Vučić je odbio poziv Vladimira Putina zbog posete Donalda Tuska

e dulencetu ne veruju ni zapadnjaci ni istocnjaci, ni hrvati ni srbi, ama niko zivi, svima jasno da je obican sns bot aljekov podrepas
Svako zna da je Vučiću zapad bitniji od Rusije, pa čak i ovaj klovn/SNS bot @dulesrbenda koliko god to negirao.
mozes misliti koliko je dule omanuo kada aljeka izdajnikom nazivaju i prozapadnjaci i prorusi, saberi-oduzmi, veliki kiks sto ga je snssekta ovde poslala

inace zapad daje kredite ebe se njima za eu zelenu agendu, nego ne das litijum SOLCU, nece ti dati vise kredita zato voli zapad sns sekta, da nastave pljacku zaduzivanjem srbije

CIM RASKANTAMO ovo sa litijumom, srbija ulazi u briks, nista se tu sns nece protiviti, ni aljek, samo ce da ih odbiju za kredite i nece imati kud

Poslednja izmena:
Kad već premijera Poljske dočekuje predsednik Srbije, mogao je premijer Srbije da otputuje u Rusiju.
Тако је. Какво невешто лагање како не би наљутио газде. Премијер дочекује премијера а председник председника.
Само што отворено не каже да је за НАТО, америку и ЕУ.

Тако је. Какво невешто лагање како не би наљутио газде. Премијер дочекује премијера а председник председника.
Само што отворено не каже да је за НАТО, америку и ЕУ.
Videćemo da li će se naći neki novinar koji će ga to pitati. Bilo bi zanimljivo da se čuje njegov odgovor.

Србија ће имати свог Представника на Самиту БРИКС-а. А ви ћете опет кмечати кад вас Захарова и Лавров поклопе. :D
Ipak mi nije jasno zašto gospodin predsednik ne ide na Samit BRIKS-a? Nemoj samo reći da mu je bitniji gospodin Tusk od gospodina Putina?

Ipak mi nije jasno zašto gospodin predsednik ne ide na Samit BRIKS-a? Nemoj samo reći da mu je bitniji gospodin Tusk od gospodina Putina?
Председник Србије сигурно зна зашто је то тако морало да буде.
А верујем,тј сигуран сам да ће Руси то разумети.

ne da mu zapad da ide, i onda mu bukvalno kazu, evo ti tusk magarci jos malo srbe, zamajavaj ih, izdajnice nas poslusni :mazipsa: ajde kazi AV-AV

zasto nije odmah rekao dolazi mi TUSK, nego "guzva u 16-ercu"? pa zato sto tusk nije ni trebao da dolazi, njega su izmislili i naterali da dodje da bi ovaj imao opravdanje, da ne ispadne lazov

Poslednja izmena:

Back