Vučić ponosan na "nadstrešnicu"!

pop80

Elita
Poruka
16.078
U moru sumanutih izjava koje je u svom poodmaklom ludilu izrekao sinoć malo ispod radara je prošla izjava :

"Govorili ste o firmama bliskim režimu, niko nam ništa nije pokazao, sem što maltretirate porodice. Niko korupciju ne samo da nije nikada dokazao, a videćete i da neće, to je bio posao s kojim se svako ponosi, uobičajen, da se gradi i niko ne može taj ponos da mi oduzme."

au leb ti jbm da ti jbm!

Poslednja izmena:
Znači nije bilo korupcije, nije bilo nepravilnosti.. svi su pošteni, niko pare nije maznuo.. sve čisto ko suza bre!

preko noći broj 1 na listi osumnjičenih Miša Bačulov koji je snimljen kako nervozno telefonira toga dana!
Sad će nepismenoj i umno zaostaloj Ćacadi da prodaju priču da je on isekao nosače!

On je jednostavno bolestan i perverzan čovek. Njemu bukvalno ništa nije strano niti išta njegovo ne treba ikoga da začudi.
Sva krivica za to je na policiji i vojsci. To su njegove dve ruke koje ga drže na vlasti. Ujedno i dve potpuno beskorisne organizacije u državi u kojoj kriminal cveta a vojska predstavlja samo stvar o koju precednik trlja polni organ.

On je jednostavno bolestan i perverzan čovek. Njemu bukvalno ništa nije strano niti išta njegovo ne treba ikoga da začudi.
Sva krivica za to je na policiji i vojsci. To su njegove dve ruke koje ga drže na vlasti. Ujedno i dve potpuno beskorisne organizacije u državi u kojoj kriminal cveta a vojska predstavlja samo stvar o koju precednik trlja polni organ.
Ali je pravi izbor za vecinu Srba...

1000011246.jpg

Ali je pravi izbor za vecinu Srba...
Nije. Onaj koji ne vidi da on vlada ucenom i lažima, to jest, primorava ljude da glasaju za njega i kupuje glasove (što je protivzakonito) i ostatak lako pokrade, jer on je na listi i on broji glasove, je ili previše glup ili je i sam podmićeni izdajnik.
Mi živimo u krimonalom okupiranoj državi i to svakom mora biti jasno.

Ako sest miliona Srba dozvoli da u srcu prestonice beli čadori pretvore njihovu kulturu, istoriju i suverenitet u vasar i buvljak, nikakvi “ siptari “ , “ ustase “ i drugi im ne trebaju

Nema šta 6 miliona Srba da dozvoli, 6 miliona Srba ne može ništa sve dok su vojska i policija potpuno njegova. A njima je lepo, nakokao im je plate, dao im je da se bahate, diluju drogu, švercuju kola, zelenaše...rade bukvalno šta hoće. A pošto su inače po prirodi plitkog mozga, njima je to sasvim dovoljno da takav sistem podrže

U moru sumanutih izjava koje je u svom poodmaklom ludilu izrekao sinoć malo ispod radara je prošla izjava :

"Govorili ste o firmama bliskim režimu, niko nam ništa nije pokazao, sem što maltretirate porodice. Niko korupciju ne samo da nije nikada dokazao, a videćete i da neće, to je bio posao s kojim se svako ponosi, uobičajen, da se gradi i niko ne može taj ponos da mi oduzme."

au leb ti jbm da ti jbm!
nisam pobozan al idem ja ove nedelje u crkvu...doslo je vreme s kakvim ludacima imamo posla

Back