- Poruka
- 17.625
Али Тзар Вучић је го ...
Ima 600,000 zaposlenih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али Тзар Вучић је го ...
To će pasti na 0 istog dana.Ima 600,000 zaposlenih.
Није то драма, већ политикологија.
да те не питам како исквареном народу не вреди дати најбоље законе, па чак ни најбољи изборни систем, јер не уме да га препозна и не зна шта ће са њим.
дакле, мораш сам доћи и до друштвеног уговора и слободе и суверенитета.
а то нису патрије !
jedini teror sprovodi VucicKampanja terora SZS-a neće proći.
Kampanja terora SZS-a neće proći.
SZS su još gori.S obzirom kolike su pizhde na vlasti, nisam baš siguran.
Baš si moderna mačkobolujete od "Vucic derangement syndrome".
Fobose, stvar je u Srbiji poprilicno jednostavna. Jednostavna, da jednostavnija ne moze da bude. Zada cu ja da objasnim:Ne znam cemu potreba za takvom dramom. Da se priziva spoljasnja intervencijia da se ovi obore, da drustvu puca kicma kako bi doslo do promena. A dovoljno je da se pojavi neka normalna opozicija, koju ne predvodi DS, koja ce ovima da dise za vrat i koja ce narodu ponuditi drugaciji put, a ne retardirane akcije prosipanja soli na trgu, blokade RTS-s i slicno. Dok god je DS opozicija (tu mislim na sav sljam koji je nastao rasipanjem origiinalnog DS-a), dotle ovi nemaju potrebe da se brinu. Traume dosovske vladavine su jos uvek sveze, pa kada Djilasa i drugi dosovski sljam postavis kao alternativu, mnogi ce misliti da ovi sada i nisu bas toliko losi.
U prevodu, dok god poremeceni mozgovi poput "komsije" i "jami19" promovisu takav retardirani vid borbe protiv vlasti, dotle ce ovi vladati.
Sta moze biti drugaciji put, od ovoga sto nudi pozicija, opozicija i neutralno opredeljeni?Ne znam cemu potreba za takvom dramom. Da se priziva spoljasnja intervencijia da se ovi obore, da drustvu puca kicma kako bi doslo do promena. A dovoljno je da se pojavi neka normalna opozicija, koju ne predvodi DS, koja ce ovima da dise za vrat i koja ce narodu ponuditi drugaciji put, a ne retardirane akcije prosipanja soli na trgu, blokade RTS-s i slicno. Dok god je DS opozicija (tu mislim na sav sljam koji je nastao rasipanjem origiinalnog DS-a), dotle ovi nemaju potrebe da se brinu. Traume dosovske vladavine su jos uvek sveze, pa kada Djilasa i drugi dosovski sljam postavis kao alternativu, mnogi ce misliti da ovi sada i nisu bas toliko losi.
U prevodu, dok god poremeceni mozgovi poput "komsije" i "jami19" promovisu takav retardirani vid borbe protiv vlasti, dotle ce ovi vladati.