Vucic obezbedio sebe i porodicu, SNS pustio niz vodu dok su mu Rusi obecali zastitu kao Asadu

Sada bih ja trebao da gledam klip u kome 'veliki
mislioc' Miša Bačulov, koga su puno i jako udarali u glavu,
nešto serenda?

Hvala,ne! Meni je dovoljna njegova izjava:

– Tukao sam se na ulici i na nagovor drugara ušao sam u ring.
Prosto mi je drugar tada rekao „umesto što se tučeš po ulici,
uđi u ring i reši se svoje negativne energije“ – izjavio je Bačulov.

Sad kada su ga u ringu polomili on misli da može da se tuče u revolucijama.

Vucic je vec napravio dogovor sa Rusima za sebe i porodicu sa dok ostale oko njega pusta niz vodu.
Zato i pored pritiska i pretnji EU ipak ide na paradu u Moskvu. Dacic i ostali oko njega to znaju i
ubrzano prave dilove sa stranim ambasadama i opozicijom.
Ovaj orangutan 🦧 dobija pažnju javnosti
To govori mnogo ...

Ne verujem u celu ovu priču.

Da, zvuči malo verovatno, ali nikad se ne zna. Vučićeva fotelja visi o koncu ovih iz EU, već duže vreme ih zavlači i pravi majmunima i pitanje je vremena kad će im doći iz dupeta u glavu. Studenti prave nezgodnu buku a on slabo isporučuje. Cena njegovog držanja postaje sve veća. Samo je i dalje problem nedostatak alternative. Opozicija i dalje ne može da se nametne kao ozbiljan faktor čak ni pred opozicionim glasačima. To je sramotno čak i za njih. Teška nesposobnos u ključnom trenutku.

Nije. Cilj je pravna država i funcionalne institucije.
Nema uslova za takvu. Institucije ne valjaju. Njagore je stanje u drzavnim preduzecima i institucijama.

Uzmi primer prosvete. Odbija da uci decu... Zamisli odes u obdaniste a vaspitacice ostave decu. Ili preduzece zida most pa ga ostavi na pola. Ili zidar ti ostavi kucu na pola...

nezamislivo je da se kvaran sistem moze reformisati iznutra. to bi bilo ravno dobrovoljnom samounistenju. plus sto nisu svesni ni kako treba da izgleda.

Poslednja izmena:
Kako se to postiže? Kome da se obratiš? Koga da smeniš što ne radi šta treba?

Pokušano je obraćanje režimu, na njima je da institucije nateraju da rade, ili nateraju da ne rade. Kako sve ukazuje da koruptivni režim ne želi funkcionalne institucije, njihova promena je jedno od rešenja. Menjaš vlast da bude po meri naroda, ne narod po meri vlasti.

Back