Vučić: Niko mi od evropskih zvaničnika nije tražio da raspišem vanredne izbore

U kom smislu nema? Moju ulicu svakodnevno blokiraju gimnazijalci. Nijedan dan ne propustaju.

Kula se svakodnevno krnji.
Doziveli smo da profesor najtezeg faksa sisti kroz slusalicu poput manijaka iz Balkanskog spijuna...inspektor Eric, blama ljudskog.
Sta da ti kazem vise srece sledeci put,lenj je ovaj narod tesko da se namoli sledeci put :D

Mislim da ne mora niko da da ga moli da raspise izbore.

Ne raspisuje ih on o svom trosku vec narod zahteva resavanje polugodisnje (visegodisnje?) politicke krize o trosku tog istog naroda. Narod placa izbore iz svog dzepa.

Njegov je problem ako sebe poistovecuje sa drzavom i njenim novcem.

Tako da...raspisace ih kao bela lala.

Saht - Neću da molim

Neću da molim za svoju sreću
šraf da budem tudji neću.
Neću da budem papir za bulju
i svi govnari neka čuju.

ref:
To je život moj i niko ne može to da shvati
Imam ponos svoj, to ne može novcem da se plati.
Neću da te molim, nisam tako nisko pao,
Tebe se ne bojim, ispred tebe ja sam stao.

Neću da molim za svoju slobodu
uzeću je, ja to mogu.
Neću da budem mali čovek
i ne dam da me loši slome.

ref:

Saht - Neću da molim

Neću da molim za svoju sreću
šraf da budem tudji neću.
Neću da budem papir za bulju
i svi govnari neka čuju.

ref:

Neću da molim za svoju slobodu
uzeću je, ja to mogu.
Neću da budem mali čovek
i ne dam da me loši slome.

ref:
Sila Boga ne moli

Ti znas ko je vecina,ajde ne suketaj!!!!

Traze se izbori bas zato da se prebrojimo.
Simke želi da se bavi višom matematikom, a kuburi s onom za treći razred osnovne škole! :D

Broj na mitingu predstavja proporcionalno daleko veći broj onih koji bi glasali za ono što mitingaši traže.
Vučićevi neuspeli mitinzi su pokazatelj da nema podršku.

Simke želi da se bavi višom matematikom, a kuburi s onom za treći razred osnovne škole! :D

Broj na mitingu predstavja proporcionalno daleko veći broj onih koji bi glasali za ono što mitingaši traže.

SNS simpatizeri prelaze u apstinente.

Simo na aparatima

Pa i on je prešao. Rekao je juče da je za onog ko pobedi na izborima, a ranije je govorio da je za ava. :lol:

Još samo treba da mu se rastabiri razlika između izbora i "izbora"! :D

Slomisli smo jednog brkajliju s pršutom na čelu .

Daj sad da slomimo neku brkatu babu... :kafa:

Svaka iole moralna i normalna osoba bi posle 15. marta pokupila pinkle i otišla sa vlasti. Pola miliona ljudi na ulici, ukazuju ti da si ti i tvoji satrapi zalutali na Andrićev venac i Skupštinu Srbije. Međutim, ovo nema ni najmanje morala, časti i odgovornosti. Ovo je spremno Srbiju odvesti u građanski rat, svesti je na Beograd sa Avalom, samo da i dalje zadrži fotelju i vlast.
Decenijske robije su u pitanju,zato su na sve spremni
Ovo neće da raspiše izbore, posle šest meseci studentskog hodočašća Srbiju. Šest meseci koji su potpuno izmenili Srbiju. Opet, da se vratim na početak, nešto što ima bilo šta ljudsko, predalo bi davno vlast, ako ne zbog izdaje Kosova, onda izvesno zbog tragedija u Ribnikaru, Duboni, koje će se nastaviti sa zločinom pod nadstrešnicom. Sve su to zločini režima, što je najgore nad mladim ljudima.
Ovi naši metuzalemi, koje vode valjda vode mržnja i prezir prema mladosti, sve jaće i snažnije duvaju za demone iz prošlosti. Ne žele izlečenje i pokajanje.
Kriminalizovana je drzava. Znaju sta ih ceka

Zaboravio si najbitniju matematiku.Penzionere.

Još samo treba da mu se rastabiri razlika između izbora i "izbora"! :D
Ja tebe u potpunosti razumijem.Kad se zabunkerišeš u FB grupu sa 50 članova,koji svi misle isto,misliš i sam da cijeli svijet tako misli.
Otud i dolazi razočaranost nakon izbora.
Jer kako se moglo desit da nas 50 mislimo isto,a na kraju naša opcija izgubi izbore. :mrgreen:
I onda tako nastaju priče izbori i "izbori".

Back