radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Zavisi koliko plate.Само неколико млатимуда и успех је загарантован!
Јел' се јављаш као драговољац?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koliko plate.Само неколико млатимуда и успех је загарантован!
Јел' се јављаш као драговољац?![]()
Zavisi koliko plate.
Nadje se nesta ispod tetkinog kauca.... za dzabe nema ni kod starije tetke.Пара, нема. Једино ако Друг Ђидо прода неки стан са Врачарског пашњака.
Ооо, па ми ту имамо посла са професионалцем!?Zavisi koliko plate.
Kvalitetna roba a to ima cenu.Ооо, па ми ту имамо посла са професионалцем!?![]()
А изводиш ли неку тачку, или само скидање, без музике?Kvalitetna roba a to ima cenu.![]()
Šolak i ja možemo da naručimo 30,000 čega hoćešПара, нема. Једино ако Друг Ђидо прода неки стан са Врачарског пашњака.
Zasto pitas da nisi gej.А изводиш ли неку тачку, или само скидање, без музике?![]()
Ма јок, него да ти намонтирам неки наступ по клубовима усамљених жена...Zasto pitas da nisi gej.
Radim samo po kucama...Ма јок, него да ти намонтирам неки наступ по клубовима усамљених жена...![]()
Аха, сива економија, разумем...Radim samo po kucama...
Šolak i ja možemo da naručimo 30,000 čega hoćeš
To je ono zbog čega Smrad i Kal ne spava noću
Потпуно разумљиво...Пре би отишао на ову свирку кад све руји и постане црвено него да шетам за ђиду или радим за вучића.
WARNING: This video may potentially trigger seizures for people with photosensitive epilepsy. Viewer discretion is advised.
Stvar je nepodnošljiva.Ne znam vi ali ja ovaj zulum trpeti vise ne mogu...
Ne znam vi ali ja ovaj zulum trpeti vise ne mogu...