Vucic kaze da je bilo vise ljudi 12.04. nego 15.03 :D

Ne znam, ja trenutno prelazim iz optimizma u blagi pesimizam. Studentski bunt je trebao da bude kapisla koja će da zapali bure baruta - opštenarodni bunt. Ali se u tome nije uspelo. Građani su spremni na ograničene proteste, ne na totalne. Radnici Kolubare, EPSa, Telekoma, Pošte ništa, o vojsci i policiji da ne pričam, jedan manji deo tužilaštva ovih dana upozorava da stvari odlaze predaleko, iako su odavno otišle, a ostatak pravosuđa ćuti.
Zoran Đajić najavio da će u NP da se desi nešto, odluka o referendumu za njegovu smenu, ali i to je izostalo. Samo muzika i zezanje. 15.03. je propuštena prilika da se narod pozove u borbu a od tada se sprovode samo parcijalne akcije bez ikakvog efekta. On će to da iskoristi, kako i najavljuje.
E, svašta.
Znam tvoja politička ubedjenja, pa ovakav način razmišljanja i nije čudan.
To o čemu pišeš su dosadašnje smene vlasti, gde ovi tvoji jednog svog agenta zamene drugim - sjaši Kurta da uzjaši
Murta ( a obojica rade za iste gazde).
Otuda sve tako savršeno i brzopotezno izvedeno.
U trenutnom slučaju, grupacija koja je u manjini u službama, pokušava da promeni sistem Kurte i Murte, da dovede potpuno druge ljude i otuda se većina u službi opire iz sve snage i po svaku cenu pokušava da održi Vučića na vlasti, dok ne digne rejting Savi ili nekom drugom od agenata koji rade za njih.
Otuda sve sporo i kilavo, jer se ide na budjenje naroda, ono što bandi koja trenutno vlada Srbijom najmanje odgovara, otuda tako histerična propaganda svih levih Udbaša - od Šešelja i Bokana do Nato Darkova i one Jermenke.
Sve su upregli da narod odvoje od protesta koje su započeli studenti, jer narod niko ne može da kontroliše kada jednom progleda.

PS. Pogledaj šta se dešava sa pričom oko vakcina, koju su ovi tvoji histerično propagirali, pa ti možda bude jasnije šta se iza brda valja.

Suština je u dugotrajnosti, u dinstanju... Uostalom, on iz nekog razloga često najavljuje prekid protesta, ali protest se nastavlja. Dok su ljudi u protestu - sloboda je, mogu da mu poruče šta misle o njemu i njegovim ljudima.
Prekid protesta je samoubistvo naroda, tj. puštanje njega da se u punom kapacitetu obračuna s narodom.

I to je istina !

...

Screenshot_20250413_195049_Chrome.jpg

Sveobuhvatni uspeh je okretanje raspoloženja naroda i prikaz tj. vidljivost tok preokreta.

Pa i ovaj sinoc DEBAKL SNSekte je uspeh studenata !!!

Dakle ON je morao dovlaciti prazne buseve Hej...znaci cak vise ni sirotinja (a koje nazalost ima mnogo vise od onog što sinoć videsmo...) nece ni za pare da mu budu statisti....
A i ovi što dođoše probiše ogradu pre njegovog govora i pobegoše tokom istog....

To su sve znaci....
Znaci kraja...

Dakle sinocnji debakl SNSekte je pokazao da je lopta idalje kod studenata !!!

...

Pa, nerealna je vaša priča da će doći datum kad je Vučić smenjen, ali Đilas je i dalje niko i ništa.

Verovatnija je teza doktora Tihog, da će padom jednog doći drugi na vla'

Ja sam sad vec u fazi da bi umesto ove bolesti radije trpio i Bajdena i Trampa i Putina i Makrona i babu sa Kalenića ma i prazan prostor bez vlasti samo da ova bolest ode...pa taman i da je kolera zameni....

Jer ovo vec nadilazi granice zdravog razuma da neko ovoliko negira stvarnost....i da je što je još opasnije spreman da žrtvuje sve i svakog zarad svoje vlasti....
To sve skupa je jako opasno po ovo društvo, narod i državu...

...

