Vucic obezbedio sebe i porodicu, SNS pustio niz vodu dok su mu Rusi obecali zastitu kao Asadu

Te pravne institucije su ogrezle u dubokoj korupciji i rade samo kako jedan covek kaze.
Tako se ne moze.
Necemo mafiju, hocemo drzavu.
Ima i toga, ali i za to postoji lek. Obzirom da moraju da se dodvoravaju zapadu, ne mogu sebi da priušte da ne reaguju na bitne stvari ako se podnese međunarodna tužba. Recimo.

Ima i toga, ali i za to postoji lek. Obzirom da moraju da se dodvoravaju zapadu, ne mogu sebi da priušte da ne reaguju na bitne stvari ako se podnese međunarodna tužba. Recimo.
To se zove diplomatija.
Imamo li mi diplomatu za takve stvari?
Onaj klovn Marko Djuric?
Zato nama treba POTPUNA SMENA.

Vucic je vec napravio dogovor sa Rusima za sebe i porodicu sa dok ostale oko njega pusta niz vodu.
Zato i pored pritiska i pretnji EU ipak ide na paradu u Moskvu. Dacic i ostali oko njega to znaju i
ubrzano prave dilove sa stranim ambasadama i opozicijom.
Ovo nije tačno Vučić je izdajnik i bežaće negde na zapad jer u Rusiju ne sme !
A ovaj deo gde kaže da Vučić ostatak Sns-a pušta niz vodu to je tačno.

Da ima sposobnih, oni bi mogli sad odmah nešto da urade. Znači, nema.
Ili su svi sposobni na strani trenutne vlasti
Ima sposobnih ali nisu glupi da se bace u trenutno politicko blato.
Uskoro ce se iskristalizirati sve, pa ce kvalitetni ljudi izaci na povrsinu.
A pre svega toga ovo blato treba da se skloni.

Sada bih ja trebao da gledam klip u kome 'veliki
mislioc' Miša Bačulov, koga su puno i jako udarali u glavu,
nešto serenda?

Hvala,ne! Meni je dovoljna njegova izjava:

– Tukao sam se na ulici i na nagovor drugara ušao sam u ring.
Prosto mi je drugar tada rekao „umesto što se tučeš po ulici,
uđi u ring i reši se svoje negativne energije“ – izjavio je Bačulov.

Sad kada su ga u ringu polomili on misli da može da se tuče u revolucijama.

A u cemu je problem?
:)

Podseti nas, daj link ka temi.
1745307799493.png

Obzirom da moraju da se dodvoravaju zapadu

Mi ne treba da se dodvoravamo zapadu već da postanemo zapad, jer se nalazimo na zapadu i svi Srbi gravitiraju prema zapadu. Što znači da nam je to prirodno mesto uprkos nastojanju režima da naivnim nacionalistima proda mantru kako nas svi mrze. U izolaciji su njihovi poslovi mnogo unosniji.

Da ima sposobnih, oni bi mogli sad odmah nešto da urade. Znači, nema.

Sposobni su onoliko koliko šef hoće da bude sposobni. Tu se za sve pita jedan čovek, ostalo su samo izvršioci.

Па, поприлично је сигурно да је СНС, као та форма, пуштен низ воду.

Оно, и птицама на грани је јасно да је СНС постао симбол мафијашке банде. Зато је Покрет ту...

У ово о бежању Председника сумњам.

Не може баш тако лако да се побегне одавде. Превише је оних који га држе испред себе.

Уосталом, мандат му још није истекао, а нико озбиљан не тражи да он оде пре краја мандата.

Mi ne treba da se dodvoravamo zapadu već da postanemo zapad, jer se nalazimo na zapadu i svi Srbi gravitiraju prema zapadu. Što znači da nam je to prirodno mesto uprkos nastojanju režima da naivnim nacionalistima proda mantru kako nas svi mrze. U izolaciji su njihovi poslovi mnogo unosniji.
Mi smo Balkan. Grci su šatro "zapad" ali nisu ni približno. Nisu čak ni Italijani.
Sposobni su onoliko koliko šef hoće da bude sposobni. Tu se za sve pita jedan čovek, ostalo su samo izvršioci.
Mislio sam na njegove protivnike. Na one koji treba da promene sistem

Back