DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Vidi podučiću te nečem iz psihologije. Svaki čovek nesvesno bira avatar spram svog karaktera..
Nisam znao da se psihologija bavi i avatarima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi podučiću te nečem iz psihologije. Svaki čovek nesvesno bira avatar spram svog karaktera..
Eto takvi kao ti uvek nešto saznaju. Tvoj avatar govori da si nažalost, srpski prevarant. Ja se time, Biserko, ne bih ponosio..... I da te podsetim na tvoj ne tako davno izrečeni biser decenije: "Malo imaš postova da bih se sa tobom nastavljao, to tek kad se dokažešNisam znao da se psihologija bavi i avatarima![]()
Eto takvi kao ti uvek nešto saznaju. Tvoj avatar govori da si nažalost, srpski prevarant. Ja se time, Biserko, ne bih ponosio..... I da te podsetim na tvoj ne tako davno izrečeni biser decenije: "Malo imaš postova da bih se sa tobom nastavljao, to tek kad se dokažeš
Ovako.... bezveze odvlačiš od teme"
Ovaj tvoj biser sam hteo da stavim u potpis ali mi moderatori rekoše da idiotluci nisu dozvoljeni![]()
Biserko, moj avatar označava ZAJEBANCIJU, međutim teško da ćeš ti to moći da shvatiš. Fića i milicija!? A trebalo ti je tako malo........ možda ti se sledeći put posreći pa izvučeš kviska.A šta si ti? Srpski pandur?
A policija nam korumpirana i prebija gradjane, tako bar pišete ovde svaki dan
Evo dokazao si se, vidiš da sam te odmah ispoštovao![]()
Biserko, moj avatar označava ZAJEBANCIJU, međutim teško da ćeš ti to moći da shvatiš. Fića i milicija? A trebalo ti je tako malo........ možda ti se sledeći put posreći pa izvučeš kviska.
Vidi podučiću te nečem iz psihologije. Svaki čovek nesvesno bira avatar spram svog karaktera. Pogledaj svoj. Neka amorfna masa koja ne predstavlja ništa. Dosta toga si o sebi rekao kroz avatar. Pogledaj sad avatar ovog Rame. Šta zaključuješ?
Što se tiče "viđenja sveta", dao ti Bog da obiđeš samo desetinu sveta koji sam ja obišao. Eto vidiš da ti želim nešto lepo. Što se tiče Evrope, bio u Engleskoj, Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji, San Marinu, Austriji, Nemačkoj, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj, Turskoj, Holandiji, Belgiji. Jel ti idu zazubice? U Americi samo u državi Washington. U Africi, Tunis, Maroko, Libija, Egipat. S' tobom sam ovim završio.
PS Svakako da ću ostati U mojoj Srbiji! I ješću "praseĆinu" i piti najbolje piće na svetu Šljivovicu, i što je najvažnije družiću se sa svojim drugarima SRBIMA, naspram tebe koji ćeš piti Coca Colu a da pritom pojma nemaš šta piješ i ješćeš svakava ....da ti ne kažem šta. Srećan ti put u Jevropu i gledaj da se nikad ne vratiš.
Још је страшније, колико људи могу да буду слепи код очију, па му верују и још га и следе!?![]()
A psihologija avatara važi za tebe, a za mene ne?
Slabo si ti to proučio, možeš bolje![]()
Boze, pa zar nije logicno da fica na kome pise Milicija oznacava zaebanciju.
U bre brate ti se bas nimalo ne razumes u psihologiju, pa to pise u svim iole ozbiljnim knjigama koje se bave psihologijom![]()
Pa kaže tvoja wikipeija, pošto znanja nemaš: Teenage Mutant Ninja TurtlesSto se tice avatara
http://en.wikipedia.org/wiki/Krang
Gde si trenutno? Kovin, Bgd, Toplnica ili već kako se zove....Kad ti to postignes javi mi se
Ja sam sa tobom zavrsio![]()
Odlično ti stojiš, Biserko, na mom... pijeSlabo stojim sa tom psihologijom, naročito kad je sa druge strane očigledno expert![]()
Odlično ti stojiš, Biserko, na mom... pijedestalu.
Kako da nisam! Kad god im pokažem tvoje bisere na forumu, društvo se upiša od smeha!Baš si duhovit, sigurno si omiljen u društvu![]()
Pa kaže tvoja wikipeija, pošto znanja nemaš: Teenage Mutant Ninja Turtles
Eto toliko o tvom uzrastu. Što se tebe tiče u ovom objašnjenju bih izmenio samo jedno slovo. Umesto N stavio bih M. Tvoja karakterna osobina, hebiga, izvini
Gde si trenutno? Kovin, Bgd, Toplnica ili već kako se zove....
društvo se upiša od smeha!![]()
Ma dobro to je na engleskom, nego kako se to mesto zove na srpskom? Kovin, Padinjak, Beograd, Topolnica.....Ajd' kaži slobodno, doćiću ti u posetu i doneti ponude.Rekoh ti gde sam a i lepo pise ispod mog avatara...
Ma dobro to je na engleskom, nego kako se to mesto zove na srpskom? Kovin, Padinjak, Beograd, Topolnica.....Ajd' kaži slobodno, doćiću ti u posetu i doneti ponude.Kad su posete Amorfni?
Само израз, али потпуно си у праву!ne vredjajte slepe, ne vide ali imaju mozak.