Vučić pomilovao nasilnike koji su studentkinji polomili vilicu u Novom Sadu

da granicimo se sa Albanijom dok je NATO pakt okupirao nasu AP Kosovo i Metohija privremeno. Mi tu okupaciju ne priznajemo.

A time sto pises o nekakvoj "Republici Kosovo" dokazujes da nisi nista drugo nego do izdajnik i autosovinista najgore vrste.

Srbin Hamza
Vidi, mi možemo i da ne priznajemo da Sunce zalazi na zapadu.
Jel imaš carinu na granici sa Kosovom? Imaš.
Jel imaš policijski punkt? Imaš.
Jel moraš da pokažeš neki dokument? Moraš.
Jel ima Srba u kosovskoj policiji? Nema, zahvaljujući predsedniku ove tvorevine.
Jel ima Srba u kosovskim vlastima? Ima, dakle Srbi priznaju Kosovo kao nezavisno.
To čini veliki deo naše nesreće: bulažnjenje Ćosića i ostalih nacionalnih radenika: mi možemo i ono što ne možemo, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine i slične budalaštine.

Vidi, mi možemo i da ne priznajemo da Sunce zalazi na zapadu.
Jel imaš carinu na granici sa Kosovom? Imaš.
Jel imaš policijski punkt? Imaš.
Jel moraš da pokažeš neki dokument? Moraš.
Jel ima Srba u kosovskoj policiji? Nema, zahvaljujući predsedniku ove tvorevine.
Jel ima Srba u kosovskim vlastima? Ima, dakle Srbi priznaju Kosovo kao nezavisno.
To čini veliki deo naše nesreće: bulažnjenje Ćosića i ostalih nacionalnih radenika: mi možemo i ono što ne možemo, ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine i slične budalaštine.

I najvaznija stvar: jel moze srpski vojnik da hoda Kosovom, u uniformi vojske Srbije? Ne može.

Gde tvoj vojnik ne može da hoda - to nije tvoja zemlja.

Za to zahvalimo jos jednom idolu Tihog: Slobodanu Milosevicu.

Иначе, кружи прича по НС да је дотични херој, који је девојци "изместио" вилицу бејзбол палицом, за то своје дело накнадно награђен са 6.000 ЕУР од стране непознатих филантропа.

Тако да можемо очекивати Бака Цока радове.

I najvaznija stvar: jel moze srpski vojnik da hoda Kosovom, u uniformi vojske Srbije? Ne može.

Gde tvoj vojnik ne može da hoda - to nije tvoja zemlja.

Za to zahvalimo jos jednom idolu Tihog: Slobodanu Milosevicu.

Nije mogao da hoda od 1420 do 1912. pa se mi opet Kosova i Metohije nismo odrekli nego smo drzali ideju zivom i na kraju ga oslobodili od otomanske okupacije 1912.

E vidis na isti nacin cemo da oslobodimo Kosmet od okupacije NATO pakta kad zato se stvore povoljne okolnosti.

Necemo ga izdati kao sto vi zelite NIKADA

Nije mogao da hoda od 1420 do 1912. pa se mi opet Kosova i Metohije nismo odrekli nego smo drzali ideju zivom i na kraju ga oslobodili od otomanske okupacije 1912.

E vidis na isti nacin cemo da oslobodimo Kosmet od okupacije NATO pakta kad zato se stvore povoljne okolnosti.

Necemo ga izdati kao sto vi zelite NIKADA
Da, kad Rusi izađu na Dunav.

Полицијска репресија неће стати јер власт брани све што су опљачкали, као и државне функције на које су дошли са купљеним дипломама а на које никада не би могли ни прићи у нормална времена.
Они ће животима бранити корумпирани режим који им је дао све, а били су нико и ништа!
Слажем се само ипак мислим да ће случајеви као у Чачку, Смедереву и сл да буду све чешћи.

Dobro to, nego šta kažeš na činjenicu da Srpska lista učestvuje u kosovskoj vlasti i samim tim, de iure i de facto, priznaje nezavisnost Kosova?
Морају, зато што су слуге Запада.

Али, боље да признају Косово они, него неки други, ти други би Косово признавали много горе него ови први.

Тако да је ипак свима лакше када Косово признају ови осведочени патриоти, него неки тамо потенцијални издајници.

https://nova.rs/vesti/hronika/aleks...su-studentkinji-polomili-vilicu-u-novom-sadu/

Četvorica optuženih za napad na studente u Novom Sadu kada je studentkinji A.V. polomoljena vilica, pomilovani su, saopštio je predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić na društvenoj mreži Iks.

Aleksić se oglaiso na Iksu i tvrdi da su Vučićevi SNS junaci pomilovani.

„KukAVica je doneo odluku o pomilovanju četvorice nasilnika koji su u Novim Sadu devojci polomili vilicu. Juče je doneo odluku u pomilovanju od krivicnog gonjenja 4 optužena lica za kriv. dela iz člana 344 st.1, 121 st.1 i 344 st.2 KZ. Postupajući sudija Vukmirović Mara je vraćena danas sa godišnjeg odmora kako bi donela Rešenje o obustavi krivičnog postupka protiv „SNS junaka“, napisoa je Aleksić.

Podsetimo, optuženima se na teret stavlja da su u noći između 27. i 28. januara ove godine izašli naoružani bejzbol palicama iz prostorija SNS-a u Bulevaru oslobođenja, prvo napali nekoliko studenata koji su lepili stikere sa simbolima protesta na kanti za đubre koja se nalazi ispred naprednjačkih prostorija.

----

Као и много пута до сад, потврдило се да је Председник Републике Србије, господин Александар Вучић благородног и милостивог срца, сажаљивог на младе душе, голоруку нејач, против којих је покренут линч и медијска харанга само зато што су бранили вековно огњиште које су блокадери хтели да претворе згариште, само зато што су хтели да остану свој на своме
pa ako moze na slobodu da pusta one teroriste koji napadaju gradjane Srbije, ruse drzavu i njene institucije, moze valjda i aktere ovog pesnicenja u Novom Sadu.

Back