GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 36.763
Боле њега...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi,svuda ima toga,pa tako ni Srbija nije izuzetak.Retki su slucajevi u svetu gde neki budzovan bude osudjen za bilo sta poput Epstajna u SAD,a i taj se verovatno zamerio nekim mocnim ljudima pa su ga pustili niz vodu.Eto,osvrni se na pokojnog Berluskonija i njegove "nestasluke" tokom zivota.Nikada nista a radio je svasta nesto.Navedi primere bogatih ljudi koji su osudjeni za nesto.To je tako.A smatramo da je svet razvijeniji od nas u mnogim stvarima pa izmedju ostalog i u sferi pravosudja.A nije.https://www.kurir.rs/stars/4168336/zeljko-mitrovic-ukida-zadrug
https://www.vreme.com/vesti/zeljko-mitrovic-samo-cenzura-moze-da-me-spreci-da-emitujem-rijaliti/
Најблаже речено чудне су одлуке судова да би могло да се каже да власт нема уплива у судске одлуке.
Ово су била обећањаPazi,svuda ima toga,pa tako ni Srbija nije izuzetak.Retki su slucajevi u svetu gde neki budzovan bude osudjen za bilo sta
Kaд смо код света, у свету можеш нормално да пишеш против власти јер то је свачије право.Pazi,svuda ima toga,pa tako ni Srbija nije izuzetak.Retki su slucajevi u svetu gde neki budzovan bude osudjen za bilo sta
Ako radis mozes solidno da zivis.Ово су била обећања
Хоћемо да људи живе боље и поштену и богатију Србију.
2012 колико се могло купити за 1000 динара а колико сада ?Ako radis mozes solidno da zivis.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-65601834„Mlekare ako i otkupe kasne sa plaćanjem i do tri meseca, proizvođačima se plaća 20 dinara po litru i kome onda da dam tri tone mleka, ko će to uzeti, a i zakonski ne možete da poklonite mleko.
I?Gde si ti u te dve litre ulja?Sta te muci ustvari?Nikad boljih automobila,mobilnih telefona,krpica,izlazaka,letovanja,zimovanja...2012 колико се могло купити за 1000 динара а колико сада ?
Сада 1000 динара вреди - 5 литара јестивог уља, 2012 по цени од 130 динара могло се купити 7 литара уља.
Знаш како се живи ? Кад отвориш фирму држава гледа да заграби и шаком и капом.
То је успех и прогрес који смо чекали.
https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-65601834
Vid prijatelju jedna se stvar stalno precutkuje kod nas a to je cinjenica da je Srbija otvoreno trziste.Jel proizvodis nesto?Pa pronadji kupca i izvezi to,zaradi novac majku mu,ne daj drugome da se bogati na tvojoj muci.Jel ti avokado skup?Uvezi ga,u cemu je problem?U Francuskoj su se posteno oduzili demonstrantima koliko sam ja uspeo da vidim.Kada bi se kod nas policija tako nasilno ophodila prema demonstrantima to bi bila revolucija i smena vlasti,tamo-nista.A oво је ситуација 2023.
Шаргарепа 179 динара, авокадо 179 динара, црни лук 179 динара.
То су ти успеси СНС власти. И наравно, не заборавите на инфлацију од 15% (а то кад би се шалили), све је поскупело 50% а некада и 100%.
Kaд смо код света, у свету можеш нормално да пишеш против власти јер то је свачије право.
Запаљена лутка Макрона у Француској.
Јесу можда ухапсили неког ? Не.
https://www.thesun.co.uk/news/13036138/protesters-burn-images-macron-french-mohammed-cartoons/
Овде у Србији би добио затвор за тако нешто.
Лук 179 динара. Авокадо 179 динара. Црни лук 179 динара. Јел се то авокадо гаји у Србији ?Sta te muci ustvari?
Најбитнији је увознички лоби. А ако сељак пропадне, битно је да неко има могућност да увезе робу. Јел то отворено тржиште ?Vid prijatelju jedna se stvar stalno precutkuje kod nas a to je cinjenica da je Srbija otvoreno trziste.
Pazi,svuda ima toga,pa tako ni Srbija nije izuzetak.Retki su slucajevi u svetu gde neki budzovan bude osudjen za bilo sta poput Epstajna u SAD,a i taj se verovatno zamerio nekim mocnim ljudima pa su ga pustili niz vodu.Eto,osvrni se na pokojnog Berluskonija i njegove "nestasluke" tokom zivota.Nikada nista a radio je svasta nesto.Navedi primere bogatih ljudi koji su osudjeni za nesto.To je tako.A smatramo da je svet razvijeniji od nas u mnogim stvarima pa izmedju ostalog i u sferi pravosudja.A nije.
