Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac

@tema

Ja ne znam da li su Srbi i ludi i glupi kad vise paznje daju izjavama nego delima. To nije samo po ovom pitanju, vec inace, generalno u zivotu.
Kretenizam prvog reda.

Zar se nije dovoljno pokazalo da biti qurcevit na recima a p*zda na delima ima negativne posledice?

Ja znam da seljacima imponuje kabadahijska politika i ponasanje, ali to je najbolji recept da se dobije po p*cki - dokle vise.

@tema

Ja ne znam da li su Srbi i ludi i glupi kad vise paznje daju izjavama nego delima. To nije samo po ovom pitanju, vec inace, generalno u zivotu.
Kretenizam prvog reda.

Zar se nije dovoljno pokazalo da biti qurcevit na recima a p*zda na delima ima negativne posledice?

Ja znam da seljacima imponuje kabadahijska politika i ponasanje, ali to je najbolji recept da se dobije po p*cki - dokle vise.

Uvijek su dobro prolazili oni sto su znali sa rijecima. Nije to samo kod Srba slucaj. I Hitler je osvojio vlast ne silom i drzavnim udarom nego mlateci jezikom prvo po pivnicama i sa balkona a onda i na milionskim mitinzima po trgovima.

Vucic cupa retardiranog sefa. Sramota je da se uopste o ovom diskutuje.

Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republiku Srpsku vidi kao dio BiH i da poštuje integritet BiH, ali da su vidljive velike razlike između Srba i Bošnjaka.
Vučić je istakao da predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika poštuje kao nosioca te funkcije shodno poštovanju Dejtonskog sporazuma od Srbije.
Prvi potpredsjednik Vlade Srbije kaže za sebe da je on porijeklom "Srbin iz Bosne, a ne Bosanac", kako je rekao predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u nedavnom intervjuu za medije iz Sarajeva.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Vucic-Ja-sam-Srbin-iz-Bosne-a-ne-Bosanac-190308.html

Pa on jeste Srbin iz Bosne...

Ali Srbi iz Bosne, koji žive tamo su Bosanci....

Čak I kad se presele u Srbiju, opet su Bosanci.... Sve dok imaju bosanski naglasak, oni su Bosanci!

Tačka!

Pa on jeste Srbin iz Bosne...

Ali Srbi iz Bosne, koji žive tamo su Bosanci....

Čak I kad se presele u Srbiju, opet su Bosanci.... Sve dok imaju bosanski naglasak, oni su Bosanci!

Tačka!
Те ствари се гледају по крви.Ко има и један проценат босанске крви,Босанац је.Нагласак ту нема важну улогу.

Срби, Хрвати и Муслимани у Југославији су били Босанци и свако је могао тако да их назове а да се они не увреде. Сада када су Муслимани променили своје име у Бошњаке (турцизам од назива Босанац или Бошњанин, становник Босне, регионална припадност нема веза са националном припадношћу), назвали свој језик босанским и узели старобосанске симболе као што су били златни љиљани за своје националне може се схватити одбојност Хрвата и Срба према термину Босанац. Рецимо да су у Југославији Срби почели звати себе Југословенима а не Србима да говоре југословенским језиком а не српским и да узму југословенску тробојку уместо српске да ли би у том случају Хрвати, Словенци, Македонци, Муслимани видели себе као Југословене? Не би. Муслимани својатају БиХ и понашају се као да су они једино аутохтоно становништво Босне иако се називају Бошњацима тек 20 година и говоре босанским тек 20 година а о њиховим симболима да не говорим, све симболи Босне из средњег века које су својатали.

Back