Vučić: Ne isključujem mogućnost da neko od nas bude ubijen jer ne mogu da pobede

mora neko iz medijske masine, ko se namerno eksponirao

vruce, ne smem vise nista da lazem
Дачек? Игра и пева по столовима, изиграва мандрила. Циркус. Такођер полиглота. Скоро перфект чита енглески. Са српским нема проблема, у ретким тренуцима кад је трезан. Оно сваке преступне године 29.2.

Nena gorih od njih.Oni su najgori.
vasi si najgori, ubijate nekaznjeno, sklanja dokaze licno vrhovni caci, znan i kao oskar, i jos naziva kriminalce herojima ili samo svojim drugarima, nema goreg od cipuljickog psihoa, te zato krimogena struktura spas trazi u opstem rasulu drzave i gradjanskom ratu, racunajuci da ce tada najlakse da smugnu sa dzakovima para, a glupi caciji da se nadaju letecim taksijima kada ih narod pojuri, kao u nepalu

Poslednja izmena:
“ Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da ne isključuje mogućnost da neko bude ubijen, jer njegovi politički protivnici ne mogu da pobede.
Uz video je i deo njegove izjave iz sinoćnjeg gostovanja na televiziji Informer u kojem kaže:“Ne isključujem mogućnost da neko od nas bude ubijen, da ne znam šta urade, jer oni više da pobede ne mogu“.
https://www.danas.rs/vesti/politika...eko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/
///////////////////////

Ovaj sluti na nesto. Moze da iskenira neko zlo.
to ti je rizik posla

pa ne bih ni ja znao da mi dete nije gledalo tada popularnog kockalonea, kockaste, kvadrat pantalone bukvalan prevod sa engleskog... u stvari preobimno je znacenje guglajte sami square meaning, jer je zanimljivo sta sve znaci
Sundjer Bob Kockalone je nekadašnji ministar inostranih poslova Vuk Jeremić.

Григор Витез – КАКО ЖИВИ АНТУНТУН

У десетом селу
Живи Антунтун.
У њега је малко
Необичан ум.

Он посао сваки
На свој начин ради:
Јаја за лежење
Он у врту сади.

Кад се јако смрачи,
Он мрак граби лонцем.
Разлупано јаје