Oda Nobunaga
Aktivan član
- Poruka
- 1.196
Nije imao problem ni ranije, samo ćacad može da poveruje da nisu znali da municija ide u Ukrajinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nema u srbiji.ako vam i zafali dzebane dacemo.
SRAM TE BILO !https://n1info.rs/vesti/vucic-nemam-problem-da-muncija-iz-srbije-zavrsi-u-ukrajini/
Vučić: Nemam problem da municija iz Srbije završi u Ukrajini
Стрепим да тикси ово не прочита и науди самом себи јерБо је он велики "русофил".Vazno da se obrce lova a ko ce da izgubi glavu to je nebitno za ovog satanistu.
![]()

NECE MU NAROD ZAZMURITIAl dobro, i mi smo Rusima oprostili sankcije i naoružavanje Hrvatske devedesetih. Mi ne diramo NIS i ne uvodimo sankcije barem, Rusi to znaju pa žmure na municiju.![]()
.Da li bi žuti mogli bez posledica da daju Generalštab Amerima i prodaju municiju NATO i Ukrajini?![]()

Nach dem russischen Angriff auf die Ukraine habe ich Putin drei Jahre und drei Monate lang nicht getroffen, vor Beginn des Ukraine-Kriegs habe ich ihn mindestens drei Mal im Jahr getroffen. Viele europäische Staatschefs haben ihn besucht oder mit ihm telefoniert. Ich nicht. Wir verurteilen den russischen Angriff auf die Ukraine, und ich glaube, dass wir uns wirklich fair verhalten haben.
жути су исти систем као и ови издајнициKad se setim, žuti su hapsili Karadžića, Mladića, pravili prvu veću gej paradu. Beograd je bio razlupan svaki put zbog toga. Od strane navijača.![]()
Pa šta će?Al dobro, i mi smo Rusima oprostili sankcije i naoružavanje Hrvatske devedesetih. Mi ne diramo NIS i ne uvodimo sankcije barem, Rusi to znaju pa žmure na municiju.![]()
Žuti su sve do jednog Obilići u odnosu na ovu izdajmičku gamad.жути су исти систем као и ови издајници
2000те се променила власт али не и систем, суштински издјаници српски су ту и даље
исто тако и 2012
једнидруге нису кривично гонили за одговорност
осим повика : ЂИЛАС МАКНО 619 МИЛИОНАААААААААААААААААААА
Zato što su mediji pod kontrolom DSS-a, a to je isto bila vaša varijanta kao i uostalom i sam Boris Tadić koji je srpski nacionalista i dočekivao je Medvedeva kao ruskog cara, dizali tenziju oko Mladića i Karadžića jedno pet godina u kontinuitetu, te gde se kriju, te nisu krivi, te ovo te ono, a za to vreme RTS, takođe pod kontrolom DSS-a preko pok. udbaškog novinara Tijanića, direktno je prenosio Miloševićeve propagandne govore koje je Milošević umesto odbrane izvodio u Hagu. I onda kada ste konačno morali da predate Karadžića i Mladića jer i vama je odgovarala bela šengenska lista, izbile su demonstracije. Ali i ti protesti koje spominješ su bili prema svim našim liberaškim kratkotrajni i mali. Kada je Republika Kosovo proglasila samostalnost, bio je samo jedno veče protest, a američku ambasadu da zapalite dozvolio vam je Koštunica. Samo posle hapšenja Doktora Dabića ste više dana protestvovali, međutim to ne može po masovnosti da se poredi ni sa jednim našim liberaškim demonstracijama počevši od protesta zbog rušenja pod fantomkama u Savamali pa nadalje. Na primer, protesti 1 od 5 miliona su trajali čitavih godinu dana svake subote. Vi ste protiv Parade ponosa napravili jednodnevne demonstracije 10.10. 2010., protiv Briselskog sporazuma 2013. godine, kada je Oskar de jure priznao Republiku Kosovo, jedan jedini protest na Trgu republike je bio i to je sve.Kad se setim, žuti su hapsili Karadžića, Mladića, pravili prvu veću gej paradu. Beograd je bio razlupan svaki put zbog toga. Od strane navijača.![]()
A jel može"satanista" da utiče na EU "humanitarce" da ne daju tu municiju Ukrajini?Vazno da se obrce lova a ko ce da izgubi glavu to je nebitno za ovog satanistu.
![]()
Zamisli da prodamo municiju EU koja finansira i vodi ovaj rat u Ukrajini i zabranimo joj da ga da Ukrajini.Jel tebi realan taj scenario?Ma ne, treba da stavi zabranu da zemlja koja kupi ne moze dalje da prepreodaje municiju Ukrajini...Nemojmo se proseravati....

