sisaOdustao?
u snsekti se gleda sada ko ima vece sise, i lojalisti ulaze u konkerenciju sa bata andrejomMurat je bio k urat. To je mislio reći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sisaOdustao?
u snsekti se gleda sada ko ima vece sise, i lojalisti ulaze u konkerenciju sa bata andrejomMurat je bio k urat. To je mislio reći.
Ko? Kurti?Da mu neko opali propisan samar on bi se upiskio. On se krije iza rulje koju masno placa…
on bi da ga izljubi, aljekaKo? Kurti?
aca hoklicar nije ni za Brozov malic.Jos malo ima da prestigne i Broza po broju neuspesnih "atentata".
Vrijeme ili ljudi?Čudno vreme došlo.
U strahu su velike oči!
Nikako da shvati da ga niko neće ubiti, jer svi zele da ga vide u zatvoru.U strahu su velike oči!
Već smo se jednom čudili ovako kada su premijera upucali.Zar ne?
Sad smo se već navikli, pa je lakše!Već smo se jednom čudili ovako kada su premijera upucali.Zar ne?
Ne,premijera su napali pokušaj na auto putu,a predsednik izmišlja atentateVeć smo se jednom čudili ovako kada su premijera upucali.Zar ne?
Koliko je meni poznato Đinđića su upucali ispred zgrade vlade Srbije.I on je govorio o tome da je svestan da mu je život ugrožen.Nema potrebe da omalovažavaš čoveka i da pričaš nešto što ne znaš jer je čovek predsednik države i naravno da ima službe koje brinu o štićenim licima,otud mu i informacije.Ne,premijera su napali pokušaj na auto putu,a predsednik izmišlja atentate
Vidim da nisi upoznat, pokojnog premijera pre ubistva ispred vlade bio je napadnut na auto putu gde je da kamionom upravljao Bagzi.Koliko je meni poznato Đinđića su upucali ispred zgrade vlade Srbije.I on je govorio o tome da je svestan da mu je život ugrožen.Nema potrebe da omalovažavaš čoveka i da pričaš nešto što ne znaš jer je čovek predsednik države i naravno da ima službe koje brinu o štićenim licima,otud mu i informcije.
Upoznat sam,naravno.Vidim da nisi upoznat, pokojnog premijera pre ubistva ispred vlade bio je napadnut na auto putu gde je da kamionom upravljao Bagzi.
A ti veruješ predsedniku lažovu?
Ti imaš svoje mišljenje ja svoje.U pravu sam jer ne mogu da verujem nekom ko javno laže,klevece,napada,vređa....Upoznat sam,naravno.
Vidi,ja sam tebi već rekao da ti imaš svoje mišljenje i to se ne može promeniti.Ti si UBEĐEN da si u pravu,a nisi.
Ima svega na obe strane,nemoj biti ostrašćen.Ti imaš svoje mišljenje ja svoje.U pravu sam jer ne mogu da verujem nekom ko javno laže,klevece,napada,vređa....
Sve smo rekonstruisali samo nadstrešnicu nismo.
Policajca je udario blokader.....itd
Pogledajte prilog 1784428
Nisam ostrašćen, nije isto kad predsednik države vređa i laže i tamo neki blokader.Ima svega na obe strane,nemoj biti ostrašćen.
Vidi ovako,zamisli da si ti na njegovom mestu.Pa on nema vremena da proverava sve te informacije čoveče,on to dobija od službi.Nisam ostrašćen, nije isto kad predsednik države vređa i laže i tamo neki blokader.
Tako da u celoj srpskoj istoriji nismo imali goreg vođu ili ti predsednika .
Znači služba podmece, a on naivan ,a razume se od igle do lokomotive.Vidi ovako,zamisli da si ti na njegovom mestu.Pa on nema vremena da proverava sve te informacije čoveče,on to dobija od službi.
Ne znam da li neko podmeće,ali on ne može,ma ne on,jedan direktor firme pa ne može da pohvata sve.Ne kažem da nije narcis,ne branim ja njega.Znači služba podmece, a on naivan ,a razume se od igle do lokomotive.
Gde je predsednik Vlade gde su ministri ? Nema ih jer on mora da se pojavi milion puta ,jednom rečju Narcis.