Vučić otkrio šta ga ljuti: Samo daj, daj, daj od države

Nego sta rece Gospodar Vucic vezano za danasnju nesrecu u remontnom zavodu u Kragujevcu.

Ima li sta pametno da primeti posto je na mesto ministra vojnog postavio keramicara pa onda sofera a one koji su se usudili da strajkuju u vojsci (nikad zabelezeno u istoriji) nazva izdajnicima i zapreti otpustanjem.

Nekada je sofer mogao u vojsci da dogura najdalje do vozaca generala, danas u naprednoj Srbiji moze i ministar da bude

VUČIĆ OTKRIO ŠTA GA LJUTI: Samo daj, daj, daj od države

BEOGRAD - Od ključnog je značaja da se u Srbiji ojača privatni sektor, u kojem radi samo 1,4 miliona ljudi, a koji izdržava ceo javni sektor i penzionere, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić.

"Jedino sam ljut kada vidim da svi od države traže - samo daj, daj, daj, umesto da se država meša što manje, umesto da pričamo o tome kako da razvijamo privatni sektor, o čemu niko u Srbiji neće da priča", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je rekao da privatni sektor izdržava penzionere i kompletan javni sektor, te da zato treba da podiže plate, a ne da "svima životni san bude da se zaposle u javnoj administraciji".

Premijer je dodao da će penzije i plate u javnom sektoru ove godine ipak biti uvećane, čak i za javnu administraciju, jer je stanje u javnoj administraciji dobro.

Podvukao je, međutim, da rashodna strana nije dobra, te da izdvajanja za kapitalne investicije nisu dovoljna, što govori da nismo u stanju da potrošimo novac kako bi trebalo: "Mi smo u stanju da trošimo novac samo na "dajte nam na primanja", a ne da kreiramo rast i novac za budućnost", rekao je on.On je naveo i da priče o tome da neko može da izvuče novac iz "državnog ćupa" ne stoje, jer tog novca - nema.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...uti-samo-daj-daj-daj-od-drzave-clanak-2706273

Безобразлук Господара Вучића је превршио сваку меру.
Kako je dobar,a kad uzima od naroda.onda nije ljut.Lopovcina i lazovcina.

VUČIĆ OTKRIO ŠTA GA LJUTI: Samo daj, daj, daj od države

BEOGRAD - Od ključnog je značaja da se u Srbiji ojača privatni sektor, u kojem radi samo 1,4 miliona ljudi, a koji izdržava ceo javni sektor i penzionere, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić.

"Jedino sam ljut kada vidim da svi od države traže - samo daj, daj, daj, umesto da se država meša što manje, umesto da pričamo o tome kako da razvijamo privatni sektor, o čemu niko u Srbiji neće da priča", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je rekao da privatni sektor izdržava penzionere i kompletan javni sektor, te da zato treba da podiže plate, a ne da "svima životni san bude da se zaposle u javnoj administraciji".

Premijer je dodao da će penzije i plate u javnom sektoru ove godine ipak biti uvećane, čak i za javnu administraciju, jer je stanje u javnoj administraciji dobro.

Podvukao je, međutim, da rashodna strana nije dobra, te da izdvajanja za kapitalne investicije nisu dovoljna, što govori da nismo u stanju da potrošimo novac kako bi trebalo: "Mi smo u stanju da trošimo novac samo na "dajte nam na primanja", a ne da kreiramo rast i novac za budućnost", rekao je on.On je naveo i da priče o tome da neko može da izvuče novac iz "državnog ćupa" ne stoje, jer tog novca - nema.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...uti-samo-daj-daj-daj-od-drzave-clanak-2706273

Безобразлук Господара Вучића је превршио сваку меру.
klasicna propagandna priprema .
sprema se da dere nekoga.
a evo vec pausalcima dupli porez.
hahah glupi srbi....

Interesantno, Superhika i mene ljute iste stvari. Problem je samo sto to DAJ, DAJ, DAJ radi upravo Superhik i njegova klika pedera, a drzavu cinim ja buduci da radim u privatnoj firmi i placam im basnoslovne sume po raznoraznim osnovama.

- - - - - - - - - -

Najstrašnije je što su Tixi, radeta62 i Boljševička Tica i omogućili Vučiću dolazak na vlast.

Naime, za vreme 2003-2012 pričali su o nužnosti smene dosa.

Zbog te njihove Gluposti, sad im je ekonomija na nivou zdravlja Čurkina.

Znam da ti je problem da pojmis, ali Superhik su bili i Sloba sa JUL-om, i DOS banda, i *******i & Sendvic divizija. Uopste se ne razlikuju, NI PO CEMU.
Shodno tome, DOS je trebalo smeniti. Naravno, nije trebalo glasati za ovu posast zvanu DOS2, nekima poznatu i kao SNS-SPS koalicija.

Не љути Вучића само то што су грађани незадовољни тиме што се њиховим новцем богато субвенционишу страни "инвеститори" док они сами не добијају никакав предузетнички подстицај,већ га љути и када му новинари поставе питање које указује на прекршена обећања.

ВУЧИЋ НОВИНАРИМА: Дошли сте из Београда да ме понижавате, неће вам успети

Када је у октобру прошле године Влада Србије боравила на југу Србије седам дана, радницима пропалих нишких гиганата обећано је да ће почети исплата њихових зарада. 5 месеци касније новинари Истиномера и телевизије Н1 питали су премијера због чега то обећање није испуњено, али су пре одговора опет добили етикете страних плаћеника који се залажу за интересе „оних ваших“.

На питање новинарке Истиномера због чега стално етикетира и понижава новинаре који се усуде да му поставе питања, Вучић је одговорио: „Ви мене понижавате прекидањем стално, и желите да направите случај. Дошли сте из Београда да бисте то урадили, неће вам то поћи за руком“.

uspori-malo.jpg

Pa je tako naljućen, odlučio da budžetlijama poveća plate, da ih još uposli, i da poveća subvencije stranim "investitorima".

Pare za gornje će, naravno, nastaviti da uzima od privatnog sektora o čijoj se dobrobiti brine.

Smanjenje nameta na zarade, koji direktno pogađaju privatni sektor, je tema ostavljena za neka bolja vremena, baš kao i ukidanje parafiskalnih nameta.

O pravnoj sigurnosti, i menjanju navika države u (ne)plaćanju sopstvenih obaveza ćemo u budućnosti, za 2, najviše 2 i po godine.

Као и увек до сада СВЕ ЛАЖ ДО ЛАЖИ - ЉУДИ СУ ВЕЋ ПОЧЕЛИ ДА ПРАВЕ СПИСКОВЕ ЛАЖИ АВ...

Њему би било паметније да престане више да уништава и Србе и Србију заједно са оним монструмом - економским убицом и нажалост министром финансија Душаном Вујовићем

Biti slobodan, JA- danju spavam noću orgijam.. račun neka plaća moja baba ...nikako iz budžeta.....DA NE PROPADNE....... srbija ?

Najstrašnije je što su Tixi, radeta62 i Boljševička Tica i omogućili Vučiću dolazak na vlast.

Naime, za vreme 2003-2012 pričali su o nužnosti smene dosa.

Zbog te njihove Gluposti, sad im je ekonomija na nivou zdravlja Čurkina.

Sumnjam u te gluposti .... DOS, POŠTENJAČINE ..SVI KOJI SU OD NJIH IMALI VAJDE--- SADA IH HVALE..tako treba ...

Back