Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Precednik ne može da prisustvuje sastanku BRICS-a jer mora da peče palačinke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@dulesrbendaPrecednik ne može da prisustvuje sastanku BRICS-a jer mora da peče palačinke.
e dulencetu ne veruju ni zapadnjaci ni istocnjaci, ni hrvati ni srbi, ama niko zivi, svima jasno da je obican sns bot aljekov podrepas
mozes misliti koliko je dule omanuo kada aljeka izdajnikom nazivaju i prozapadnjaci i prorusi, saberi-oduzmi, veliki kiks sto ga je snssekta ovde poslalaSvako zna da je Vučiću zapad bitniji od Rusije, pa čak i ovaj klovn/SNS bot @dulesrbenda koliko god to negirao.
Тако је. Какво невешто лагање како не би наљутио газде. Премијер дочекује премијера а председник председника.Kad već premijera Poljske dočekuje predsednik Srbije, mogao je premijer Srbije da otputuje u Rusiju.
Videćemo da li će se naći neki novinar koji će ga to pitati. Bilo bi zanimljivo da se čuje njegov odgovor.Тако је. Какво невешто лагање како не би наљутио газде. Премијер дочекује премијера а председник председника.
Само што отворено не каже да је за НАТО, америку и ЕУ.
Србија ће имати свог Представника на Самиту БРИКС-а. А ви ћете опет кмечати кад вас Захарова и Лавров поклопе.Svako zna da je Vučiću zapad bitniji od Rusije, pa čak i ovaj klovn/SNS bot @dulesrbenda koliko god to negirao.
И шта би овде требало да одговорим?
Ipak mi nije jasno zašto gospodin predsednik ne ide na Samit BRIKS-a? Nemoj samo reći da mu je bitniji gospodin Tusk od gospodina Putina?Србија ће имати свог Представника на Самиту БРИКС-а. А ви ћете опет кмечати кад вас Захарова и Лавров поклопе.![]()
Председник Србије сигурно зна зашто је то тако морало да буде.Ipak mi nije jasno zašto gospodin predsednik ne ide na Samit BRIKS-a? Nemoj samo reći da mu je bitniji gospodin Tusk od gospodina Putina?
Možda i mi čujemo objašnjenje, mislim da ljude baš zanima.Председник Србије сигурно зна зашто је то тако морало да буде.
А верујем,тј сигуран сам да ће Руси то разумети.
Сигуран сам да ће Председник, када буде сматрао за сходно, то образложити. Све ваше дилеме биће разрешене.Možda i mi čujemo objašnjenje, mislim da ljude baš zanima.
Dok je Vulin spreman da likvidira svog drugara iz mladosti , Moskva nema primedbe...Eeee, dolaze vremena gde mosad ne pita za dozvolu, a mislis da ce kgb da pita....nece ni kgb...FSB ko ce ga znati kako se sad zovu...To je rusofilima sasvim dovoljno, dok Vulin održava vezu sa Moskvom ne plaše se Vučića.![]()
ne da mu zapad da ide, i onda mu bukvalno kazu, evo ti tusk magarci jos malo srbe, zamajavaj ih, izdajnice nas poslusniIpak mi nije jasno zašto gospodin predsednik ne ide na Samit BRIKS-a? Nemoj samo reći da mu je bitniji gospodin Tusk od gospodina Putina?
Лепше изгледа госођа Гордана чомић од ове