E, svašta.
Znam tvoja politička ubedjenja, pa ovakav način razmišljanja i nije čudan.
To o čemu pišeš su dosadašnje smene vlasti, gde ovi tvoji jednog svog agenta zamene drugim - sjaši Kurta da uzjaši
Murta ( a obojica rade za iste gazde).
Otuda sve tako savršeno i brzopotezno izvedeno.
U trenutnom slučaju, grupacija koja je u manjini u službama, pokušava da promeni sistem Kurte i Murte, da dovede potpuno druge ljude i otuda se većina u službi opire iz sve snage i po svaku cenu pokušava da održi Vučića na vlasti, dok ne digne rejting Savi ili nekom drugom od agenata koji rade za njih.
Otuda sve sporo i kilavo, jer se ide na budjenje naroda, ono što bandi koja trenutno vlada Srbijom najmanje odgovara, otuda tako histerična propaganda svih levih Udbaša - od Šešelja i Bokana do Nato Darkova i one Jermenke.
Sve su upregli da narod odvoje od protesta koje su započeli studenti, jer narod niko ne može da kontroliše kada jednom progleda.

PS. Pogledaj šta se dešava sa pričom oko vakcina, koju su ovi tvoji histerično propagirali, pa ti možda bude jasnije šta se iza brda valja.
Ne lupetaj.

Pa i ovaj sinoc DEBAKL SNSekte je uspeh studenata !!!

Dakle ON je morao dovlaciti prazne buseve Hej...znaci cak vise ni sirotinja (a koje nazalost ima mnogo vise od onog što sinoć videsmo...) nece ni za pare da mu budu statisti....
A i ovi što dođoše probiše ogradu pre njegovog govora i pobegoše tokom istog....

To su sve znaci....
Znaci kraja...

Dakle sinocnji debakl SNSekte je pokazao da je lopta idalje kod studenata !!!

...
Imao je odlaske i sa mitinga 2023 a onda je krajem godine opet dobio izbore.

Šta je problem sa deljenjem kurana?

Ja sam pravoslavac ali poštujem i druge vere.

Misliš da će nekog kuran da promeni ukoliko uzme knjigu? Neće, neko ko čvrsto veruje u svoju veru, druge ga ne zanimaju.

Pogledaj Rusiju, više vera ali svi su pod istom zastavom.

Sinoc sam video snimak gde "zamotana" žena u smislu skroz verski odevena u Novom Pazaru šeta sa detetom i sa zastavom Srbije...

...

Po meni više nije ni važno koliko ih je bilo.Na početku protesta sam napisao da neće na žalost biti ništa od toga.
Ovaj sistem je korumpiraniji od Miloševićevog.Imaju sve sudove,vojsku,policiju,svu izvršnu i zakonodavnu vlast.
Policija dobija stanove,povećanja plata,sve u cilju da bi ludak sačuvao vlast.
Na žalost i sačuvaće je.
Žao mi je mladosti,potrošene energije.Previše smo mi loši da bi nam zavladalo dobro.

Ali do sad nije imao milion ljudi na ulici protiv sebe kao sto je to bilo 15.03.

Zna on vrlo dobro šta to znači...

Zato se i kockao sa ovim skupom, a samo da bi "merio đoku" sa studenima....i naravno ostao kratak u tom merenju...

...
Meni deluje da se Vučić večito potcenjuje od strane mnogih. Pa tako se misli ako mu ljudi odlaze sa mitinga da je on pukao a to se već pokazalo da ne znači ništa. Potrebna je ozbiljna i masovna organizacija za sledeće izbore i veoma jaka ličnost kao protivnik da se on pobedi. Priče on je već pukao i lako ćemo meni nikada nisu bile realne.

Meni deluje da se Vučić večito potcenjuje od strane mnogih. Pa tako se misli ako mu ljudi odlaze sa mitinga da je on pukao a to se već pokazalo da ne znači ništa. Potrebna je ozbiljna i masovna organizacija za sledeće izbore i veoma jaka ličnost kao protivnik da se on pobedi. Priče on je već pukao i lako ćemo meni nikada nisu bile realne.

Kakvi crni izbori u kojima on organizune da Lešće groblje i Novo Bezanijsko glasaju za njega...

Ti tzv "izbori" ce ti biti ista farsa kao i ovaj skup sinoc... = glasace šatori i Toi Toi za njega...i prazni autobusi...

....

Back