Vučić pokušao da ubedi goste Putinove-Ja nisam higijeničar... ja sam diktator kao vi

nesko101

Elita
Poruka
20.406
AUTORSKA
ON je seo pored Putina,ovaj mu rekao sedi tamo s nama.
Odatle se bina ne vidi druže,pa ti komičara ne vidiš odatle kad si pored klonje .
VIDI SE NA SLICI.
Ostavljali mu po pet evra kad ulaze u WC.
A on im odgovorio -Ja nisam higijeničar WC-a ja sam diktator kao i vi.

Mi Srbi smo krivi za to.Jer smo dozvolili jednoj psihopati,lažovu i lopovu da nas zatupa za milione Srba koji su dali svoje živote u borbi protiv nacizma u II svetskom ratu..
Nisi ti ništa dozvolio, niko te ništa nije pitao, za njega je glasala većina ljudi na izborima i zato je tamo. Glas nekog uvaženog snoba iz kruga dvojke ne vredi ni za procenat više od glasa traktoriste Mila iz sela zvanog Bogu Iza nogu.
Naučite se konačno osnovama demokratije. Znam da vam ne prijaju al heb ga.

У првом реду диктатори Казахстана, Таџикистана и осталих централноазијских вуко*ебина, а овај наш у позадини да се ни не види. Ето какав углед Вучић, а са њим и ова напаћена Србија, имају у Русији. Борат нам се смије.

У првом реду диктатори Казахстана, Таџикистана и осталих централноазијских вуко*ебина, а овај наш у позадини да се ни не види. Ето какав углед Вучић, а са њим и ова напаћена Србија, имају у Русији. Борат нам се смије.
Pa najblizi saveznici su u prvom redu, logicno. Nisu ni Egipat, Brazil, Vijetnam tu smesteni.

A ovako mu neće okrenuti glavu? 😁
Mа јок! Својим "професионализмом" исписује нова поглавља у међународној политици. Ужа специјализација "Како матирати самог себе на Флориди у три чина" (1. чин Дођох, 2. чин Пољубих врата, 3. чин Разболех се од љутијех рана). :super:

495335759_1245334426960401_7094440653767125510_n.jpg

Neverovatno je koliko vi mrzite Srbiju.Prosto neverovatno.
Pa bio je u društvu u kome su svi oni koji poštuju sećanje na ono što je uradila crvena armija u ww2.A stala je nacizmu za vrat,zar ne?!
Opet,ovi iz Evrope koji su revizionisti istorije se naravno nisu udostojili da dođu,čak su ometali neke državnike da prisustvuju.Jel to ta demokratija koja vlada u EU?Zar to nije sramota te iste Evrope?

I Tito je bio diktator ali bio je kamilica i Majka Tereza za ove zapadne demokrate što pališe države napalmom, pobiše 500.000 dece u Iraku i uopšte se ponašaše kao demoni.
Kad mi neko kaže da je demokrata, bežim u strahu na drugu stranu ulice.

Back