Vučić je odbio poziv Vladimira Putina zbog posete Donalda Tuska

Milos 13

Iskusan
Poruka
6.812
Premijer Poljske Donald Tusk boraviće u Beogradu 23. i 24. oktobra, saznaje Nova. On je zapravo ta “mnogo važna poseta”, zbog koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbio poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da prisustvuje samitu BRIKS.

Pomenuti samit ove godine se održava u Kazanju i traje od 22. do 24. oktobra. Poziv predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio je javno Vladimir Putin.

https://nova.rs/vesti/politika/ovo-je-politicar-zbog-kojeg-je-vucic-odbio-poziv-vladimira-putina/

Šta kažu na ovu vest Rusi, Rusofili i ruski agenti na Krstarici AD?

Poslednja izmena od moderatora:
škrgutanje.jpg

Bez obzira šta mislim o Vučiću, a hiljadu puta sam na temama govorio o njemu i SNS, ne vidim potrebu da se neko naslađuje to što je Srbija između čekića i nakovnja i da se sad naslađuju što Rusi zovu, a mi ne smemo da uputimo predsednika tamo jer smo okruženi NATO-om.

Nekako mi deluje da se dobar broj Srba naslađuje kad su njemu muda u procepu, razumem i što jer on ovde pravi pakao, ali retko ko razume da kad su njemu muda u procepu i Srbiji su.

On je nama najveći dušmanin danas, on i njegova ekipa, ali ovde se radi o zemlji, ne o njemu.

Ако и не оде Вучић, битно је да неко из Србије оде.
nije isto da li ide Vucic ili on posalje nekog svog pacijenta tamo.
time pokazuje koliko mu je stalo do BRIKS-a.
zamisli na samit BRIKS-a posalju tebe, kao istaknutog partijskog bota.
mislim, koji ces .l. ti briksu?! kakvu korist imaju od tebe?
isti takav efekat i utisak ce da ostavi na BRIKS i da posalje npr. Vulina, Dacica ili nego slicnog retarda!

nije isto da li ide Vucic ili on posalje nekog svog pacijenta tamo.
time pokazuje koliko mu je stalo do BRIKS-a.
zamisli na samit BRIKS-a posalju tebe, kao istaknutog partijskog bota.
mislim, koji ces .l. ti briksu?! kakvu korist imaju od tebe?
isti takav efekat i utisak ce da ostavi na BRIKS i da posalje npr. Vulina, Dacica ili nego slicnog retarda!

Немој тако, Дуленце би био тамо много кориснији од Вулина, а самим тим би и боље представљао Србију.

Наиме, изгледа да Дуле у све те приче верује, а Воолина вози Брабус.

nije Duki, nije isto, znas ti to dobr i i sam!
znam da te boli to sto volis Vucica a on nece da se prikloni Putinu!
diskutovali smo vec mnogo puta o tome...
lomi te Vucic iznutra.... volis ga, zivot bi dao za njega, al te konstanto razocarava time sto okrece ledja Putinu!
ne znam sta da ti kazem.... znam da ti je tesko, da imas dve ljubavi a da one jedna drugu ne podnose!
mozda da vidis nekog dobrog psihijatra da nadjes, da ti pomogne da se izboris sa tom sizofrenijom koja vlada u tojoj glavi, pa da konacno prelomis i opredelis se za jednog od njih dvojice!

Среда, 11.09.2024. у 17:21

Вулин: Ја ћу доћи на БРИКС​

677z381_42.png

Потпредседник владе Србије Александар Вулин саопштио је да ће присуствовати самиту БРИКС који се одржава у Казању у октобру.
"Ја ћу доћи", рекао је Вулин за Спутњик.

Подсетимо, руски председник Владимир Путин раније је позвао српског колегу Александра Вучића на самит.
Самит БРИКС биће одржан од 22. до 24. октобра ове године у Казању.
Русија је преузела председавање БРИКС-ом 1. јануара ове године. Година је почела пријемом нових чланица у организацију – поред Руске Федерације, Бразила, Индије, Кине и Јужне Африке, сада укључује Египат, Етиопију, Иран, УАЕ и Саудијску Арабију. Руско председавање у БРИКС одржава се под мотом јачања мултилатерализма за правичан глобални развој и безбедност. У оквиру свог председавања, Руска Федерација организује више од 200 политичких, економских и друштвених догађаја.

Среда, 11.09.2024. у 17:21

Вулин: Ја ћу доћи на БРИКС​

677z381_42.png

Потпредседник владе Србије Александар Вулин саопштио је да ће присуствовати самиту БРИКС који се одржава у Казању у октобру.
"Ја ћу доћи", рекао је Вулин за Спутњик.

Подсетимо, руски председник Владимир Путин раније је позвао српског колегу Александра Вучића на самит.
Самит БРИКС биће одржан од 22. до 24. октобра ове године у Казању.
Русија је преузела председавање БРИКС-ом 1. јануара ове године. Година је почела пријемом нових чланица у организацију – поред Руске Федерације, Бразила, Индије, Кине и Јужне Африке, сада укључује Египат, Етиопију, Иран, УАЕ и Саудијску Арабију. Руско председавање у БРИКС одржава се под мотом јачања мултилатерализма за правичан глобални развој и безбедност. У оквиру свог председавања, Руска Федерација организује више од 200 политичких, економских и друштвених догађаја.
Прави човек,на правом месту!

Back