VUCIC na b92-POLIGRAF-gledajte

Kakva je ovo seljancura od voditeljke prica u isto vreme kad i gost u emisiji :roll:

Meni je najinteresantnije kako se ova Antonela Riha bori za istinu u Srbiji, ko prava srpkinja :hahaha:

Pa seljoberka teška ! A najžešće je bilo kad ga je pitala za predloge i mere koje su oni predložili za prevazilaženje SEKE a on joj ispriča one mere koje su oni predložili još u novembru a ona mu reče nešto u stilu: Ma pustite vi sad novembar, mnogo toga se promenilo od novembra I KOD NAS I U SVETU ! :hahaha:

Koja seljanka ! A to je glavni izgovor demoNkrata: promenile se okolnosti, kriza je svuda u svetu, pa eto, došla i kod nas.....bla, bla ! A svetska kriza traje godinu-dve a kod nas već 20 godina ! :hahaha:

A Vučić je car ! :super:

:rotf: Ko mu kaže ? :lol:

A šta je to glupo rekao ? Da čujem...

Pa nije ni srpski forum pa opet kukate kad god dodju Hrvati i/ili Crnogorci :)
Sta ti odande mozes da znas o situaciji ovde? :rotf:

Ja mislim da si ti samo jedna vrlo zbunjena devojcica ;)
Ko MI ? Vidis li ti sreco sta meni pise u Lokaciji sa strane :D
To sto mi ti govoris je kontradiktorno onome sto sam ja napisao :)

Sta mogu da znam?
Pa zar ti nisam objasnio, da mene situacija u BG i Bukurestu jednako zanima, ja se ovde samo dobro zabavljam u drustvu tebe i tvojih istomisljenika ;)

Poslednja izmena:
Plava princeza
Nije poenta u tome ko je sta cuo nego o tome da prvo odu a onda prosipaju pamet i sve najbolje znaju
....................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................

Pa svako ima pravo na svoje misljenje ma gde da se nalazi....a misljenje stvorio na osnovu medijske ili licne informisanosti a ujedno bez omalovazavanja i diskreditacije informisanosti ili misljenja drugih sagovornika......................pitanje je samo da li se dobro namerno nesto ili bilo sta analizira ili obratno....................

Super, idem odmah na neki indonezanski forum da se bacim u diskusiju :hahaha:
Nije poenta u tome ko je sta cuo nego o tome da prvo odu a onda prosipaju pamet i sve najbolje znaju :roll:

Pa ti si ga pitala šta on iz Kanade može da zna šta se dešava u Srbiji. A razlika je u tome što ti nisi Indonežanka i tebe ne zanima situacija u Indoneziji a on je Srbin i njega zanima situacija u Srbiji. A ko kaže da je on najpametniji ? I on nije otišao tamo iz moralnih ili političkih razloga nego iz finansijskih razloga tj. da bi imao veću stopu ekonomskog razvoja i veći kvalitet života.

A pomenuo sam internet. Dakle osim internet foruma (to su ti diskusije na internetu) SVE velike novine imaju svoje internet sajtove tako da ti iz bilo kog kraja sveta možeš da saznaš novosti isto kao da si u Srbiji i to još brže i besplatno. Osim toga i televizijske stanice imaju svoje internet stranice a postoji i satelitski internet i TV kartice koje se koriste u inostranstvu. Meni je žao što ovo nisi znala do sada ali evo sad znaš. :lol:

Pa ti si ga pitala šta on iz Kanade može da zna šta se dešava u Srbiji. A razlika je u tome što ti nisi Indonežanka i tebe ne zanima situacija u Indoneziji a on je Srbin i njega zanima situacija u Srbiji. A ko kaže da je on najpametniji ? I on nije otišao tamo iz moralnih ili političkih razloga nego iz finansijskih razloga tj. da bi imao veću stopu ekonomskog razvoja i veći kvalitet života.

A pomenuo sam internet. Dakle osim internet foruma (to su ti diskusije na internetu) SVE velike novine imaju svoje internet sajtove tako da ti iz bilo kog kraja sveta možeš da saznaš novosti isto kao da si u Srbiji i to još brže i besplatno. Osim toga i televizijske stanice imaju svoje internet stranice a postoji i satelitski internet i TV kartice koje se koriste u inostranstvu. Meni je žao što ovo nisi znala do sada ali evo sad znaš. :lol:

Da, ali ja nisam clan stranke, pa nemam informacije iz prve ruke, tako da se to sto si naveo ne racuna ;) :mrgreen:

Pa ni ona nije član stranke, ona je član PARTIJE (LSD) ! :lol:

Zar to nije sekta ? :hahaha:

ldp.jpg

Poslednja izmena:
Da li sam ja dobro cula? Ovaj pacenik je tvrdio da oni nemaju sponzore i sredstva nego im clanovi uplacuju sitan doprinos?

Ma mislim stvarno nema. Ko bi to još poverovao. Koja je to ličnost bre kad na Forumu moram da saznam da je on gost. Šteta što ga nisam gledala, neznam samo šta je on imao da kaže o monetarnoj politici i ekonomiji. Ponavlja jedno te isto godinama ,kao švaba tra-la,la . :aha:

Back