Vučić: Ja nemam gazdu

Poruka
20.001
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu."Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne odgovaram. Nikome. Ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku", naveo je Vučić na Instagramu.Istakao je da je Srbija je na evropskom putu, da će to biti i ostati do kraja njegovog mandata.

Valjda je mislio da nema samo jednog vec vise njih.

Poslednja izmena od moderatora:
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu."Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne odgovaram. Nikome. Ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku", naveo je Vučić na Instagramu.Istakao je da je Srbija je na evropskom putu, da će to biti i ostati do kraja njegovog mandata.https://www.021.rs/story/Info/Srbija/419549/Vucic-Ja-nemam-gazdu.html

Sto onda nisi u zatvoru ako odgovaras?

dileja...politicari sa zapada imaju gazde preko bare, pola buranije u briselu je postavljeno od amera da sabotiraju ili podrze nesto sto je njima u interesu, a on hrabar ratnik bas ko onaj pokojni glavonja iz srpske se sam bori protiv celog sveta :hahaha:

jeza, kakvi idioti vode drzavu da ovakve stvari mogu da odvale javno i ostanu zivi.

Све је укинуо.jpg

da ne gresim dusu..mozda danas 31. avgusta 2025 zaista nema gazdu koji mu komanduje i disciplinuje ga kao psa, kao sto mu je radio deceniju pre, jer ga je taj bivsi gazda pustio niz vodu i pustio da se koprca ko uhvacena stuka na jeftin mamac.

e da je to rekao 2012. dukcije bi ga sagledavali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da služi samo građanima Srbije i srpskom narodu."Mislim da su prvo pogrešna i opasna razmišljanja da je Srbija jedan čovek i ovo nisam uradio ja sam. A ja nemam gazdu, jedini kome odgovaram su građani Srbije i srpski narod, i nikome više ne odgovaram. Nikome. Ni onima na Zapadu, ni onima na Istoku", naveo je Vučić na Instagramu.Istakao je da je Srbija je na evropskom putu, da će to biti i ostati do kraja njegovog mandata.https://www.021.rs/story/Info/Srbija/419549/Vucic-Ja-nemam-gazdu.html

Sto onda nisi u zatvoru ako odgovaras?
Pa dobro je i rekao ,on nema gazdu, jer je on gazda , a narod je ko malo dete nazalost poremećeno u razvoju

Back