jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.368
Sve su bile Socijalisticke i opet sama skracenica ti kaže SSSR.Oni jesu imali komunisticke partije,ali su bile Socijalisticke države.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve su bile Socijalisticke i opet sama skracenica ti kaže SSSR.Oni jesu imali komunisticke partije,ali su bile Socijalisticke države.
To su bile komunističke države. Zvanično ime Severne Koreje je "Demokratska Narodna Republika Koreja" pa po tvojoj logici ispada da je Severna Koreja demokratska zemlja.Sve su bile Socijalisticke i opet sama skracenica ti kaže SSSR.Oni jesu imali komunisticke partije,ali su bile Socijalisticke države.
Nisu drzave.Vidi sta znaci tacno SSSR i SFRJ.Savez Sovjetskih Socijalističkih Republika i Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija.Nigde se ne spominje komunizam.To su bile komunističke države.
To su bile komunističke države. Zvanično ime Severne Koreje je "Demokratska Narodna Republika Koreja" pa po tvojoj logici ispada da je Severna Koreja demokratska država.Nisu drzave.Vidi sta znaci tacno SSSR i SFRJ.Savez Sovjetskih Socijalističkih Republika i Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija.Nigde se ne spominje komunizam.
Da li je, po tvom mišljenju, Broz negativna istorijska ličnost?
Ama nije.Socijalizam je bio prelazno uredjenje izmedju Kapitalizma i Komunizma.Do kojeg ni jedna Socijalisticka drzava nije dosla.To su bile komunističke države. Zvanično ime Severne Koreje je "Demokratska Narodna Republika Koreja" pa po tvojoj logici ispada da je Severna Koreja demokratska država.
Te zemlje bile su komunističke države. Reč "komunizam" sada ima različita značenja.Ama nije.Socijalizam je bio prelazno uredjenje izmedju Kapitalizma i Komunizma.Do kojeg ni jedna Socijalisticka drzava nije dosla.
Nemas ti pojma ni sta je Socijalizam,ni Komunizam.Te zemlje bile su komunističke države. Reč "komunizam" sada ima različita značenja.
Ne lupetaj.Nemas ti pojma ni sta je Socijalizam,ni Komunizam.
Nemas ti pojma ni sta je Socijalizam,ni Komunizam.
Znam.Da neces ti da me naucis.A ti znaš šta je to?
Znam.Da neces ti da me naucis.
Da,rodjen i ziveo.Živeo si u komunizmu druga Tite?
Da,rodjen i ziveo.
Pa zar ne placa 13 godina kojekakav sljam koji se ni ne pojavljuje na poslu?Ti misliš da država treba da plaća onima koji ne rade a nisu na bolovanju, prazniku ili godišnjem odmoru?
Siguran i na papiru,a ucio o tome.Jesi li siguran da znaš razliku između komunizma i socijalizma? Bar na papiru.
Da li je, po tvom mišljenju, Broz negativna istorijska ličnost?
Odgovorio sam.Кад одговориш на мије питање добићеш одговоре на своја.
Буди добар дечко .
Баш си неартикулисан ...![]()
Валајарац ... то дође нешто као Монарх... а сиротиња му је материјал за аристократију шта ли ...