Pa naravno da je nemoguce, valjda si ukapirao kroz sarkazam. A oruzje da izvozimo moramo...A EU, ne vodi nikakav rat, vec pomaze napadnutoj zemlji da se brani...Zamisli da prodamo municiju EU koja finansira i vodi ovaj rat u Ukrajini i zabranimo joj da ga da Ukrajini.Jel tebi realan taj scenario?![]()
Sav si ti sarkastičan...Vodi rat,preko leđa glupog ukrajinskog naroda.Pa naravno da je nemoguce, valjda si ukapirao kroz sarkazam. A oruzje da izvozimo moramo...A EU, ne vodi nikakav rat, vec pomaze napadnutoj zemlji da se brani...
Pa i mi onda cuvamo Kosovo preko ledja naseg glupog naroda...Sav si ti sarkastičan...Vodi rat,preko leđa glupog ukrajinskog naroda.

.A jel može"satanista" da utiče na EU "humanitarce" da ne daju tu municiju Ukrajini? Ja mislim da ne može,jer su upravo oni finansijeri tog rata,
a on radi pametno,prodaje srpsku robu,da srpske fabrike nastave da rade.Ako tamo na frontu ne pukne srpska,pući će neka druga granata,svejedno čija,tako da je ovo što si napisao podmuklo sa tvoje strane.
Kao što rekoh,EU vodi rat protiv Rusije preko leđa glupog ukrajinskog naroda.EU finansira a danak u krvi daju Ukrajinci.Dokaza na sve strane,šteta je što "ne vidiš" sve to.Pa i mi onda cuvamo Kosovo preko ledja naseg glupog naroda...
Jel ti stvarno veruješ u to što si napisao?!.
Може.
Промет наоружања и војне опреме врши се у складу са прописима који су усклађени са одлукама УН о контроли промета наоружања и војне опреме.
Крајњи корисник потписује изјаву да неће на било који начин купљено наоружање и/или војну опрему ставити на располагање трећој страни без сагласности земље извозника/произвођача (чл 14 тачка 8 Закона).
Поготово, као земља која је прогласила неутралност нема право да продаје наоружање и војну опрему и да изјављује како није њена брига где ће да заврши.
Ово не да је лудило, него заиста личи на билажњење неког учесника Задруге, Фарме или сличног тв смећа.
Проблем је што немају.
Немао ко други да испоручује муницију која одговара совјетским стандардима.
И сада би овај "русофил" и "радикал" да зарађује на крви руских војника у једном бесмисленом и за НАТО изгубљеном рату.
Шаље муницију да се убијају потпмци ратника који су овде гинули у ослобађању Србије од нациста.
Против земље која никада Србију није бомбардовала, за разлику од ЕУ пријатеља којим би да помаже.
Србија је на путу да изгуби искреног пријатеља и падне у руке злотвора који су се напили српске крви када год им се пружила прилика.
Апсолутно несхватљиво и неприхватљиво.
.
.Jel ti stvarno veruješ u to što si napisao?!
Postoji li nešto što zapad nije izmanipulisao i iskoristio za svoje ciljeve i šta bi to bilo?
.Jel ti stvarno veruješ u to što si napisao?!
Postoji li nešto što zapad nije izmanipulisao i iskoristio za svoje ciljeve i šta bi to bilo?