- Poruka
- 50.702
Misliš na blokadere ? Oni su jedini teroristi u našoj zemlji.Naravno.terorisu narod.Koga bi drugog ?Da li je terorista onaj koji terorise narod?
Sta je onaj koji podrzava teroristu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na blokadere ? Oni su jedini teroristi u našoj zemlji.Naravno.terorisu narod.Koga bi drugog ?Da li je terorista onaj koji terorise narod?
Sta je onaj koji podrzava teroristu?
Mislim na teroriste.Misliš na blokadere ? Oni su jedini teroristi u našoj zemlji.Naravno.terorisu narod.Koga bi drugog ?
Da.Blokaderi su teroristi.Terorisu narod.Mislim na teroriste.
Ko su teroristi? Oni koji terorisu , zar ne.
Ako neko terorise narod, je li on terorista? Jeste ili nije?
Sta cemo sa gorima od njih?Kleptomani, siledzije, ubice?..Sta su oni?Da.Blokaderi su teroristi.Terorisu narod.
Их, колико пута су њега убиВали, али је он на нашу "срећу" Наталијина рамонда, тј. Феникс. Задњи пут кад су му саботирали точак.“ Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da ne isključuje mogućnost da neko bude ubijen, jer njegovi politički protivnici ne mogu da pobede.
Uz video je i deo njegove izjave iz sinoćnjeg gostovanja na televiziji Informer u kojem kaže:“Ne isključujem mogućnost da neko od nas bude ubijen, da ne znam šta urade, jer oni više da pobede ne mogu“.
https://www.danas.rs/vesti/politika...eko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/
///////////////////////
Ovaj sluti na nesto. Moze da iskenira neko zlo.
Kod tebe Grubane sve kao u pjesmi Antuntun.Da.Blokaderi su teroristi.Terorisu narod.
a alex vuchi aka oskar je oraoDa.Blokaderi su teroristi.Terorisu narod.
Rokne Vesića i ubije 2 muve jednim udarcem !“ Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je da ne isključuje mogućnost da neko bude ubijen, jer njegovi politički protivnici ne mogu da pobede.
Uz video je i deo njegove izjave iz sinoćnjeg gostovanja na televiziji Informer u kojem kaže:“Ne isključujem mogućnost da neko od nas bude ubijen, da ne znam šta urade, jer oni više da pobede ne mogu“.
https://www.danas.rs/vesti/politika...eko-od-nas-bude-ubijen-jer-ne-mogu-da-pobede/
///////////////////////
Ovaj sluti na nesto. Moze da iskenira neko zlo.
svakoj sns muljari i lopini sad treba da se tresu gace, oskar je u stanju da zrtvuje bilo kogaRokne Vesića i ubije 2 muve jednim udarcem !
Oslobodio se nezgodnog svedoka saradnika
Može da optuži bilo koga jer je 90 % Srbije besno na tog podmuklog lopova
Правда за Антунтуна. Не вређај ми детињство!Kod tebe Grubane sve kao u pjesmi Antuntun.
koja li ste vi generacija kada ja za tog antuna-tuna nikad nisam cuo, a ni gruban verujemПравда за Антунтуна. Не вређај ми детињство!![]()
Najbolje sebe da rokne i oslobodi nas velike bede.Rokne Vesića i ubije 2 muve jednim udarcem !
Србин, "хрватски" песник. Обавезна у нижим разредима.koja li ste vi generacija kada ja za tog antuna-tuna nikad nisam cuo, a ni gruban verujem
mora da je iz croatien sveti antun
Nema šanse !Najbolje sebe da rokne i oslobodi nas velike bede.
Gruban ne zna ni za Sunđer Boba Skockanogkoja li stye vi generacija kada ja za tog antuna-tuna nikad nisam cuo, a ni gruban verujem
mora da je iz croatien
da, secam se, samo je kod nas bio manje zastupljen nego u cro, mlad umro, komunista, prevodilac sa ruskogGrigor Vitez
Само да не рокне Чалета. Да остави дете без оца.Rokne Vesića i ubije 2 muve jednim udarcem !
pa ne bih ni ja znao da mi dete nije gledalo tada popularnog kockalonea, kockaste, kvadrat pantalone bukvalan prevod sa engleskog... u stvari preobimno je znacenje guglajte sami square meaning, jer je zanimljivo sta sve znaciGruban ne zna ni za Sunđer Boba Skockanog![]()
cale sef mafije, cela hobotnica bi se raspala, ne bi imao ko da leti kod madura, a kamoli da vadi fleke sto je oskar lajao na "olos" europskiСамо да не рокне Чалета. Да остави дете без оца.![]()
А кум Ниџа Мекларен Петровић?cale sef mafije, cela hobotnica bi se raspala, ne bi imao ko da leti kod madura, a kamoli da vadi fleke sto je oskar lajao na olos europski
Nema šanse !
On je težak psiho i misli da bi Srbija propala bez njega
To je takav mentalni sklop
А врати коњу главу Драгане?cale sef mafije, cela hobotnica bi se raspala, ne bi imao ko da leti kod madura, a kamoli da vadi fleke sto je oskar lajao na olos europski
„Брнабић отишла да се извињава што је Вучић назвао европосланике европским олошем“
mora neko iz medijske masine, ko se namerno eksponiraoА кум Ниџа Мекларен Петровић?
vruce, ne smem vise nista da kazem, posle ce nas dvojicu da okrive, kako smo znali bas ko to "OD NJIH"А врати коњу главу Драгане?
Летећи др Жекс?
Ђука Бизон?
Бојовић Лука?
Оно јесте да Чале абла еспањол. Амиго и те форе и кучине... Полиглота. Не разумеју је на свим језицима, па и матерњем.
cenis, a? pored nas vec vrsnih psihologa? otkud znas da neko vec ne stazira?Krstarica bi lagano mogla da zaposli psihijatra sa punim radnim vremenom.
Nena gorih od njih.Oni su najgori.Sta cemo sa gorima od njih?Kleptomani, siledzije, ubice?..Sta su oni?