radnike koji imaju iskustva u tome, koji poštuju rokove, koji rade i ne zajebavaju se...a inače i dalje serete po društvenim mrežama da su na tenderu dobijali poslove samo oni koji su bliski SNS-u. odlučite se botine, da li ste za domaće firme ili inostrane...hajde sada ti , sledi još neka glupost sa tvoje strane

:dash: :dash: :dash:tako ćeš ti do besvesti da lupetaš. Evo primera: moja ponuda je ovo bla...bla...bla...ako hoćete garanciju na moj rad morate ispuniti ove moje uslove ili zahteve. Tačka. Ako hoću nekome da dam garanciju za izvođenje mojih radova, naravno da će svaki, iole ozbiljan investitor, angažovati svoje radnike koji imaju iskustva u tome, koji poštuju rokove, koji rade i ne zajebavaju se...a inače i dalje serete po društvenim mrežama da su na tenderu dobijali poslove samo oni koji su bliski SNS-u. odlučite se botine, da li ste za domaće firme ili inostrane...hajde sada ti , sledi još neka glupost sa tvoje strane
Па послове и добијају домаће фирме, али оне ташна машна, то је систем који је твој идол довео до савршенства, не можеш више ни најмањи посао да добијеш ако ниси у сендвич систему. Они најнижи ето добијају послове пискарања по нету.
Али за капиталне пројекте се зна ко уговара, и ко узима кајмак.

Наравно, никога не занима људски рад, оно што је суштина посла, таквим дебилима није јасно да је суштина проблема што наши људи који могу и умеју да раде седе неискоришћени,или беже у иностранство, а овде се свакави тале са нашим бандитима од врха па наниже.

Jedan moj poznanik u Becu placa sa firmom 6 evrocenti kilovatcas struje

Nama Vucic na vecu potrosnju roka kilovat od 12 evrocenti

Tacnije duplo skuplja nam je struja nego u Austriji.

U Nevadi, u Las Vegasu isto kilovat 6 evrocenti tj 2 puta jeftiniji nego nama.

A gde su njihove plate a gde su nase.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: to samo tvoj poznanik plaća. Interesantno , svi vi botovi imate po nekog poznanika , kurtu, murtu, a ništa konkretno. Ne laži prijatelju i ne spinuj temu, ima nas koji mnogo bolje od tebe znamo o ceni struje. Lažovčine jedne botovske

https://www.blic.rs/biznis/vesti/ko...-pricaju-o-poskupljenju-a-mmf-na-tome/24bd8fv

Него да се вратимо на тему, Бриселски споразум је државу Србију потпуно избацио са Косова, то је ваљда свима јасно. Судије и тужиоци су морали да полажу заклетву Тачију, локална полиција је прешла под управу Републике Косово (намерно са великим Р), Република Косово је добила међународни позивни број, од дела Телекома који је муком био сачуван формирано је посебно предузеће регистровано по законима Релублике Косово, које је тражило и добило дозволе од регулаторних тела Косова, порез плаћају Косову, закуп нумерације плаћају косовском регулаторном телу, ARKEP-у итд.
Када је споразум потписан, убеђивали су нас је да то 5:0, да је Заједница српских општина наша држава у држави, у међувремену су Албанци јасно ставили до знања да од заједнице нема ништа, чак им ј и Уставни суд то потврдио.
И ми уместо да обуставимо даљи пренос надлежности (не знам колико држава на свету је тако гасило своје институције на тај начин), и да поништимо пренос осталих док се не испошује по нас иначе неповољан договор из Брисела о заједници српских општина, наши настављају да гасе институциеј и фирме Србије доле, ето на ред је дошао и онај део ЕПС-а који Албанци нису ставили под своју контролу.
Изгвори су свакакви, те потписао Курта, те Мурта, 2002, 2005, чак и да је тако, колико потписа је друга страна једноставно игнорисала.
Заборавио сам да поменем формирање класичне границе на Јарињу, пет ни за шта, ни за какав уступак друге стране.

Уствари договори свакако постоје, београдска камарила ради оно у чему је једино добра, у распродаји тероторија и интереса за новац и кредите који одлазе у гузицу што би рекла моја баба, тј, на трошење, јер забога, престоница мора лепо да живи,

