Vučić o sporazumu za Jarinje i Brnjak: Dačić potpisao naknadno

Poruka
19.930
Za Sporazum o integrisanom prelazu Jarinje i Brnjak predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je "noćna mora" za nastavak pregovora Beograda i Prištine i najveći kamen spoticanja, pored pitanja u Međunarodnom sudu pravde.

S druge strane, na konstataciju novinarke N1 da je rekao da neće da sprovodi u delo nešto što je ranije potpisano i da će čak da poništi ono što je loše, Vučić je naveo: "Sve što možemo da ne provodimo u delo... Ja razumem vašu potrebu da svaki put pronađete nešto, ne biste li nas napali..."

N1: Niko Vas ne napada, samo Vas pitam...

Vučić: "Svaki put se trudite da dobijete neki retvit ili lajk više, kako ste mnogo opasni i kako ste uspeli da mi kažete nešto... Ne pratim vas, ja ne idem na Tviter uopšte, ali znam šta je Vaša životna želja..."

http://rs.n1info.com/Vesti/a494165/...Jarinje-i-Brnjak-Dacic-potpisao-naknadno.html

Opet ga napastvuju, a on se lavovski bori podizuci naocare srednjim prstom ...

Sa neta tacka 8:
8. Ovaj sporazum ne pokriva nikakva opšta ili posebna pitanja koja se odnose na prihode i poreze.
...................................................................................................................................................................................
Mislim da je neko na krstarici postavio original teksta sporazuma sa parafima a ne ovo novinsko prepricavanje.
Treba izguglati na kojoj je temi.

За Србију параф Борка је исто што и потпис. Да су и питању Шиптари могла би се направити разлика али када је Србија у питању тврдња како је Борко само парафирао што је као небитно а неко други потписао што је као битно је обична глупост. Тај споразум је чедо Борка и Бориса и тачка.

За Србију параф Борка је исто што и потпис. Да су и питању Шиптари могла би се направити разлика али када је Србија у питању тврдња како је Борко само парафирао што је као небитно а неко други потписао што је као битно је обична глупост. Тај споразум је чедо Борка и Бориса и тачка.

A čije čedo (sa sve potpisom) je Briselski sporazum, onaj deo kojim se ukidaju srpska civilna zaštita, sudovi i drugi organi države Srbije koji su (tolerisani od strane NATO) postojali na Severu Kosmeta do dotičnog sporazuma?

Pošto u onom što je dotični Borko parafirao to ne stoji, a u onom koji je Dačić potpisao stoji...

Šta da vam kažem? Herojski se pripremite za priznanje KiM od strane Aleksandra Vučića i sadašnjih vlasti.

Neće biti formalno priznanje, ali će biti ukidanje svih prepreka da Kosovo postane punopravni član međunarodne zajednice, uključujući mesto u UN.

Biće kao svojevremeno Istočna i Zapadna nemačka, s tim što mi možemo da zaboravimo na eventulano "ujedinjenje"... :per:

A čije čedo (sa sve potpisom) je Briselski sporazum, onaj deo kojim se ukidaju srpska civilna zaštita, sudovi i drugi organi države Srbije koji su (tolerisani od strane NATO) postojali na Severu Kosmeta do dotičnog sporazuma?

Pošto u onom što je dotični Borko parafirao to ne stoji, a u onom koji je Dačić potpisao stoji...
Obrazloženje je ovako, pošto su žuti Borko i Tadići uspostavili granicu 2011 onda sve to na severu nije moglo više da funkcioniše pa se moralo sve pustiti niz vodu 2013.

Obrazloženje je ovako, pošto su žuti Borko i Tadići uspostavili granicu 2011 onda sve to na severu nije moglo više da funkcioniše pa se moralo sve pustiti niz vodu 2013.
Баш тако да су Срби након што су Борко и Борис успоставили границе покушали да задрже институције Србије сада их на северу Косова не би било.

aleksandar-vucic-mogerini-mustafa-dacic-taci-640x395.jpg

Prvo je Dacic potpiso naknadno pa posle Vucic nanknadno na nakadno....

Back