Vučić otkrio kada će biti vanredni izbori u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme Perun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Perun

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
163
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "dati prevremene izbore" kada se završe pripreme za Ekspo 2027 i kada se Srbija pripremi za tu međunarodnu izložbu.

Prilikom obilaska sabora u selu Jelašnica, Vučić je na pitanje novinara kako odgovara na navode da je „kukavica“ i da „ne sme ne izbore“, rekao da kada vodite državu ne smete da odgovarate na osnovu lične sujete, već na osnovu „potreba naroda“.

https://nova.rs/vesti/politika/kada-ce-biti-izbori-u-srbiji/
1748629534425.png

Jel to taman kad i regularni treba da budu?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će "dati prevremene izbore" kada se završe pripreme za Ekspo 2027 i kada se Srbija pripremi za tu međunarodnu izložbu.

Prilikom obilaska sabora u selu Jelašnica, Vučić je na pitanje novinara kako odgovara na navode da je „kukavica“ i da „ne sme ne izbore“, rekao da kada vodite državu ne smete da odgovarate na osnovu lične sujete, već na osnovu „potreba naroda“.

Pogledajte prilog 1735347

Drugim rečima dok se ne nakradu , a " Posle mene potop"
EXPO 27 je majka svih dosadašnjih kradja sa kojom treba da se rukovodstvo SNS-a obezbedi za ceo život , a onda kud koji mili moji
Uporedite cene i veličinu predhodnih sajmova sa ovim Vučićevim !???
Dan danas neke zemlje grcaju u dugovima kod MMF-a zbog toga
U pitanju je kolosalna kradja koju treba blagovremeno sprečiti.
Mi ništa ne dobijamo sa time , a odplaćivaće ga generacije naše dece

Poslednja izmena:

Da li je ovaj čovek svestan šta priča ili samo ono što je naucio napamet za njegove glasace :lol:

Drugim rečima dok se ne nakradu , a " Posle mene potop"
EXPO 27 je majka svih dosadašnjih kradja sa kojom treba da se rukovodstvo SNS-a obezbedi za ceo život , a onda kud koji mili moji
Uporedite cene i veličinu predhodnih sajmova sa ovim Vučićevim !???
Dan danas neke zemlje grcaju u dugovima kod MMF-a zbog toga
U pitanju je kolosalna kradja koju treba blagovremeno sprečiti.
Mi ništa ne dobijamo sa time , a odplaćivaće ga generacije naše dece
drugim recima

tabla-obracanje.jpg

Pogledajte prilog 1735347

Tako ispada.

Back