Vučic lešinari na teško povredjenoj omladini iz Makedonije!

"Šta to sugeriše ?" šta ja ima da mislim o tome kad je sve utvrđeno od strane istražnih i pravosudnih organa kojima je bila poznata i ta izjava.
Nalaz tima veštaka čije je sastav impresivan, ne daje nikakav osnov za zaključak da se pad nadstrešnice može dovesti u bilo kakvu vezu sa korupcijom.Pa se postavlja pitanje kome treba verovati .Tom timu ili ostrašćenom forumašu sklonom teorijama zavera koji prosipa gluposti tojeste tebi ? Kome verovati ?
Znaci :1. za vreme CIJE vlasti je nadstresnica rekonstruisana?!?!? 2. Koliko je novca potroseno ??!?VIsestruko vise nego sto je kostalo!! 3, Zasto je stanica 2 puta svecano otvarana a nije smela bitio pustena u rad ako postoje nepravilnosti? 4. Zasto je AVU prvo izjavio da nije bilo rekonstrukcije a onda mesec dana kasnije izjavio sta je bilo radjeno?!? 5. Isto radi i sa zvucnim topom;prvo nemaju uopste zvuycni top, onda imaju ali ga nisu izvadili i upotrebili, a onda na kraju "zvucni top nije otisao dalje od Skupstine"!! Ma KOGA taj covek zahebava!?? Kome nije jasno kakve su to gnusobe od ljudi i on i cela ekipa u vlasti.....I trovacki mediji koji ceo dana mantraju njegovo ime od ranog jutra do kasno u noc...A za Curuviju vec sam objasnio-ako je coveku neko pretio i to JAVNO i covek nastradao nedugo potom-sta to implicira??

Poslednja izmena od moderatora:

Back