Вучић: Ништа ружно о Шешељу

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić negirao je da je u lošim odnosima s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i u intervjuu Nedeljniku rekao da se ne plaši povratka Vojislava Šešelja iz Haga i da nema ništa ružno što bi govorio o njemu.

aleksandar-vucic-2_660x330.jpg

Vučić je rekao da Nikolića i poštuje i voli, kao i da je on uradio nekoliko veoma važnih stvari za Srbiju.

Prema rečima Vučića, u intervjuu Jutarnjem listu, Nikolić je rekao nešto na čemu mu je zahvalan, a to je da misli da je on bio jedini koji je mogao da vodi borbu protiv korupcije.

On je rekao i da mu je Nikolić, pre neki dan, kada su razgovarali o ekonomskim merama, rekao da je on jedini koji oseća šta narod u Srbiji može da proguta, šta može ili ne može da prođe.

Na konstataciju da su mnogi pričali da se plaši povratka Vojislava Šešelja iz Haga i da će zakazati izbore pre njegovog povratka, Vučić je rekao: "Kao što vidite nisam bio naročito uplašen".

Upitan šta za njega znači Šešeljev povratak i da li je spreman da mu pruži ruku Vučić je rekao:

"Imam poštovanje prema njegovoj porodici. O optužnici Tribunala mislim isto što sam i mislio, ali o našim politikama mislim da su različite. Nemam ništa ružno što bih govorio o njemu. Moja politika vodi Srbiju u budućnost, a o tuđim politikama ne razmišljam".

Vučić je na pitanje kako zamišlja svoj prvi susret s Šešeljem i šta bi mu rekao, odgovorio da ne zamišlja susret sa Šešeljem jer ima mnogo posla koji obavlja.

"Pristojan sam, razuman čovek i mnogo vremena smo proveli zajedno, tako da od mene neće čuti bilo koju uvredljivu reč", rekao je Vučić.

.

frootsman:
Upitan šta za njega znači Šešeljev povratak i da li je spreman da mu pruži ruku Vučić je rekao:

"Imam poštovanje prema njegovoj porodici. O optužnici Tribunala mislim isto što sam i mislio, ali o našim politikama mislim da su različite. Nemam ništa ružno što bih govorio o njemu. Moja politika vodi Srbiju u budućnost, a o tuđim politikama ne razmišljam".

:whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

vučić jeste ljigav,licemer,lažov..samo koji to političar nije

do pre mesec dana đilas i vućić se sastaju u vezi projekta "beograd na vodi"

vuk je znao da dođe na slavu sns,ne bi me čudilo da se sledeći put pojavi i čeda a i da prave koaliciju sa sns,zavisno od rezultata izbora

Не би ме чудило ни да добри шеик Мухамед из Абу Дабија помири српског националистичког суперстара Александра Вучића и његовог славног учитеља проф. др Војислава Шешеља, а када се овај врати из затвора.

А пре годину дана је говорио да је Шешељ лажов, монструм, убица, да Шешеља финансирају наркодилери. То је та напредњачка доследност.

Недоследност је најблажа реч која може да послужи за описивање "политике" Александра Вучића, Томислава Николића и осталих напредњачких првака, другака и трећака...

Vučić ima i tekako razloga da se plaši šešelja ukoliko se on vrati.On jedini može da ga ugrozi jer on nikako ne može da propadne na primer na izborima 2000 SRS je imala negde oko 300 000 glasova a već 2002 on osvaja na predsedničkim izborima osvaja 800 000 i biva treći iza Koštunice i Labusa.On ima neviđenu harizmu u širokim narodnim masama i mnogi se identifikuju sa njim.Ako se vrati on će imati imidž heroja koji je pobedio zli haški tribunal a narod ovde voli pobednike.

Seselja da se plasi?
Na kakvim ste drogama vi koji tako nesto mozete i da pomislite?
Zaboraviste da je pre neki dan uhapsen tip koji je telefonski pretio Dacicu....
Sta mislis da se Seselju nece slicno desiti smao neka proba da povisi ton?
I ko ce ga braniti?
Njih 50-tak na ulici, od toga njih 45 krenulo po nove patike?

SRS stranka je politicka proslost Srbije.
Postala je politicka proslost NE ZBOG Vucica i Nikolica nego bas zbog Seselja i njegovog upravljanja strankom dok je bio u Hagu......
Van svake politicke realnosti.......

Svaka Seselju cast za licnu zrtvu koju je podneo odlaskom u Haski tribunal.
Za to treba da dobije penziju,ili orden ako se vrati slobodan.
I tu se svaka dalja prica zavrsava.........

