Vucic najavio obracun sa studentima, fakultetima , profesorima, unistivacima skola

Umri_muski

Legenda
Poruka
69.446
Nema para dok ne radite za drzavu ....

Necemo vam oprostiti unistavanje dece i omladine i fakulteta....

Zavrsetak uz bakljadu i pesmu govore grobovi ratnika....

1747502236991.png

Aaaa , ne, kaze expo nije samo naselje stanova i zemljiste pored beograda, expo je i pruga bg nis koja samo sto nije gotova, autoput nis , prokuplje ili tako nesto , nisam bas slusao koji autoput.....neki u najavi...

Tako da expo je Nis, nis je expo...

Nisam ni znao kaze da je sramota koliko je Nis razvio a ostale gradove u Srbiji nije....
A da i od juna Nis ima besplatni gradski prevoz, samo sto ja mislim da nece biti kao u bg, nego nesto kilavo.....ono kao i do sada , neke iskaznice moras da vadis, okoze se studenti ili radnici iz okolnih mesta pa i ne vade....

Ono za udzbenike za osnovnu skolu , to necu da mu verujem....ni obdanista, pa nije Nis Beograd da moze sebi da priusti to...ne verujem ni ovo za prevoz, kazem mislim da ce da bude nesto muljavo , sakato....ne zvao se ja djordje...

Ja kad sam cuo sta je sve napravio u Nisu , ja se zacudio , kako svaki nislija nema google naocare, da bude kao u good guy filmu.....

Moze mi neko reci ko je vlasnik kafica BOSS u Subotici kojeg je Andrej hteo preuzeti pa je dobio poziv od orbanovog zeta da makne prste.

Orbanov zet ili neki Srbin?
To ti je trik pitanje, znas li ti koliko je kafica i restorana preuzeo Andrej na finjaka, tj bez ubistava.....ali i bez trgovine...
Ali dok se prodaju nekretnine svi obracuni su stali , cak i onaj prema nasledniku malom kosmajcu , da mi je znati sta je mali kosmajac nagazio , posto nije imao mnogo nekretnina u procesu, 4,5 , ali nije brkao nikom u oci , a opet je dobio bombaju u dvoriste....
Mogao sam da pitam iz druge ruke, mozda i iz prve, ali ne bih da me mesaju sa tim ljudima.....cak ni zbog ili posebno zbog nevaznih pitanja...

Moze mi neko reci ko je vlasnik kafica BOSS u Subotici kojeg je Andrej hteo preuzeti pa je dobio poziv od orbanovog zeta da makne prste.

Orbanov zet ili neki Srbin?

Preduzetnik JUDIT CAKANJ PR UGOSTITELJSKO TRGOVINSKA RADNJA BOSS SUBOTICA je registrovano na adresi Matije Korvina 7, 24000, Subotica, Srbija i posluje od 1.3.1991. Trenutni direktor je Miroslav Poljaković. Njihov kontakt telefon je 0656551111 i kontakt email office@bosscaffe.com.

Preduzetnik JUDIT CAKANJ PR UGOSTITELJSKO TRGOVINSKA RADNJA BOSS SUBOTICA je registrovano na adresi Matije Korvina 7, 24000, Subotica, Srbija i posluje od 1.3.1991. Trenutni direktor je Miroslav Poljaković. Njihov kontakt telefon je 0656551111 i kontakt email office@bosscaffe.com.
Lajoš Čakanj podržao je 2008. godine ideju Zvonka Bogdana da pokrene vinariju. U početku su u tom biznisu bili i Zvonko Bogdan i još nekoliko pravnih, ali i fizičkih lica. Prema podacima APR-a, sada kompanija Andeks ima udeo od 38,8 odsto u Vinariji Zvonko Bogdan, dok Lajoš Čakanj lično u njoj ima 44,4 odsto udela, njegova supruga Judit sedam odsto, a sin Andor preostalih 9,8 odsto.

Back