VUČIĆ O VUČELIĆU: Nadam se da će se oporaviti, oni koji ga napadaju mu nisu ni do članaka!

Такви му служе за испумпавање пара из буџета, Вучелићи и Терзићи, олош скинута са вешала.
Slazem se sa iznetim misljenjem.Samo,ja bih ovoj dvojici,dodao i Covica,koji je devedesetih godina,zario i palio,kao Milosevicev Caus.Odmah se presaldimio,posle petog Oktobra 2OOO god i posta podpredesdnik vlade Zorana Djindjica.Te preletace,trebalo je osujetiti u njihovom stetocinskom radu.
Ko je od njih trojice najgori...svi su gori od goreg...

Slazem se sa iznetim misljenjem.Samo,ja bih ovoj dvojici,dodao i Covica,koji je devedesetih godina,zario i palio,kao Milosevicev Caus.Odmah se presaldimio,posle petog Oktobra 2OOO god i posta podpredesdnik vlade Zorana Djindjica.Te preletace,trebalo je osujetiti u njihovom stetocinskom radu.
Чим га видиш да води спортски клуб знаш о чему се ради..

Ајдемо редом:
-Човић је био одличан градоначелник, али би требао бити санкционисан обзиром да се
уваљао у издајнички брлог са Рахметли Ђинђолином, осведоченом протувом и издајником,
те ти можеш само да се слажеш са самим собом.

Mora da se ujedini opozicija da se napravi prava građanska opozicija jer ovo je pitanje opstanka..više nije bitna ideologija stranaka čitava opozicija i sav civilni sektor i zdravomisleći intelektualci moraju da se ujedine ...i uopšte nisu u pravu oni koji kažu da vođa opocizije mora da bude desničar i nacionalista da bi uspeo protiv vučića..vidite da su kod vučića u koaliciji i levičari i komunisti i za saradnju sa rusijom,i za eu i protiv eu i za nezavisnot kosova i protiv toga ..znači ima svega...znači vidi se vučiću u očima da je bolesnik i psihopara ja sam to znao i 98 kad je bio ministar informisanja i kad je zatvarao televizije i hapsio novinare čovek ne priznaje drugačije mišljenje ima samo svoju verziju istine ne trpi kritiku ne trpi opoziciju živi od konflikta jednom rečju pravi autokrata i diktator...znači protiv takvih ljudi koji su sve uzurpirali jedino da se svi ujedine protiv da bi ga srušili...

Back