Vučić: Mi ne smemo da budemo kao oni

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
401.860
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom današnjem obraćanju govorio je o Dijani Hrki, koja je stupila u štrajk glađu, ali i o napadu blokadera na profesora Mašinskog fakulteta Milana Ristanovića, kao i o uvredama urednika RTS-a.

"Ljudi sve bolje razumeju šta je to što se događa, ali je za mene važno da kažem, znam da ljudi koji dolaze danas da pozdrave momke sa KiM i koji su spremni za skup u Novom Sadu. To je smisao skupa. Ti ljudi koji su u Pionirskom parku, tu su osam meseci, nikad nisu menjali mesto, nikad nisu dirali ni napali, upucali. Nikad nikog nisu vređali", rekao je Vučić i dodao:

"Neki drugi su došli da bi njih provocirali. Napali su ih, upucavanjem Milana, pa fizički na sam park, kamenicama, šipkama. Molim organizatore, jer ne učestvujem, molim ljude koji dočekuju Srbe sa KiM, važno je da ljudi koji organizuju skup podrške narodu na KiM, to nije skup podrške meni. To je skup podrške miru, stabilnosti, drugačijoj politici koju zahtevaju blokaderi".

Kako je istakao, o Dijani Hrki ne sme da bude reči, kao ni o kom drugom.

"Mi nismo kao oni. Prema gospođi Hrki mora da se pokaže poštovanje. Moja molba uvek stoji, da prekine štrajk glađu jer to smatram važnim za njen život, budućnost, za odnose u društvu, kao što to molim Mrdića i veterane u njegovom okruženju. Mnogo je lakše kada se razgovara racionalno".

"Ako mogu vas da zamolim, nemojte da pratite Hrku do poslastičarnice, da li je jela ili nije. To nije fer i nije važno. Dovoljno je što najveći deo dana provodi ispod šatora. Nema potrebe za tim da li je ušla ovde ili onde. Pustite ženu, doći će vreme kada ćemo svi moći da razgovaramo na racionalnom nivou. Neko želi da iskoristi emocije.link

Aca Psiho

sta-kazete-na-ovo-v0-vofh7efpuctf1.jpeg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom današnjem obraćanju govorio je o Dijani Hrki, koja je stupila u štrajk glađu, ali i o napadu blokadera na profesora Mašinskog fakulteta Milana Ristanovića, kao i o uvredama urednika RTS-a.

"Ljudi sve bolje razumeju šta je to što se događa, ali je za mene važno da kažem, znam da ljudi koji dolaze danas da pozdrave momke sa KiM i koji su spremni za skup u Novom Sadu. To je smisao skupa. Ti ljudi koji su u Pionirskom parku, tu su osam meseci, nikad nisu menjali mesto, nikad nisu dirali ni napali, upucali. Nikad nikog nisu vređali", rekao je Vučić i dodao:

"Neki drugi su došli da bi njih provocirali. Napali su ih, upucavanjem Milana, pa fizički na sam park, kamenicama, šipkama.
Sta ce tu ćacilend kada fakulteti rade?

Izgovor" studenti koji hoće da uče pada u vodu"

Čiji interes oni štite?

Moze Vucic da bleji sta hoce, nisam bio na koncertu te Prijovicke, niti znam ko je, ali sam par puta video i slucajno naleteo na deo koncerta one Milice, Pavlovic...

Kad je cela hala prepuna isto obucenim , kopijama Milice...kao ispred kluba uvece, pa ih ne razlikujes, ali ovo je malo drugacije, kad krenuse da skacu ali ono rasirenih nogu u polucucnju , e onda vidis da imas posla sa selekcijom....Ala ga vrte i mresaju....

Cela hala zna reci , sve su u tom estetskom ali i ideoloskom fazonu....a zanimljiv je taj femi droca, klubska fufa ideologija...nije to nista pezurativno , to jeste stil zivota....cak i cistiji nego kasljugarski spozoruski....
A necu muzicki , koristi saksofon i bubanj, bas mu ga daje po Romskom melosu...

To je ideologija to je grupisanje i ponasanje....SNS moze samo da ucenjuje i pravi prevaru, ne moze da diriguje model ponasanja...

Nije da nemaju veze, ista osnova su , ali Vucko je ekonomsko kecanje u mozak, ispiranje mozga, a Milica je toj boraniji , mada oni sebe ne vide kao boraniju , razumljiva i cisto jasna 100%

Sve te devojke i muskarci , ja verujem da im nista nije tako jednostavno jasnije od svih tih reci pesama i uopste taj pristup zivotu i emocijama koje pokupe u toj armiji slicno obucenih i podesenih mladih osoba...

Jasno ko dan...

Poslednja izmena:
Taj cacilend postoji samo zato sto je kupio navijace Zvezde i Partizana.
Narocito Zvezde kao najvece grupacije.

Neko ga je to davno savetovao da kupi navijace i kriminalce.

Obican narod nece razmontirati satore niti tuci policiju dok bi ove dve grupe razmontirali te satore za jedan dan, bezao bi Repac sve bi se nogama u dupe udarao.

Malo je glupo da uopste Srbima pricam, to je nedokazano a prepametno , ma ne mogu opisati koliko , ali eto zanimljivo je sta se desava kad nema lopova i predatora , npr kad na nekom mestu nema predatora......

Zivotinje prestanu da se boje, i umesto da se kriju veci deo vremena, pocnu da veci deo vremena traze hranu , umesto da imaju jedno gnezdo godisnje, pocnu da imaju 5 , umesto da imaju 2, 3 ptica, pocnu da imaju vise....dinamika se povecava jer vise vremena posvecuju razvoju i hrani....

Zato inteligentni beze iz Srbije gde su Srbi glavni , a oni traze stalnu aktivnost oko cuvanja , troskove oko cuvanja od kradje a i jako puno vremena u neorganizovanom i uvek drugacijem.
U Srbiji cak ni radno vreme ustanova nije stalno , ili se prebacuju sa mesta na mesto , nista se ne moze zavrsiti tako sto verujes u red voznje, u napisano radno vreme, u ono sto bi trebalo da bude pravilo....nema pravila....za sve mora licna intervencija...

Idealno za priglupe, idealno za korupciju , idealno za muvanje, samo ne za inteligentne....
A to je i namera....nije to uopste slucajno....I to mi se cini da Srbi kao ne zele da vide a ja mislim da vide...Skoro sve moguce drustveno ponasanje i aktivnosti su usmerene da potkopaju inteligentnu organizaciju i omoguce prednost gluposti i neorganizovanosti ,i trosenju vremena ....

Back