Него да се вратимо на тему, Бриселски споразум је државу Србију потпуно избацио са Косова, то је ваљда свима јасно. Судије и тужиоци су морали да полажу заклетву Тачију, локална полиција је прешла под управу Републике Косово (намерно са великим Р), Република Косово је добила међународни позивни број, од дела Телекома који је муком био сачуван формирано је посебно предузеће регистровано по законима Релублике Косово, које је тражило и добило дозволе од регулаторних тела Косова, порез плаћају Косову, закуп нумерације плаћају косовском регулаторном телу, ARKEP-у итд.
Када је споразум потписан, убеђивали су нас је да то 5:0, да је Заједница српских општина наша држава у држави, у међувремену су Албанци јасно ставили до знања да од заједнице нема ништа, чак им ј и Уставни суд то потврдио.
И ми уместо да обуставимо даљи пренос надлежности (не знам колико држава на свету је тако гасило своје институције на тај начин), и да поништимо пренос осталих док се не испошује по нас иначе неповољан договор из Брисела о заједници српских општина, наши настављају да гасе институциеј и фирме Србије доле, ето на ред је дошао и онај део ЕПС-а који Албанци нису ставили под своју контролу.
Изгвори су свакакви, те потписао Курта, те Мурта, 2002, 2005, чак и да је тако, колико потписа је друга страна једноставно игнорисала.
Заборавио сам да поменем формирање класичне границе на Јарињу, пет ни за шта, ни за какав уступак друге стране.

Уствари договори свакако постоје, београдска камарила ради оно у чему је једино добра, у распродаји тероторија и интереса за новац и кредите који одлазе у гузицу што би рекла моја баба, тј, на трошење, јер забога, престоница мора лепо да живи,

Jeste, priznajem 90% si u pravu, samo datumi, pa i naziv teme te nešto yebu. Ti, kao profesionani bot, si naziv teme hteo da povežeš sa ovim tekstom u poruci, a cilj je da se optuži Vučić za izdaju. Ja te razumem , dnevnica treba da se zaradi, ali ipak 2002, 2005 godina te yebu, jer je tada neko drugi nešto potpisivao, sve ovo što se dešava je posledica toga. Srbi sa Kosmeta su ugurani silom u parlament nepostojeće države Kosovo, a to su uradila žuta govna. Briselski sporazum je započeo Borko Stefanović, samo vi botovi imate kratko pamćenje. Takav sporazum je bio katastrofa. Sporazum koji je Vučić potpisao je daleko povoljniji za Srbe u takvoj situaciji, podrazumeva zajednicu srpskih opština, na šta šiptari neće da pristanu iako su potpisali. Politika se vodi mudro, Elektroenergetski sistem su predala žuta govna UNMIK-u i tu je tačka. To što vi botovi spinujete to je vaš posao, ja to razumem, ali ni tvojih 53357 botovskih porukica ne može izmeniti suštinu i sakriti istinu. Ti i tvoji pajtosi ste tu da lažete i spinujete. Nego...2 februar, nije se prodao EPS.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: to samo tvoj poznanik plaća. Interesantno , svi vi botovi imate po nekog poznanika , kurtu, murtu, a ništa konkretno. Ne laži prijatelju i ne spinuj temu, ima nas koji mnogo bolje od tebe znamo o ceni struje. Lažovčine jedne botovske

https://www.blic.rs/biznis/vesti/ko...-pricaju-o-poskupljenju-a-mmf-na-tome/24bd8fv

Evo isto tvrde nasi ljudi u Austriji na komentarima o poskupljenju struje.

Lik koji zivi u Becu placa 30e mesecno struju za stan od 70 kvadrata , a njegovoj babi u Srbiji koja zivi sama racun 50-60e mesecno tj duplo skuplji i to u manjem stanu.

Dokaz:

ja placam 30 evra mesecno za struju u stanu od 70 qm i to u austriji...moja baba zivi sama u kuci u srbiji placa 50-60 evra mesecno! ko je bre lud!? i kako je to moguce?
(coA, 1. februar 2021 18:44)
# Link komentara

Preporučujem (+2243)

Ne preporučujem (-48)

Pritom ova tvoja lezbusa Ana Brnabic laze narod da imamo najjeftiniju struju u Evropi a reper joj je cena kilovata u zelenoj zoni, tj potrosnja do 150kw bez ikakvih taksi i drugih troskova.

Evo platih kumu koji zivi u inostranstvu pre neki dan racun za struju. Ima dug od skoro 12.000 dinara a potrosio je 0 kilovata struje za to vreme.

Kako? Pa lepo pljackate narod , 0 kwh da ti je potrosnja dodje ljudima racun od skoro 1000 dinara....

Koja je cena kilovata za mog kuma? 12.000 din za 1 kwh?

Zivim sam u stanu od 35 kvadrata i placam mesecno struju 12000 dinara, radim po ceo dan i grejanje palim samo uvece kad dodjem kuci.....
(ok, 1. februar 2021 18:43)
# Link komentara

Preporučujem (+627)

Ne preporučujem (-45)

Pritom racunajte cenu struju u odnosu na prosecnu platu i videcete da Srbin sa platom od 400e moze da kupi mnogo manje kilovata nego npr Danac sa platom od 2400e i ako je dancu u evrocentima struja skuplja 2 puta nego nama. Ali Danac ima 6 puta vecu platu od Srbina!

Nema vece bagre od njih. Za njih je Ceda Jovanovic patriota i gospodin.

