VUČIĆ NAJAVIO SEČU U SNS! Pola Glavnog odbora i Predsedništva biće NOVI LJUDI, nećemo se pretvoriti u derivate DS!

Nije mi samo jasno zasto su se svi uhvatili za ovu babu, ocigledno prostu i neuku zenu iz neke zabiti, a pogledajte samo sve one klince sto ih je Vucic poubacivao u Skupsinu. Onako mlad, naoko uredan i vaspitan momak ili devojka, a SNS-ovac. Po meni je to nesto mnogo strasnije, jel ova baba je stara umrece za koju godinu, ali stacemo sa Kebarama i Pajkicima? Gledacemo ih ko Dacica jos 50 godina u SNS, u SPS u nkoj trecoj petoj partiji.

Nije mi samo jasno zasto su se svi uhvatili za ovu babu, ocigledno prostu i neuku zenu iz neke zabiti, a pogledajte samo sve one klince sto ih je Vucic poubacivao u Skupsinu. Onako mlad, naoko uredan i vaspitan momak ili devojka, a SNS-ovac. Po meni je to nesto mnogo strasnije, jel ova baba je stara umrece za koju godinu, ali stacemo sa Kebarama i Pajkicima? Gledacemo ih ko Dacica jos 50 godina u SNS, u SPS u nkoj trecoj petoj partiji.
da...gledaćemo ih, kako nas pljačkaju i ponižavaju..samo u drugim epizodama

Cirkus kao i obicno , baba talasa, glup narod i nekulturni najaktivniji , ne bi bili da im nema babe, ucutkuju sve sto moze da kaze nesto sto ne razumeju...
Opsta debilizacija, sada vec nisam skoro analizirao a poslednji put je bilo 70 sa 74 sto je uzasno blizu granice debiliteta...

Naravno glup zna da uporedjuje ne zna da shvati...

Narod je dobar saradnik za zatupljivanje naroda....
To mu je u interesu na kratke staze.

Cirkus kao i obicno , baba talasa, glup narod i nekulturni najaktivniji , ne bi bili da im nema babe, ucutkuju sve sto moze da kaze nesto sto ne razumeju...
Opsta debilizacija, sada vec nisam skoro analizirao a poslednji put je bilo 70 sa 74 sto je uzasno blizu granice debiliteta...

Naravno glup zna da uporedjuje ne zna da shvati...

Narod je dobar saradnik za zatupljivanje naroda....
To mu je u interesu na kratke staze.
CCCE8-CC3-7824-42-D1-870-F-03865-C32-D4-E1.jpg

Hmmm kakvu sad "secu" , pa zar ne zivimo u zlatnom dobu, zar nismo ekonomski tigar i pravi lider u regionu, zar Vucic ne rece da ga je sramota kako nam dobro ide, mislim ako nam tako dobro ide kao sto kaze mislim cemu onda "seca" i cemu promena kadrova , mislim ko jos menja tim koji pobedjuje na svim poljima, mislim ko je tu lud ? :think:

Inace ja kapiram da i sam Vucic umire od smeha kad cita komentare tih SNS sendvicara i botova po netu.

Poslednja izmena:

Back