Hotel koji vredi par miliona evra oni su prodali nekoj fantomskoj firmi za 200 000 evra......ma pusti rakelu kod nas je hrana najskuplja skuplja nego u nemačkoj...da ne pričam ovde kako su se političari obogatili...na preprodaji državne zemlje otkupe od seljaka jeftino a preprodaju posle 10 puta skuplje recimo nekoj pumpi recimo oko autoputa brat bratu po par miliona evra stave u džep...tu su razni manifetluci kojima se služe potkupljivanja iznude pretnje reketiranje preko batinaša
Zemmljoradnik treba da zaradi,prodavac takodje,kupac placa.Tako ide,tako mora.Ne mozes posmatrati stvari na taj nacin,ako neko nesto uvozi-uvozi jer moze da proda.Ako si nesto proizveo,pa izvezi to,udruzi se sa ljudima i izvezi to,zaradi novac.Лук 179 динара. Авокадо 179 динара. Црни лук 179 динара. Јел се то авокадо гаји у Србији ?
Затирање сточног фонда.
Скок цена од 100%.
Најјефтинији сир пре шест месеци је био 250 динара. Сада је 400. И то је инфлација од 15% ?
Најбитнији је увознички лоби. А ако сељак пропадне, битно је да неко има могућност да увезе робу. Јел то отворено тржиште ?
To je ona baka sto je upucala "investitora" ?Ваистину има и тога, зато ја подржавам метод бака Цоке.
А то што тај метод буздованима мало смета, *******.
Nemoj pusti Rakelu.Tamo je jaca drzava i subvencionise zemljoradnike,proizvodjace hrane i time unistava konkurenciju,nemozes racunati njih i nas.Sto se otkupa zemlje tice,ja znam primere iz Simanovaca gde su vlasnici zemlje uzeli bas dobru lovu.Vlasnici,a ne drzava.ma pusti rakelu kod nas je hrana najskuplja skuplja nego u nemačkoj...da ne pričam ovde kako su se političari obogatili...na preprodaji državne zemlje otkupe od seljaka jeftino a preprodaju posle 10 puta skuplje recimo nekoj pumpi recimo oko autoputa brat bratu po par miliona evra stave u džep...tu su razni manifetluci kojima se služe potkupljivanja iznude pretnje reketiranje preko batinaša
Sta vredi sto im je sudjeno?!Nekima se prelomi,kao sto sam vec napisao,preko ledja,puste ih niz vodu tamo,ali to je na nivou statisticke greske.Ja ne branim ovu vlast,menjajte ih odmah,ja ne glasam,niti cu.rakela opet širiš dezinformacije i nesitine...vladavina prava i zakona se jako poštuje tamo gde ti pričaš da se ne poštuje...tamo ne možeš da radiš kao ovde poštuje se zakon poštuje se neki red suđeno je i berluskoniju više puta i trampu i mnogima za koje znamo ja koliko se sećam osuđen je predsednik bajerna na višegodišnju robiju a kod nas kokeza proneveri 600 miliona evra i nema ga nigde vučić ga skloni u štek u majami...imam puno prijatelja svuda i tamo čak i ako narušiš gradsku arhitekturu ideš na robiju možeš da budeš gradonačelnik bog otac mafijaš ali ne možeš da gradiš svuda kao kod nas...mi smo u sferi zakona i pravosuđa daleko zaostali...kod nas su još sudije iz vremena miloševića i sps kad nisu osudile nikog kad su funkcioneri sps-a krali kutije i lažirali izbore..o čemu mi pričamo
Tajkuni nisu postojali '90-ih.Bili sve posteni politicari i biznismeni.Ti tajkuni su nastavili da rade i za vreme DOS-a,pa i sada.Niko im nista ne moze.Kraljevina brace Karic nezaustavljiva.Imas li ti dokaze za to sto tvrdis?Koliko je meni poznato tajkuni su u nas Srba poceli da nicu posle petooktobarskih promena kada se delilo drzavno poslusnicima i kumovima.
To je ona baka sto je upucala "investitora" ?
Кад се увезе млеко у праху, онда сељак не да не може да заради већ се годинама одвија смањење сточног фонда. Неће људи да раде за џабе.Zemmljoradnik treba da zaradi,prodavac takodje,kupac placa.Tako ide,tako mora.