inesamoto Primećen član Banovan Poruka 677 02.01.2022. u 08:48 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #351 sasasta: ako je sps bolji od dss onda je srs jos bolji Kliknite za proširenje... Vi ste 2008. pokušali da na vlast vratite SRS i SPS, znači identičan tim kao devedesetih. To je podržao i pomahnitali Koštunica
sasasta: ako je sps bolji od dss onda je srs jos bolji Kliknite za proširenje... Vi ste 2008. pokušali da na vlast vratite SRS i SPS, znači identičan tim kao devedesetih. To je podržao i pomahnitali Koštunica
PAWLLE Poznat Poruka 8.767 02.01.2022. u 09:40 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #352 nadamo se
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 02.01.2022. u 11:17 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #353 inesamoto: Vi ste 2008. pokušali da na vlast vratite SRS i SPS, znači identičan tim kao devedesetih. To je podržao i pomahnitali Koštunica Kliknite za proširenje... meni je deda tadic rekao da je koferce banana fin momak koji je samo nesto piskarao 90-ih, samo sekretarica bio
inesamoto: Vi ste 2008. pokušali da na vlast vratite SRS i SPS, znači identičan tim kao devedesetih. To je podržao i pomahnitali Koštunica Kliknite za proširenje... meni je deda tadic rekao da je koferce banana fin momak koji je samo nesto piskarao 90-ih, samo sekretarica bio
inesamoto Primećen član Banovan Poruka 677 02.01.2022. u 11:28 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #354 sasasta: meni je deda tadic rekao da je koferce banana fin momak koji je samo nesto piskarao 90-ih, samo sekretarica bio Kliknite za proširenje... Vi ste planirali vlast SRS-SPS Tadić vas je sabotirao izbacivši pola tima (Vučića) Ako se sećaš sredinom 2000-ih su 27E i Sloba šizeli: "Kakvo je to ponašanje SPS-a??? Izdali su sve za šta ih je narod glasao! Sad pružaju kvorum DOS-u!!!" To vaše kmečanje upravo govori da je super stvar napravljena tada.
sasasta: meni je deda tadic rekao da je koferce banana fin momak koji je samo nesto piskarao 90-ih, samo sekretarica bio Kliknite za proširenje... Vi ste planirali vlast SRS-SPS Tadić vas je sabotirao izbacivši pola tima (Vučića) Ako se sećaš sredinom 2000-ih su 27E i Sloba šizeli: "Kakvo je to ponašanje SPS-a??? Izdali su sve za šta ih je narod glasao! Sad pružaju kvorum DOS-u!!!" To vaše kmečanje upravo govori da je super stvar napravljena tada.
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 02.01.2022. u 11:32 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #355 inesamoto: Vi ste planirali vlast SRS-SPS Tadić vas je sabotirao izbacivši pola tima (Vučića) Kliknite za proširenje... zato sto je tako pametno radio i jeste dosao do toga da nema 1 posto glasova samo poneka baba koja se lozi na sexy djeda
inesamoto: Vi ste planirali vlast SRS-SPS Tadić vas je sabotirao izbacivši pola tima (Vučića) Kliknite za proširenje... zato sto je tako pametno radio i jeste dosao do toga da nema 1 posto glasova samo poneka baba koja se lozi na sexy djeda
inesamoto Primećen član Banovan Poruka 677 02.01.2022. u 11:36 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #356 sasasta: zato sto je tako pametno radio i jeste dosao do toga da nema 1 posto glasova samo poneka baba koja se lozi na sexy djeda Kliknite za proširenje... Pa šta on da radi kad ste vi maloumni pa podržavate Crnu vladu On je upozorio da će doći do ćevapa i sajmišta ako se ne opametite 2012
sasasta: zato sto je tako pametno radio i jeste dosao do toga da nema 1 posto glasova samo poneka baba koja se lozi na sexy djeda Kliknite za proširenje... Pa šta on da radi kad ste vi maloumni pa podržavate Crnu vladu On je upozorio da će doći do ćevapa i sajmišta ako se ne opametite 2012
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 02.01.2022. u 11:48 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #357 inesamoto: Pa šta on da radi kad ste vi maloumni pa podržavate Crnu vladu On je upozorio da će doći do ćevapa i sajmišta ako se ne opametite 2012 Kliknite za proširenje... nemoj se stideti ds zasluga za belivuka poceo je on pre 2007 da mafijasi
inesamoto: Pa šta on da radi kad ste vi maloumni pa podržavate Crnu vladu On je upozorio da će doći do ćevapa i sajmišta ako se ne opametite 2012 Kliknite za proširenje... nemoj se stideti ds zasluga za belivuka poceo je on pre 2007 da mafijasi
inesamoto Primećen član Banovan Poruka 677 02.01.2022. u 11:50 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #358 sasasta: nemoj se stideti ds zasluga za belivuka poceo je on pre 2007 da mafijasi Kliknite za proširenje... Kaže da je bio član vaše stranke. Ne znam kako spavaš noću, znajući da si reklamirao Aleksandra Vučića
sasasta: nemoj se stideti ds zasluga za belivuka poceo je on pre 2007 da mafijasi Kliknite za proširenje... Kaže da je bio član vaše stranke. Ne znam kako spavaš noću, znajući da si reklamirao Aleksandra Vučića
sasasta Buduća legenda Poruka 33.993 02.01.2022. u 11:52 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #359 inesamoto: Kaže da je bio član vaše stranke. Ne znam kako spavaš noću, znajući da si reklamirao Aleksandra Vučića Kliknite za proširenje... kao prvo sns tad nije ni postojala kao drugo- ako je ds sudstvo tako radilo , da pusta mafijase opozicije da rade sta hoce - nikad vise ne treba da vlada
inesamoto: Kaže da je bio član vaše stranke. Ne znam kako spavaš noću, znajući da si reklamirao Aleksandra Vučića Kliknite za proširenje... kao prvo sns tad nije ni postojala kao drugo- ako je ds sudstvo tako radilo , da pusta mafijase opozicije da rade sta hoce - nikad vise ne treba da vlada
zlatko01 Buduća legenda Poruka 27.420 02.01.2022. u 11:57 - Vučić: "Ili me ubijte ili idite na izbore. Neće ulica da nam vodi politiku" #360 aleksandar vučić u potrazi za azilom....zapadne države otpadaju...možda Kina, ali mi sumnjivo...jedino Rusija...a postoji mogućnost i Gvantanamo
aleksandar vučić u potrazi za azilom....zapadne države otpadaju...možda Kina, ali mi sumnjivo...jedino Rusija...a postoji mogućnost i Gvantanamo