andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.295
da se ljulja brodRuke u vis, haljina na pod?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se ljulja brodRuke u vis, haljina na pod?
politika nije bitna
da se ljulja brod
dobro si me podsetio da skuvam kakao i upalim tom i dzerija!Тако је најбитнији су цртаћи
Sviđa mi se tvoj program. Odlučio sam. Glasaću za tebe!da se ljulja brod
Za mene je Hristos Bog, a za tebe Vučić.Подржавам иницијативу!
Немој да хулиш беспотребно! Само је Христос Истинити Бог!
А Председник Вучић је један од највећих Србских Лидера које смо имали у историји!
Што је Ататурк за Турке, то је Господин Вучић за Србе!
glasaj isplatice ti seSviđa mi se tvoj program. Odlučio sam. Glasaću za tebe!
a ti se ne salisПодржавам иницијативу!
Немој да хулиш беспотребно! Само је Христос Истинити Бог!
А Председник Вучић је један од највећих Србских Лидера које смо имали у историји!
Што је Ататурк за Турке, то је Господин Вучић за Србе!
ja sam jos mala nije,to je stojkov idol
Јел то реакција на цртаћ, а ти пијеш какао...
a ti se ne salis
Kako genije na grčkom tj. zli genijeГеније за маркетинг, то је дефинитивно!
Nema za sta.mož ga uvate slobodno
Pa i ti upireš u tudju...alo ne zadiri u moju intimu!
Ili obrnuto od obrnutog?Vučić je bog, a Đilas sotona a možda je i obrnuto.
nije istina udarila sam po organima!Pa i ti upireš u tudju...
O Draganu J. Vučićeviću možemo da pričamo samo iz ugla "javne ličnosti" i da komentarišemo naslove po njegovim novinama.
Ali ti udarila na njegovu porodicu
Vučiću se mora priznati da je nadmašio čak i Gebelsa. Njegova propaganda će se proučavati na studijama komunikologije, žurnalistike i političkih nauka. Ono što je Madona u pop muzici to je Vučić u politici.Обојица!!! И Вучић и Ђилас, не веруј деци комуњаризма
То се каже Геније на путу зла...
И за мене је Христос. А ти си политички тотално забраздио. Острашћен си и заслепљен.Za mene je Hristos Bog, a za tebe Vučić.
Не. Ататурк је Отац Турака. Тако је и данас Господин Вучић као брижни отац нације, који брине и бори се за сваког Србина у Србији, свим србским земљама и свуда по свету. Тај човек је свој живот ставио на располагање Србији.a ti se ne salis
Vučiću se mora priznati da je nadmašio čak i Gebelsa. Njegova propaganda će se proučavati na studijama komunikologije, žurnalistike i političkih nauka. Ono što je Madona u pop muzici to je Vučić u politici.
Ako misliš na vašeg žuteg lopova ćilasa,nažalost nisu ali uskoro će,čim mu nadju još koje milijonče koje je ukroJel uhapsili kurcica?