Djubrad SNS-ovska veleizdajnicka i lopovska. Bog ce im suditi za ovu izdaju. A i narod nadam se cim izgube vlast.

Evo isto tvrde nasi ljudi u Austriji na komentarima o poskupljenju struje.

Lik koji zivi u Becu placa 30e mesecno struju za stan od 70 kvadrata , a njegovoj babi u Srbiji koja zivi sama racun 50-60e mesecno tj duplo skuplji i to u manjem stanu.

Dokaz:

ja placam 30 evra mesecno za struju u stanu od 70 qm i to u austriji...moja baba zivi sama u kuci u srbiji placa 50-60 evra mesecno! ko je bre lud!? i kako je to moguce?
(coA, 1. februar 2021 18:44)

Nema vece bagre od njih. Za njih je Ceda Jovanovic patriota i gospodin.

Djubrad SNS-ovska veleizdajnicka i lopovska. Bog ce im suditi za ovu izdaju. A i narod nadam se cim izgube vlast.

Preporučujem (+2243)

Ne preporučujem (-48)

Pritom ova tvoja lezbusa Ana Brnabic laze narod da imamo najjeftiniju struju u Evropi a reper joj je cena kilovata u zelenoj zoni, tj potrosnja do 150kw bez ikakvih taksi i drugih troskova.

Evo platih kumu koji zivi u inostranstvu pre neki dan racun za struju. Ima dug od skoro 12.000 dinara a potrosio je 0 kilovata struje za to vreme.

Kako? Pa lepo pljackate narod , 0 kwh da ti je potrosnja dodje ljudima racun od skoro 1000 dinara....

Koja je cena kilovata za mog kuma? 12.000 din za 1 kwh?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: koliko si se izglupirao ovim porukama. Ako je Čeda za tebe gospodin, odmah se vidi da ste iz iste pripizdine i sa istim vrednostima koje u stvari i nisu vrednosti već krajnja dostignuća jednog taloga društva, a što se tiče računa za struju, pozdravi babu i ostalu rodbinu, pa kada drugi put dođeš da botuješ po forumu moraš prvo da naučiš da se struja ne plaća po kvadratu, botino jedna neuka, već po potrošnji. Možeš da navodiš razne primere, naravno da lažeš, ali ti to neće pomoći. Činjenice su činjenice. Ja ne navodim ni Anu Brnabić ni bilo koga od političara, već sajt sa cenama struje iz 2019. godine. U međuvremenu, svuda u Evropi je poskupela struja pa i kod nas za nekih 12% (za dve godine), pa i sa tim povećanjem cena struje je najjeftinija, mali moj botiću. Mora vođa grupe da vas poduči još nečemu, ipak je 119000 poruka uspeh. Plaćaju li vas po poruci ili poučinku na mrežama? :mazi::mazi::mazi:

Jeste, priznajem 90% si u pravu, samo datumi, pa i naziv teme te nešto yebu. Ti, kao profesionani bot, si naziv teme hteo da povežeš sa ovim tekstom u poruci, a cilj je da se optuži Vučić za izdaju. Ja te razumem , dnevnica treba da se zaradi, ali ipak 2002, 2005 godina te yebu, jer je tada neko drugi nešto potpisivao, sve ovo što se dešava je posledica toga. Srbi sa Kosmeta su ugurani silom u parlament nepostojeće države Kosovo, a to su uradila žuta govna. Briselski sporazum je započeo Borko Stefanović, samo vi botovi imate kratko pamćenje. Takav sporazum je bio katastrofa. Sporazum koji je Vučić potpisao je daleko povoljniji za Srbe u takvoj situaciji, podrazumeva zajednicu srpskih opština, na šta šiptari neće da pristanu iako su potpisali. Politika se vodi mudro, Elektroenergetski sistem su predala žuta govna UNMIK-u i tu je tačka. To što vi botovi spinujete to je vaš posao, ja to razumem, ali ni tvojih 53357 botovskih porukica ne može izmeniti suštinu i sakriti istinu. Ti i tvoji pajtosi ste tu da lažete i spinujete. Nego...2 februar, nije se prodao EPS.
Ма дааа, Вучић се вади на Жуте, Жути се ваде на Слобу, Слоба да је жив могао би да се вади на Тита, Тито би могао на Стојадиновића који није реализовао онај споразум о исељавању Албанаца у Турску, миш за мачку, мачка за бабу, баба за деду, ишчупаше Косово из Србије.

Шта мене брига ко се када и како талио, одговоран је онај ко је данас на власти за оно што је учинио данас и док је био на власти, поготово јер је лагао и на лажима, поготово око Косова добио изборе, нисам ја обећавао поништавање споразума које је парафирао Борко Стефановић него он. Да би после испало да Вучић води политику коју је обећавао Чедомир Јовановић, ако је већ тако онда би политику Чедомира Јовановића свакако боље спроводио Чедомир Јовановић него Александар Вучић.

Poslednja izmena od moderatora:

Back