Vučić: Ne isključujem mogućnost da neko od nas bude ubijen jer ne mogu da pobede

on bi da ga izljubi, aljeka
pa jel mu davao autobuse za miting, sta se foliras sad? teoretski siptari nisu mogli vise da dobiju da je bilo ko drugi bio umesto aljeka, sve je ucinio da oni dobiju samostalnost. a srbi se proglase za teroriste... kada je to zavrsio svojoj siftarskoj braci, osladilo mu se, pa srbe proglasava i dalje teroristima, vecina nas u neverici, ali poveznica je jasna

Šta reci a ne zaplakati :mrgreen:

Screenshot_2025-09-14-11-33-34-044_com.n1info-edit.jpg

Ne,premijera su napali pokušaj na auto putu,a predsednik izmišlja atentate
Koliko je meni poznato Đinđića su upucali ispred zgrade vlade Srbije.I on je govorio o tome da je svestan da mu je život ugrožen.Nema potrebe da omalovažavaš čoveka i da pričaš nešto što ne znaš jer je čovek predsednik države i naravno da ima službe koje brinu o štićenim licima,otud mu i informacije.

Koliko je meni poznato Đinđića su upucali ispred zgrade vlade Srbije.I on je govorio o tome da je svestan da mu je život ugrožen.Nema potrebe da omalovažavaš čoveka i da pričaš nešto što ne znaš jer je čovek predsednik države i naravno da ima službe koje brinu o štićenim licima,otud mu i informcije.
Vidim da nisi upoznat, pokojnog premijera pre ubistva ispred vlade bio je napadnut na auto putu gde je da kamionom upravljao Bagzi.
A ti veruješ predsedniku lažovu?

Ne znam za ubijanje, ali da ga treba neko olestiti tankim prutem, treba....

Znaci ne debelom motkom, ne debelim prutem, nego od vrbe iako je mator, pa ima nekroticne nerve, to je skoro sigurno, pa ga nece puno boleti, ali svejedno...bas ga treba babski preko kolena olesiti , da se razumemo to ne otvara ni rane ni da nesto ugrozava organizam, ali bas mu treba jedna seansa.....

Vrlo moguce da se nece ni videti , covek je presao 50, ali ga treba olesiti pruticem...
Jednom navijac supljoglavi , vecito navijac supljoglavi , da ne ispadne da derogiram navijace, ima tu vrlo normalnih , prosecne inteligencije, nisu to caci na polju svesti a navijaci na polju inteligencije....navijaci su kultura zivljenja....koja je prilicno boli me tuki , da se bijemo to hocemo kako kaze himna...

Upoznat sam,naravno.
Vidi,ja sam tebi već rekao da ti imaš svoje mišljenje i to se ne može promeniti.Ti si UBEĐEN da si u pravu,a nisi.
Ti imaš svoje mišljenje ja svoje.U pravu sam jer ne mogu da verujem nekom ko javno laže,klevece,napada,vređa....
Sve smo rekonstruisali samo nadstrešnicu nismo.
Policajca je udario blokader.....itd
Screenshot_2025-09-13-18-28-47-380_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Nisam ostrašćen, nije isto kad predsednik države vređa i laže i tamo neki blokader.
Tako da u celoj srpskoj istoriji nismo imali goreg vođu ili ti predsednika .
Vidi ovako,zamisli da si ti na njegovom mestu.Pa on nema vremena da proverava sve te informacije čoveče,on to dobija od službi.

Vidi ovako,zamisli da si ti na njegovom mestu.Pa on nema vremena da proverava sve te informacije čoveče,on to dobija od službi.
Znači služba podmece, a on naivan ,a razume se od igle do lokomotive.
Gde je predsednik Vlade gde su ministri ? Nema ih jer on mora da se pojavi milion puta ,jednom rečju Narcis.

Znači služba podmece, a on naivan ,a razume se od igle do lokomotive.
Gde je predsednik Vlade gde su ministri ? Nema ih jer on mora da se pojavi milion puta ,jednom rečju Narcis.
Ne znam da li neko podmeće,ali on ne može,ma ne on,jedan direktor firme pa ne može da pohvata sve.Ne kažem da nije narcis,ne branim ja njega.

Back