S1MCRO
Elita
- Poruka
 - 24.847

Proglasio je dan žalosti čisto iz političkih razloga, da bi i on i njegovi kao žalili sutra, ne samo narod u NS.
Za njega je sve marketing i kampanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đura će nam oprostiti što nas je tukaoDa citiramo jednu mudru osobu:
"Milost ne tražim - ne bih vam je ni dala".
Mora zlikovac da plati za svo zlo prvo, pa onda neka se izvinjava.
Ma nije, bipolarni se ne ruše sa vlasti tek nekim demonstracijama.Teški bipolar udružen sa još boga pitaj koliko poremećaja.
Gde je ovde Miss Pajić? Ne eksponira se?Da citiramo jednu mudru osobu:
"Milost ne tražim - ne bih vam je ni dala".
Mora zlikovac da plati za svo zlo prvo, pa onda neka se izvinjava.
A zar onda nije malo kriv i narod koji ne ume da prepozna najjeftiniju demagogiju i glasa za radikalce (u svim oblicima) sve ove godine?Sećam se kako su mnogi mudroseri rekli 2012 godine kako se Vučić promenio i kako više nije onaj radikalski demagog. Ti isti ljudi bi trebalo 2025 godine da umuknu. On je iz godine u godinu dokazano sve gori i zagrizao je sve dublje u jedan najobičniji zločinački kriminal. On je sve još počeo devedesetih da radi na kriminalan način. Preko 30 godina ljudima nije jasno ko je on? Njemu je jedino mesto gde treba da se moli paviljon u Zabeli.
hocu samo jedno da kazem, licno odavde iz nsNe znam da li neko gleda ali veceras je u Novom Sadu velicanstveno na doceku studenata..uz veliki broj gradjana domacih i stranih novinara
Sprovodjenje krivičnog zakona i trpanje lopova po zatvorima i onda više nema demagoga. Znači prvi put namestiš tender makar za 1000 evra ili prvi put zloupotrebiš službeno vozilo odmah 20 godina Zabele. Biti funkcioner i državni službenik nije nikakvo večno i nedodirljivo pravo. Prvi propust i marš na ulicu ili u zatvor ako si kršio zakon. Prosto ko pasulj ali se nema m*da.A zar onda nije malo kriv i narod koji ne ume da prepozna najjeftiniju demagogiju i glasa za radikalce (u svim oblicima) sve ove godine?
Sa ovom budalom smo prakticno zavrsili, ali sta ako se opet pojavi takav neki idiot za 10ak godina i zajase nas jer NAROD voli mentalne trovace i demagoge?
to zlo doba traje od 1945Nasilje prelazi u ludački STRAH! Svedoci smo kraja jednog zlog vremena za srbiju, najmračnijeg ikada!
Ma kakvi 1945-1990e najlepše doba ikada za srbiju. Tebi je to nejasno jer si došao iz neke vukojebine pa ti je sve svemirski brod.to zlo doba traje od 1945
uskoro leti titoisticki sistem - vlast plus opozicija i nvo aktivisti , svi u buvare!
Mila pajić i dinko gruhonjić jesu li i oni dobrodošli?hocu samo jedno da kazem, licno odavde iz ns
kada sam bio oko 18.20 ispred mosta slobode, raskrsnica bul oslobodjenja i narodnog fronta BIO SAM ODUSEVLJEN brojem ljudi koji su dolazili da docekamo goste veceras...
nepregledne reke ljudi!
staro mlado, najmladje!
sve!
a onda su posle 8.10 poceli pristizati gosti... sa svih strana ...
DOBRO DOSLI U NOVI SAD , grad koji vlast ne moze da smisli, grad najslobodnijih gradjana u Srbiji!

Gde da se gleda? Pink, Informer?Ne znam da li neko gleda ali veceras je u Novom Sadu velicanstveno na doceku studenata..uz veliki broj gradjana domacih i stranih novinara
Mila pajić i dinko gruhonjić jesu li i oni dobrodošli?![]()
	Imaš na N1 non stop i live na YTGde da se gleda? Pink, Informer?
debil ostaje debilhttps://n1info.rs/vesti/vucic-izvin...monstrantima-svima-sa-kojima-se-nisam-slagao/
Pogledajte prilog 1809684
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se zbog stvari koje je govorio o studentima i demonstrantima, kao i o drugim ljudima sa kojima se nije slagao
On je, povodom sutrašnje godišnjice pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, kada je stradalo 16 ljudi, izrazio porodicama saučešće i rekao da je od tada naša država uzburkana.
Sutra, 1. novembra otići ću u crkvu da se pomolim bogu i zapalim sveću za svakoga od njih, pozivam ljude da to takođe učine. Znam da u tuzi neki ljudi utehu traže u okupljanima, svako tuguje na način na koji misli da je to najbolje, sve dok se to radi u miru, ja to u potpunosti podržavam", rekao je Vučić.
Šta mislite šta je za sutra smislio?![]()
Gde je ovde Miss Pajić? Ne eksponira se?
Pogledajte prilog 1809800
Do pre neki dan nije znao šta je 1 11. Previše providno za jednog lika kao on.Proglasio je dan žalosti čisto iz političkih razloga, da bi i on i njegovi kao žalili sutra, ne samo narod u NS.