Vreme je da konacno "ideologija srpskog nacionalizma" dobije dostojnog naslednika.......Sem te knjige nista sto je napisao nema vrednosti vece od toaletnog papira.......Za to je svakako sposoban sto govori i "ideologija." te je vreme da sedne da pise, a da politiku ostavi onima koji zive u realnom svetu.

Seselja da se plasi?
Na kakvim ste drogama vi koji tako nesto mozete i da pomislite?
Zaboraviste da je pre neki dan uhapsen tip koji je telefonski pretio Dacicu....
Sta mislis da se Seselju nece slicno desiti smao neka proba da povisi ton?
I ko ce ga braniti?
Njih 50-tak na ulici, od toga njih 45 krenulo po nove patike?

SRS stranka je politicka proslost Srbije.
Postala je politicka proslost NE ZBOG Vucica i Nikolica nego bas zbog Seselja i njegovog upravljanja strankom dok je bio u Hagu......
Van svake politicke realnosti.......

Svaka Seselju cast za licnu zrtvu koju je podneo odlaskom u Haski tribunal.
Za to treba da dobije penziju,ili orden ako se vrati slobodan.
I tu se svaka dalja prica zavrsava.........

Vreme je da konacno "ideologija srpskog nacionalizma" dobije dostojnog naslednika.......Sem te knjige nista sto je napisao nema vrednosti vece od toaletnog papira.......Za to je svakako sposoban sto govori i "ideologija." te je vreme da sedne da pise, a da politiku ostavi onima koji zive u realnom svetu.

Prvo Seselju bi se u najgorem slucaju moglo desiti isto sto i Dulicu,Kolesaru,Miskovicu senioru,Miskovicu junioru,Sasi Draginu......... znaci NISTA.Par meseci robije i to ti je to.Ova vlast nije u stanju NIKOME a kamoli njemu da zavori usta.To vidimo iz prilozenog.I njega ne treba niko da brani zna on to dobro i sam.Sto se tice samog SRS-a oni jesu stranka proslosti i po meni oni nikada nisu ni bili prava nacionalna opcija jer da jesu ne bi ulazili u vlast sa Milosevicem i zajedno predavali Kosovo.Razlog zasto bih ja voleo da se vrati je taj sto bi razbucao aktuelnu vlast u paramparcad.Niko bolje od Seselja nece unistiti vlast grobara i onog drugog kao on sam.A sto se tice ideologije srpskog nacionalizma ona jeste zrela da dobije PRAVOG naslednika a ne umisljene patriote koji za saku eura prelaze put od nacionaliste do evrofanatika.Ova dvojica(Nikolic i Vucic) su najbolji primer za to.

Srpski nacionalizam=Vojislav Seselj=sloboda=bogata Srbija.
To svi slobodarski nastrojeni Srbi znaju, ne?

Taj voz je bespovratno otisao jos tamo 1991. kada je svet dao vojsci JNA skoro mesec dana da sredi situaciju........Da podigne opstu mobilizaciju, da ugusi separatiste, pa da onda dlei ali po svom nahodjenju.......
U tom trenutku smo imali glupo i lose rukovodstvo, i taj voz je otisao.......

I nema vise tog voza u koji moze da se ukrca poltika Vojislava Seselja.................

- - - - - - - - - -

Prvo Seselju bi se u najgorem slucaju moglo desiti isto sto i Dulicu,Kolesaru,Miskovicu senioru,Miskovicu junioru,Sasi Draginu......... znaci NISTA.Par meseci robije i to ti je to.Ova vlast nije u stanju NIKOME a kamoli njemu da zavori usta.To vidimo iz prilozenog.I njega ne treba niko da brani zna on to dobro i sam.Sto se tice samog SRS-a oni jesu stranka proslosti i po meni oni nikada nisu ni bili prava nacionalna opcija jer da jesu ne bi ulazili u vlast sa Milosevicem i zajedno predavali Kosovo.Razlog zasto bih ja voleo da se vrati je taj sto bi razbucao aktuelnu vlast u paramparcad.Niko bolje od Seselja nece unistiti vlast grobara i onog drugog kao on sam.A sto se tice ideologije srpskog nacionalizma ona jeste zrela da dobije PRAVOG naslednika a ne umisljene patriote koji za saku eura prelaze put od nacionaliste do evrofanatika.Ova dvojica(Nikolic i Vucic) su najbolji primer za to.

Ja bih voleo da se vrati, jer jednostavno ni kriv ni duzan lezi tamo bezveze.........
Ali da bi on uspeo da nesto ucini na politickoj sceni?
Ma daj, to je iluzija.....
Ne bi se osvrnuli na to vise nego svojevremeno na Secerovskog.......
Eto, zivi bili pa videli.........

Back