Obećana Budućnost
Primećen član
- Poruka
- 648
I onda se šumadinci nešto kao beče a glavni trgovac im izbosne.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda Aleksandar Vucic iz BiH ?
Vidim da je 1970 rodjen u BG ali najverovatnije da su mu caca i mater dosli u BG sa prostora zapadno od Drine
Otac je iz Čepuljića kod Bugojna , a keva je iz Bečeja , starodeoci .
Bosanci zamenili crnogorce..srbijanci opet kao statisticka greska u vlasti.
Zorana je zakon !
Ministarka godine!
Nije da te demantujem ali vise lici na nesto drugo, slicno a ipak razlicito.
@tema
Ja ne znam da li su Srbi i ludi i glupi kad vise paznje daju izjavama nego delima. To nije samo po ovom pitanju, vec inace, generalno u zivotu.
Kretenizam prvog reda.
Zar se nije dovoljno pokazalo da biti qurcevit na recima a p*zda na delima ima negativne posledice?
Ja znam da seljacima imponuje kabadahijska politika i ponasanje, ali to je najbolji recept da se dobije po p*cki - dokle vise.
Vucic cupa retardiranog sefa. Sramota je da se uopste o ovom diskutuje.
Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac
BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republiku Srpsku vidi kao dio BiH i da poštuje integritet BiH, ali da su vidljive velike razlike između Srba i Bošnjaka.
Vučić je istakao da predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika poštuje kao nosioca te funkcije shodno poštovanju Dejtonskog sporazuma od Srbije.
Prvi potpredsjednik Vlade Srbije kaže za sebe da je on porijeklom "Srbin iz Bosne, a ne Bosanac", kako je rekao predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u nedavnom intervjuu za medije iz Sarajeva.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Vucic-Ja-sam-Srbin-iz-Bosne-a-ne-Bosanac-190308.html
Те ствари се гледају по крви.Ко има и један проценат босанске крви,Босанац је.Нагласак ту нема важну улогу.Pa on jeste Srbin iz Bosne...
Ali Srbi iz Bosne, koji žive tamo su Bosanci....
Čak I kad se presele u Srbiju, opet su Bosanci.... Sve dok imaju bosanski naglasak, oni su Bosanci!
Tačka!
Те ствари се гледају по крви.Ко има и један проценат босанске крви,Босанац је.Нагласак ту нема важну улогу.
Ко има проценат српске крви Србин је.