Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.828
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova dva državnika su imale sastanke s Trumpom u Bijeloj kući koji su bili prilično drugačiji.
Da, to se vidi iz aviona. Ustvari, iz svemira.Razlika je tu samo u mudima, neko ih ima, neko nema![]()
glumac jedan glumac drugi...bitno je ko je scenarista i šta scenarista hoće da postigne...Ova dva državnika su imale sastanke s Trumpom u Bijeloj kući koji su bili prilično drugačiji.
Vucic. Zelenski
Razlika je tu samo u mudima, neko ih ima, neko nema![]()
Dobiće zgarište od države i 2 miliona mrtvih. Zajedno sa mudonjom..
A kad je Zloba rekao Amerima ne, rekli ste da je idiot što se sukobljava sa najvećom silom planete, da je zločinac koji rizikuje živote Srba itd itd.
Kokainski sad ima muda. Videćemo šta će mu taj trenutak" slave" ubrzo doneti. I njemu i Ukrajincima. Ne mogu da kažem njegovom narodu jer dotični je Jevrej.
vucic uz putina a tramp se klanja putinu dakle za srbiju nema zime.Ova dva državnika su imale sastanke s Trumpom u Bijeloj kući koji su bili prilično drugačiji.
Vucic. Zelenski
Mislim da je ovo s Zelenskim namestaljka, Vance i Trump su odigrali za Americki javnost, a namera im je odavno bila da se rese troskova i prebace ih na Evropu, a oni se mogu skoncentrisati na Indopacifik, Rusija im nije problem niti je SAD-u prirodni neprijatelj a moze biti korisna zbog prirodnih resursa ukljucujuci i retke minerale.Ja sam uvjeren da je Vucic bolje odigrao karte, i primjetio bi ih kako je Vucic mudro zaključio da Trump nije odsvirao tako brzo kako su mnogi mislili.
I Aljek je prošao kao Zelenski nego je mirno slušao i rekao yes sir. Pokupio se i izašao.Ja sam uvjeren da je Vucic bolje odigrao karte, i primjetio bi ih kako je Vucic mudro zaključio da Trump nije odsvirao tako brzo kako su mnogi mislili.
A i Tramp je osećao izvesno strahopoštovanje prema avu, pa mu je poklonio olovku da se uliže.Vučić je primljen u Beloj kući za vreme epidemije korone pa su važila posebna pravila protokola.
Ovaj nije ni znao gde su Srbija i Kosovo, nego su mu ih doveli tu ovi iz administracije na noge, da izigrava kao nekog mirotvorca pred kamerom, taman pred izbore. Verovatno je na njih mislio kad je rekao da je sprečio ratove između manjih država ali nije mogao odmah da se seti kako se zovuI Aljek je prošao kao Zelenski nego je mirno slušao i rekao yes sir. Pokupio se i izašao.
Gde su maskeVučić je primljen u Beloj kući za vreme epidemije korone pa su važila posebna pravila protokola.
Tramp je nerado nosio masku u čemu su ga sledili "ukućani " pa zato ni od gostiju nisu tražili da nose maske ali verovatno je negativan pcr test bio obavezan.Zadržalo se pravilo o držanju odstojanja.Gde su maske![]()